donderdag 13 juli 2017

Soros Sponsor Linkse Militante Groepering “Refuse Fascism”

 

Screenshot_57
 
 
Hamburg: Soros was er ook bij!
 
     
Als sponsor van de linkse militante groepering “Refuse Fascism”
Overal waar links geweld uitbreekt, vind je de vingerafdrukken van George Soros. De radicaal-linkse multimiljardair (geschat vermogen: $ 24,9 miljard) zit achter nog een andere militante protestbeweging, die zich richtte tegen de G20-top. “Refuse Fascism” is een door Soros gefinancierde Amerikaanse militante groepering, die in Hamburg een “Duits contingent” aan de massale G20-“protesten” leverde.
 
Een van de fiscale sponsoren van “Refuse Fascism” is de door Soros gefinancierde “Alliance for Global Justice”. Haar deelname in Hamburg verkondigde de groepering donderdag op Facebook (“Welcome to Hell”): “Nu in Hamburg, Duitsland G20-top, waar Trump spreekt” en verwees daarbij naar een van haar spandoeken onder de duizenden demonstranten.
De groepering uitte zich ook op Twitter en vierde de aanwezigheid van “een Duits Refuse Fascism contingent” bij de massale protesten. Op de site van de door Soros gefinancierde militante groepering is ook deze onschuldige foto van haar spandoek te vinden:
 
 
Screenshot_58
 
De linkse militante groepering “Refuse Fascism” heeft ook meegewerkt aan de brutale “Berkeley Riots” begin februari in de VS. Destijds heeft ze Hamburgse toestanden bij een pro-Trump demonstratie geproduceerd. De beelden lijken frappant veel op die van de linkse terreur in Hamburg.
Voor de morgen plaatsvindende vergadering van de door rood/Groen gedomineerde gemeenteraad van Hamburg kondigde burgemeester Olaf Scholz een regeringsverklaring aan. Deze zal live uitgezonden worden.
 
 
Bron
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten