zondag 4 maart 2018

OM Keurt Oproep tot Geweld tegen de Joden van Israël Niet Af


 

Sterker, het OM baseert zich op artikel 137c Sr
en trekt de conclusie dat de afbeelding van de Israëlische vlag
met een hakenkruis niet strafbaar is
maar dat dit als een “politieke boodschap of entiteit"
 beschouwd dient te worden.
En dus niet strafbaar

 
 
door Michael Jacobs en Mathilde van Vliet  


Michael Jacobs moest voor de tweede keer voor de rechter verschijnen te Amsterdam. Maar het OM heeft de betreffende klacht het laatste moment ingetrokken. De klacht betrof dat Michael Jacobs de orde zou hebben verstoord door in het openbaar te roepen 'Dat zijn allemaal leugens'.

Woordvoerder OM: “Meneer Jacobs heeft bij nader inzien toch geen strafbaar feit gepleegd. Hij had het recht om zich uit te spreken tegen de groep demonstranten, ook binnen hun gehoorbereik. Wij hebben geconcludeerd dat hier geen sprake was van verstoring van de openbare orde en de zaak geseponeerd. De boete komt hiermee ook te vervallen.”


Jacobs protesteert al geruime tijd tegen misstanden op de Dam te Amsterdam, aangaande BDS
('Boycot, Divestment, Sanctions') activisten die propaganda delen met voorbijgangers, antisemitische uitlatingen doen tegen bezoekers van Amsterdam en hen ervan trachten te overtuigen dat Israël van de kaart geveegd dient te worden.
De BDS claimt voor het Palestijnse volk op te komen. Echter, zodra er berichten in media verschijnen dat Hamas geweld gebruikt heeft tegen de inwoners van Gaza, dan hoor je de BDS en aanverwante bewegingen niet.

Jacobs werd in september 2017 een week vastgezet in de cel. De politie wilde dat Michael een verklaring tekende dat hij voortaan meer dan 50 meter uit de buurt van zijn tegenstanders blijft. Michael weigerde dit, gesteund door zijn advocaat. Omdat Michael niet tekende, bleef hij een week in voorlopige hechtenis.
Eerder had hij een klacht ingediend tegen de heer van Norren, een van de BDS-activisten op de Dam, wegens het tonen van een hakenkruis-plakkaat. 
 
In maar liefst vier kantjes met onzin verwerpt de officier van justitie die klacht nu als zijnde ongegrond.

 
BDS activist Robert-Willem van Norren


Het commentaar van Michael Jacobs daarop:

Jacobs:  "De anti-Israël campagne van BDS verkondigt meningen die bij oppervlakkige inzage van o.a. haar brochures en plakkaten weliswaar plausibel kunnen lijken, maar die bij nader onderzoek zonder uitzondering op halve waarheden en hele leugens blijken te berusten. De BDS-activisten voeren een hetze tegen de Joden van Israël, die zij als 'zionisten' omschrijven, om zelf niet onmiddellijk als Jodenhaters herkend te worden. Nu dat het geval is genieten zij niet de bescherming van de wet op de vrijheid van meningsuiting, maar moeten zij vervolgd worden wegens het zaaien van haat en - gezien hun uitdrukkelijke suggestie in woord en geschrift dat Israël van de kaart geveegd en geëlimineerd moet worden - wegens het oproepen tot geweld. 

Het plakkaat waarop de vlag van Nazi-Duitsland achter de deels weggescheurde vlag van Israël is geplaatst suggereert dat Hitler-Duitsland de weg zou hebben geplaveid voor de oprichting van het onafhankelijke Israël in 1948. Het idee is, dat de Joden een 'deal' met Hitler zouden hebben gesloten. Het plakkaat verbeeldt de in islamitische kringen populaire complottheorie, dat de Joden actief hebben meegewerkt en dus zelf schuldig zijn aan de Holocaust oftewel de moord op 6.000.000 Joden - omdat zij zo de wereld ertoe wilden bewegen hen 'als troost voor het door hen gebrachte offer' een Arabisch of islamitisch land cadeau te geven wat zij anders nooit hadden gekregen omdat zij er zogenaamd geen historische of religieuze banden mee hebben. Die volkomen uit de duim gezogen leugen dient ertoe islamieten wereldwijd - dus ook in Nederland - te motiveren net zo lang een jihad of heilige oorlog tegen de Joden en tegen Israël te voeren, totdat het vermeende zogenaamde 'onrecht' van Israël’s bestaan is rechtgezet en teruggedraaid.

