maandag 8 februari 2016

Amsterdams Carnaval: Nazi’s Raus!

 


"Nazi’s Raus!"

 
 door Mathilde van Vliet 

Onsmakelijk, ongewassen, gaten in de algeheel cq  bijna zelfstandige gesaneerde gebittenbekkies, schreeuwen totdat ze er schor van zijn, stonden de carnavalsvierders van Amsterdam zich kostelijk te vermaken vanuit hun Linkschen Gutmensch idealen.


 
“Nazi’s Raus, Flüchtlinge in!” 
Zoals al eerder bij Pegida demo's opviel waren het vooral de hysterische AFA aanhangers die gesubsidieerd dik betaald hun deels nog aanwezige zwaar doorrookte longen uit hun schamele ondervoede veganistische lijven stonden te krijsen tegen DE vijand: Pegida, de club die – zoals bekend – zich zorgen maakt om de almaar toenemende stroom so called ‘vluchtelingen’ (lees: rijke, goed doorvoede asieleisers die hier de rest van hun jonge leven in de bijstand wensen te hangen inclusief huursoepsidie, kinderbijslag, overige toeslagen en eisen stellen aan Bed - zo lux en zo groot mogelijk – Brood – liever verse croissants en halal beleg – Bad – uiteraard een ligbad, wellicht ingebouwde sauna erbij) en hij bijkomende culturele grote verschillen.
Om hier gezellig de Vogeltjesdans  te gaan doen en hard te werken voor hun pensioen.
 De schrik slaat je om het hard wanneer je reportages als deze ziet:

 


 
En ooggetuigenverslagen leest van mensen die ter plaatse waren en verslag maakte van een ware veldslag:
Bron:

"Ben net naar de Pegida-demonstratie in Amsterdam geweest en kon geen toegang krijgen tot de Pegida-demonstranten.
Deze werden op een 100 vierkante meter bij elkaar gedreven vlak voor de Blauwbrug. Ik stond op 30 meter afstand met wat oudere dames te praten over de situatie toen we ruw met paarden uit elkaar werden gedreven door politie (kwam bijna onder een paard terecht en werd even later in de mensenmassa geperst tegen de muren van de Stopera).
Toen ik wilde vertrekken kon ...ik mijn fiets niet meer pakken op het Waterlooplein maar moest richting Jonas Daniel Meijerplein lopen waar de fascisten (de zogenaamde Anti-Fascisten Actie (AFA)) mochten demonstreren.
Deze stonden overigens zeer goed gegroepeerd ongehinderd tussen de weinige Pegida-demonstranten in. Heb met een aantal politieagenten gesproken die uiteindelijk schoorvoetend toegaven dat het kader vanmorgen ernstig bezwaren heeft gemaakt tegen het laten plaatsvinden van de tegendemonstratie.
De democratie is, met dank aan burgemeester van der Laan, morsdood."

 Dit was niet zomaar een demonstratie waarbij de democratische grondwaarden werden geschonden door hoogstwaarschijnlijk linkse aanhangers en/of hun achterban waarbij een valse bommelding werd gedaan die er toe leidde dat Pegida aanhangers hun heil elders moesten zoeken.

Dit was regelrechte straatterreur, een broeierige sfeer die uit zal gaan monden in een grondoorlog: extreem links, zwart, islamiet versus rechts, blank en niet islamieten. Dat belooft wat met de aanwas van tienduizenden radicale moslims, zwarten cq licht/ donkergetinten en aanhangers van extreem links. Immers, de Susjaalen der Susjaalen vormen de voedende hand van Bed, Brood, Bad, Uitkering, Soepsidies, Kinderbijslag etc. etc.
Je kunt er veel woorden aan vuil maken. Feit is dat dit soort wanpraktijken vaker zullen gaan gebeuren waarbij de overheid letterlijk machteloos zal staan.

Snelrecht heeft geen enkele waarde, wanneer het gezag in steden en dorpen al lang niet meer is wat het ooit was.

Geweld wordt erger, (valse) bommeldingen worden straks echte spijkerbommen, vingers die nu nog een pistool vormen in de massahysterie Der Ongewassen Tandeloze Linkschen Gutmensch worden straks probleemloos Kalashnikovs, al dan niet gesubsidieerd door de Linkervleugel van deze Schijndemocratie. 

"Je Suis Amsterdam"

"Je Suis Les Pay Bas"

"Je Suis".......jankt Facebook straks weer vol met de steunbetuigingen aan de vele slachtoffers met de profielfoto’s verscholen achter de Nederlandse vlag.

Hallo! Waar was u zelf dan op het slagveld?
De politiek kan weer “geschokt” in alle media reageren: “Dit had niemand voorzien. De democratie is op een schokkende wijze geschaad. Dat het zover heeft kunnen komen…..”


