vrijdag 22 mei 2020

Het Nieuwe "Normaal' Van Rutte3


Corona als biowapen voor de mensheid



door Mathilde van Vliet

Waarom vond er ineens een wereldwijde besmetting plaats, terwijl er in Hongkong, Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en in vele landen massale opstanden waren tegen de zittende regeringen?Het is geen toeval dat er een uitbraak kwam, want zo werd binnen een maand tijd de gehele wereldbevolking monddood gemaakt, economieën vielen stil, mensen werden bang gemaakt. Met maar 1 doel: totale controle en macht over de bevolking in ieder land.Ouderen werden massaal opgehokt, opzettelijk zonder beschermende maatregelen waardoor ze of overleden aan corona of letterlijk aan eenzaamheid.Sommige politieke linkse partijen kwam dat laatste wel erg goed uit.
Toeval?Of niet?Dat vraag ik mij af.


Bron
1) het coronavirus is nu zogenaamd de oorzaak van de economische crisis. Een misère die begin 2019 al door Rutte3 was veroorzaakt. Makkelijk om nu een virus de schuld te geven i.p.v. de partijen die daadwerkelijk de crisis hebben veroorzaakt.
2) het coronavirus raakt juist de ouderen en zwakkeren omdat deze regering niet deze groepen isoleerden toen het virus ‘uitbrak’ in China in november 2019 en men dus op z’n vingers kon natellen dat het virus wereldwijd verspreid zou worden.
De pensioenpotten raken leeg door de torenhoge kosten en binnen enkele jaren is er geen pensioen meer.
3) het coronavirus is een wereldwijde machtsgreep door iedereen nog meer in angst te laten leven. Mensen die bang zijn, zijn eenvoudig te beïnvloeden.
4) het coronavirus wordt gebruikt om het contante geld te laten verdwijnen, zodat ze totale financiële macht over de mensen krijgen. Behalve als je bitcoins hebt.
5) het coronavirus is ingezet als wapen om de Chinese, te sterk wordende economie, te ontwrichten.
6) het coronavirus wordt gebruikt om wereldwijd inentingen te verplichten en om ieders algemene vrijheid te beperken.
Het gaat erom dat media en regeringen er op dit moment alles aan doen om het coronavirus naar voren te pushen voor eigen gewin. Zo wordt het virus bijvoorbeeld als click bait gebruikt om websites hoger te ranken in google etc.
Wordt het niet tijd om de ogen te openen
en te zien dat dit er wel erg georganiseerd uitziet?
Word het niet tijd om onszelf af te vragen
of dit virus wel echt zo gevaarlijk is?

Waarom is men gestopt met het testen van mensen op het virus? Zou het kunnen zijn, dat wanneer ze zouden blijven testen, het zou blijken dat er misschien wel honderdduizenden mensen het virus in Nederland hebben gehad en daardoor antistoffen hebben ontwikkeld. En – hoe erg het ook is - er maar 5775 doden zijn. Terwijl de griepgolf in 2017/2018 ruim 9400 doden opleverde.Dan zou dus blijken dat het virus minder dodelijk is als de normale jaarlijkse griep en DAT mogen we natuurlijk niet weten, want dan zijn we niet meer bang voor corona, verliezen media en overheden de macht en controle over het volk en blijken dus alle bovenstaande punten waar te zijn.
Het wordt tijd om op te staan en de ogen te openen. Het is namelijk te gek voor woorden dat dit virus het platform krijgt om de hele wereld op z’n kop te zetten. Nog nooit eerder is het nog nooit voorgekomen dat op zo’n wereldwijde schaal landgrenzen worden gesloten, mensen thuis verplicht opgehokt worden en economieën geheel platgelegd zijn, terwijl er toch echt al heel wat virussen de revue zijn gepasseerd, zoals de Mexicaanse griep, SARS, MERS, Ebola, etc.
Zet deze overheid af.
Het 'nieuwe normaal' van #Rutte3 is namelijk niet normaal en dat gaan we ook niet accepteren. Kom in opstand en laat je niet controleren door dit communistische, dictatoriale regime dat ons straks verplicht te vaccineren waaraan restricties zijn verbonden!
Zonnebank gebruinde Hugo de Jonge lacht z’n gelifte oogjes nat van de pleziertraantjes, terwijl z’n botox nog maar eens wordt bijgespoten. Zijn malle, clowneske flapschoenen krullen van genot wanneer ze weer worden gepoetst. Alles voor de schone schijn.
Maar pas op met deze manipulator die medeverantwoordelijk is voor de afbraak van de democratie.
Big Brother, Let Them Go!
Send #Rutte3 home!
Duidelijk is dat #Rutte3 er alles aan doet om vooral GEEN genezing te vinden.........

Amsterdam, 22 mei 2020

Geen opmerkingen:

Een reactie posten