De BDS-activisten misleiden het publiek - waaronder de voorbijgangers tijdens hun acties op straat, de lezers van hun folders, en de bezoekers van hun websites - dat informatie over het geografisch afgelegen Midden-Oosten veelal niet aan persoonlijke ervaringen kan toetsen. De belangrijkste boodschap der BDS-activisten is dat de in 1948 op grond van eerdere, reeds bestaande internationale verdragen en dus op legale basis opgerichte soevereine staat Israël zich op gestolen grond zou bevinden. Aan de hand van misleidende landkaarten en teksten beweren de BDS-activisten letterlijk "Vóór 1948 heette het gehele gebied Palestina", waarmee zij valselijk suggereren dat Palestina een politiek onafhankelijke staatkundige eenheid was die door de Joden van Israël werd ingenomen.

Filmpje The True Face of Boycott Israel (BDS) movement

Palestina was echter vóór 1948 en ook nooit eerder in de geschiedenis niet de naam van een politiek onafhankelijke staatkundige eenheid. De naam Palestina verwees niet eens naar een wettelijk bestuurde provincie van een groter land, maar diende door de eeuwen heen slechts als aanduiding van een geografische streek of regio - te vergelijken dus met de Achterhoek, de Betuwe of het Gooi. Door de Volkenbond in 1922 daartoe gemachtigd nam Engeland in een deel van de provincie 'Syrië' van het voormalige Ottomaanse Rijk het bestuur op zich van het Britse Mandaat voor Palestina, met de uitdrukkelijke opdracht om daar de opbouw van een Joods Nationaal Tehuis te faciliteren.
 
Door deze voor het begrip wezenlijk belangrijke informatie achterwege te laten schilderen de BDS-activisten de Joden opzettelijk af als een volk van criminele landdieven, wrede veroveraars en plegers van etnische zuivering. Op deze manier zaaien zij doelbewust haat tegen de Joden van Israël en tegen de Joodse gemeenschap wereldwijd en roepen zij op tot geweld jegens hen om het 'onrecht' dat de 'oorspronkelijke bewoners van Palestina' zou zijn aangedaan te wreken en terug te draaien.
 

Maar net zomin als er bij de Achterhoek, de Betuwe of het Gooi sprake is van een 'oorspronkelijke bevolking' van Achterhoekers, Betuwenaren of Gooienaren, zo heeft ook de nationale identiteit der Palestijnen - die zichzelf als niet-Joods definiëren - geen basis in de werkelijkheid. Zij is een kwaadaardig politiek verzinsel, een leugen die bedoeld is om de geografie en de geschiedenis van het Midden-Oosten met terugwerkende kracht van Joden te zuiveren, en die het volk der Joden als zodanig demoniseert. 

De gewelddadige uitwerking van deze propaganda werd recentelijk ook in Nederland zichtbaar. Opgejut door de bovenstaande of soortgelijke misleidende informatie sloeg een Syrische migrant, gewapend met de vlag van de in 1959 opgerichte terreur-organisatie PLO ('Palestine Liberation Organisation’) in december 2017 met veel geweld de ruiten in van het koshere restaurant HaCarmel  in Amsterdam, en nam daaruit triomfantelijk een door hem 'veroverde' Israëlische vlag mee. Het staat allemaal op film. Hetzelfde restaurant was sindsdien nog twee keer doelwit van aanslagen."

 


Michael Jacobs




 


 
 
 

Amsterdam, 4 maart 2018
 

3 opmerkingen:

  1. Nederland is het land vol grote huichelaars , 4 mei gaan staan janken , en monumenten op richten ,kransen leggen , die als het donker word , vernield worden , door de hier toegelaten palestijnen . en de daders hun gang laten gaan tegen het Israelische volk ,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad. Myanmar doet het niet netjes, wel goed en solide. Geen islam meer.

      Een "theoloog"van de islam heeft gezegd: Er is niets heiligs voor een moslim in Israel.Jerusalem wordt zelfs niet genoemd in de koran. In de koran staat WEL dat het land aan de joden vergeven is.

      Als de joden ooit echte vrede willen moeten ze hun vijand verslaan.
      Dat is de slam.
      Islamitische gebouwen opblazen, met name op de tempelberg. Dan krijg je even rellen, en dan is dat over.

      De reden dat er moslims zijn in Israel, is dat ze in het verleden imperialistische oorlogen voerden tegen Jerusalem

      Verwijderen
  2. Kende Michael Jacobs niet. Moedig mens die staat tegenover de lobby van Palestina-leugenaars en hun voetvolk met hun fascistische methoden de leugen tot “waarheid” te maken.

    BeantwoordenVerwijderen