Welterusten Meneer de President, Sie Hatte Es Nicht Gewusst…......of wacht.............

 

 

 

Amsterdam, 8 februari 2016 

 

1 opmerking:

 1. Ongemakkelijke observaties


  Geert Gordijn is verslaggever voor RTL Nieuws.  Ben je een fascist als je constateert dat antifascisten zich misdragen? Als ik reacties aan mijn adres op Twitter mag geloven wel. Kennelijk zijn sommige observaties ongemakkelijk.

  In Amsterdam werd gisteren gedemonstreerd tegen de opvang van asielzoekers door anti-islambeweging Pegida. Een aangekondigde demonstratie waar een vergunning voor was gegeven. Die vergunning was er ook voor een anti-Pegidademonstratie, een paar honderd meter verderop en twee uur eerder. En dan was er nog een derde demonstratie, waar geen vergunning voor was. Ook anti-Pegida, maar ik zag er niet veel van dezelfde gezichten als bij de 'officiële' anti-bijeenkomst.

  Die derde demonstratie was een spontane samenkomst van mensen die vinden dat Pegida een fascistische, racistische club is die het recht niet heeft om in Nederland te demonstreren. Zij gingen zo dicht mogelijk bij de Pegida-demonstratie staan en werden door een overmacht aan ME'ers op afstand gehouden.


  "Er is zelfs iemand die meent dat mijn observatie is ingegeven door het feit dat RTL onderdeel is van 'de nazaten van het persbureau van Hitler'"

  Over hoe gevaarlijk of ongevaarlijk Pegida is voor de Nederlandse maatschappij kun je discussiëren, maar dat was niet waarvoor ik gisteren in Amsterdam was. Ik was er namelijk om verslag te doen. Van de eerste (anti-Pegida)bijeenkomst bij het standbeeld van de Dokwerker. En daarna van de Pegida-demonstratie en de aanwezigheid van tegendemonstranten bij het stadhuis.

  Tussen 13:08 en 16:45 stuurde ik 30 tweets, met daarin 14 foto's en zeven filmpjes. Eén tweet kreeg verreweg de meeste aandacht en werd zo'n 200 keer geretweet. Daarin plaatste ik een filmpje waarop te zien is hoe Pegida-aanhangers in een bus stappen die de gemeente heeft laten voorrijden. En mijn observatie erbij: Pegida demonstreerde beschaafder dan het anti-kamp.

  Een observatie die me op Twitter het verwijt opleverde dat ik het gedachtegoed van Pegida kennelijk 'beschaafd' vind. En, toen ik op deze kromme redenering niet in ging, het verwijt dat ik wegkijk voor extremisme. Er is zelfs iemand die meent dat mijn observatie is ingegeven door het feit dat RTL onderdeel is van 'de nazaten van het persbureau van Hitler'.


  "De taal die door antifascisten werd uitgeslagen was een stuk grover dan die van de Pegida-aanhangers"

  Dat Pegida-aanhangers zich beter gedragen dan de tegenpartij is eerder in Utrecht door een collega ook al geconstateerd. Mijn eigen observaties: de taal die door antifascisten werd uitgeslagen was een stuk grover dan die van de Pegida-aanhangers. Ik heb zelden zo vaak het woord 'kanker' als verwensing horen roepen. Natuurlijk gingen de commentaren in het Pegida-kamp ongetwijfeld ook verder dan 'Kaas is de baas' en 'Isis krijg de tyfus', waar ik over twitterde. Maar wat ik ook hoorde bij Pegida: de herhaalde megafoon-oproep aan de aanhangers om zich niet te laten provoceren en het beschaafd te houden.

  Misschien zegt het genoeg dat onder de 20 arrestanten die gister werden opgepakt meer mensen uit het anti-kamp waren dan uit het Pegida-kamp. En misschien spreekt het ook wel boekdelen dat de Pegida-demonstranten uiteindelijk in bussen moesten worden afgevoerd omdat ze aan alle kanten omsingeld waren door antifascisten van wie de politie niet vertrouwde dat ze het geweldloos zouden houden.

  Zeggen al deze feiten iets over hoe verwerpelijk (of niet) het gedachtegoed van Pegida is? Nee, helemaal niets. Dat gedachtegoed wordt van alle kanten onder vuur genomen, in demonstraties en publicaties, op tv en in de krant. Zo'n debat hoort bij een democratie. Maar bij een democratie hoort ook dat je als journalist altijd probeert om alle kanten van een verhaal in beeld te brengen. Ongemakkelijke observaties horen daarbij.

  http://www.rtlnieuws.nl/columns/column/geert-gordijn/ongemakkelijke-observaties

  BeantwoordenVerwijderen