maandag 10 augustus 2015

De Luxe Paardjes Der Vluchtelingen


De spot en het verraad

 


door Mathilde van Vliet

 

Klaplopers met een teveel aan geld, de nieuwste smartphones, luxe sieraden, de laatste moderne Nikes en G-Star jeans. Ze schamen zich niet eens voor het feit dat ze zich openlijk laten filmen en zelfs op intimiderende wijze verkondigen dat ze hoe dan ook in Groot-Brittannië zullen komen, op welke wijze dan ook. “Brittain is the best.”
Voor wie?
Bekijk dit filmpje, het zegt alles.






Dobbernegers
De wereld wordt nog steeds voorgehouden dat al die “arme bootvluchtelingen” het zo ontzettend moeilijk hebben, dat we vooral veel centjes moeten doneren aan al die schrijnende gevallen.

Oh ja, er bestaan absoluut echte vluchtelingen zijn die hun land vol geweld en ellende willen ontvluchten. Die mensen verdienen alle steun en opvang. In de regio waar ze vandaan vluchten. Niet in rijke Europese landen waar ze alsnog figuurlijk zullen verzuipen vanwege de cultuurverschillen, analfabetisme en algemene achterstand zonder de volledige financiële en economische steun van het gastland. Dat is niet haalbaar en gewoonweg onmogelijk. Alleen die vluchtelingen die wel ontwikkeld zijn, een opleiding hebben genoten, economisch onafhankelijk waren in eigen land zullen het redden. Waarom? Zij zijn werkelijk gemotiveerd om er alles aan te doen een nieuw bestaan op te bouwen in hun nieuwe thuisland. Zij zullen niet gemakkelijk hun handje ophouden voor een uitkering, omdat ze dat in land van herkomst ook niet deden en daar een volwaardige, zelf opgebouwd bestaan hadden.
Maar dan heb je het over de intellectuele bovenlaag.
 
Maar hoe betalen die “vluchtelingen” 8000 euro aan mensenhandelaren?
Hoe?
Geen hout om op te bijten maar wel even een zak geld ophoesten? Ik heb het niet in handen; daar moet ik maanden voor werken.
En dat ziet de wereld als “V-L-U-C-H-T-E-L-I-N-G”???
 



Invasie Afrikanen
Dit zijn geen vluchtelingen die oorlog, geweld en een land in afbraak willen ontvluchten, dit zijn hordes jonge kerels met totaal andere plannen dan zich als “vluchteling” te vestigen in Groot-Brittannië.
Wat voor religie ze hebben?
Wat zouden zij toch willen in zo’n ongelovig niet-moslimland als Engeland?
Wie dat nog niet ziet, ziet dus kennelijk niet wat Europa te wachten staat met nog 1 miljoen ‘so called’ vluchtelingen, ook wel rijke migranten genoemd.
 

Soldaten
Deze uiterst brutale figuren zijn getraind in intimideren, bedriegen en liegen dat het gedrukt staat, ze verkeren in de luxe positie om goedgekleed, keurig geschoren en gekapt op camera te verschijnen en de wereld te laten weten dat ze eraan komen.
Massaal.
Met z’n allen tegelijk.
Niet goedschiks, dan gewoon kwaadschiks. We staan erbij, we filmen het en we laten het gebeuren.
Just like that!

 
De Luxe Paardjes Der Vluchtelingen
Er bestaan werkpaarden en luxe paarden.
Dit zijn dus geen werkpaarden, maar goed doorvoede, gezonde kerels die veel geld hebben verkregen op wat voor wijze dan ook - maar vast niet via een 9-5 baantje - en absoluut niet van plan zijn om te gaan werken in hun nieuwe paradijs. Zij kunnen zich nu de luxe veroorloven zich elders te vestigen.
Maar hun verborgen agenda: soldaten, die klaarstaan voor hun hoger gestelde doel.  

En ze lachen zich letterlijk te barste om ons naïeve, slappe knieënbeleid en maken ons daarvan ook deelgenoot via hun Facebook, Twitter en overige social media accounts, waarbij we ‘live’ getuige kunnen zijn van hun Schrijnende, Lijdende Leven.
Mensen, stort nog eens massaal op giro 555! ze hebben de nieuwste iPhone 6 nodig!

 

England, you are right: Stay Out Of The EU!
 

 

 Amsterdam, 10 augustus 2015

2 opmerkingen:

  1. Citaat: "Ze schamen zich niet eens voor het feit dat ze zich openlijk laten filmen en zelfs op intimiderende wijze verkondigen dat ze hoe dan ook in Groot-Brittannië zullen komen, op welke wijze dan ook."

    Mede door invloed van de media denken wij dat Moslims een apart volk zijn. Maar dat is niet waar - Islam is slechts een pseudo-religieuze ideologie. Moslims hebben geen eigen identiteit op Aarde, geen thuisland en geen gezamenlijke cultuur. Daarvoor schamen zij zich in de praktijk. Hun intimidaties stellen niets voor: indien wij ophouden Moslims aandacht en gratis geld te geven dan houdt hun flauwekul vanzelf op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Islam is de meest racistische van alle sektes. U zegt: moslims hebben geen cultuur. Dat klopt niet. Islam=Arabisch en uitsluitend Arabisch. Hun leer roept zelfs op om zich te kleden als Mohammed, dus Arabisch, hun heilig vod kan enkel "echt begrepen" worden in het Arabisch. Dus de volgende keer als zo'n muzelman weer eens "racisme" roept, weet u wat zeggen

      Verwijderen