donderdag 16 april 2015

Jom Hasjoa, Dodenherdenking Versus Voortschrijdend Antisemitisme En Islamisme
De radicale islam rukt verder op....

door Mathilde van Vliet
  

In mijn vorige column ging ik in op wat er aan vooraf ging aan het huidige klimaat; de komst van gastarbeiders, de Marokkanen en Turken die in het kader van gezinshereniging een steeds groter wordende groep werd, de almaar grote wordende haat tegen de joden, christenen en het Westen.

Hun steeds maar toenemende slachtofferrol, hun zielige jankverhalen in de media met hoe “achtergesteld” ze wel niet zijn. Zeker ten tijde van de verkiezingen werden moslims nog meer in de slachtofferrol getrokken, immers, je moet ergens stemvee vandaan halen en wat loont nu meer dan ‘achtgestelde, zielige moslims nog meer te pamperen en in ruil daarvoor geven ze jou je stem’. Het linkschen Goedmensch-publiek van de Grachtengordel doet een flinke duit in het D66 zakje en het doel is bijna bereikt.

 
 
 
Niet de slachtoffers van aanslagen zijn zielig, nee, de islam is zielig. Het is de kern die men op Postonline te pakken heeft over Pechtold en z’n schaamtelozen gevolg:
 
“D66 is een groot elitair zelfbevlekkingsfestijn en de zwevende kiezer mag hopen zo gezegend te zijn dat enkele druppels van deze elitaire autofellatio hun onwaardige wangen mogen beroeren. Zo dat iedereen een beetje D66 meekrijgt. Zo dat iedereen een beetje Wilders tegenhoudt, en iedereen een beetje opkomt voor multiculturele samenleving.”
 
Treffender kan het niet gezegd worden!
Aan dit soort partijpolitiek gaat Nederland ten onder.
 
 
Antisemitisme
Het almaar groeiende antisemitisme in Nederland, Europa en wereldwijd is volgens de Gutmensch en de islam voorop de schuld van de zionisten.
Zij hebben zelf die aanslagen op Charlie Hebdo geënsceneerd.
De Twin Towers op 9/11 zijn niet door moslims maar door de Israëlische geheime dienst neergehaald.
ISIS?
Die zes miljoen doden tijdens WOII?
Het is allemaal de schuld van de zionisten.


Ondertussen wordt het joden moeilijk – zo niet onmogelijk - gemaakt naar de synagoge te gaan op de Tempelberg. Met haat doordrenkte nog veelal jonge kinderen van pakweg tien jaar staan te gillen en te krijsen om hun god om de joodse mensen te dwarsbomen, lastig te vallen en ronduit te beledigen.

In Nederland wordt het per dag erger. Nederlandse burgers met een joodse achtergrond durven ternauwernood met een keppeltje over straat, laat staan dat ze er openlijk voor uitkomen joods te zijn. Ze worden bespuugd op straat door Marokkaanse jongens, op internet worden ze met de dood bedreigd, Facebook laat haatdragende pagina’s gewoon bestaan en media vertellen opzettelijk leugens over Israël.

Zelfs was een paar jaar geleden al sprake dat Marokkanen ook herdacht moesten worden op onze Nationale Dodenherdenking, want er waren welliefst zeker 5 Marokkanen die toevallig verdwaald waren in Nederland ten tijde van de Bevrijding.
(maar geen ene donder met de bevrijding of de strijd tegen de nazi’s van doen hadden gehad......).

 

Over twintig jaar – wanneer de laatste generatie van overlevenden en directe nabestaanden van WOII allang overleden zijn, zullen de bevrijdende Canadezen en Amerikanen vervangen zijn door Marokkanen, mogelijk zelfs ook Turken, want ook daar kleeft geen enkel bloed aan hun handen.

Het antisemitisme is terug

En de Grachtengordelbewoner prevelt vanachter een glaasje voortreffelijke Château Mouton Rothschild 1945 – ver weg van de islamitische getto’s van Amsterdam in zwaar beveiligde panden – dat de “islam zo slecht nog niet is en dat het een vredelievend geloof is.”
Terwijl hij verveeld gapend wegzapt van de laatste massaslachtingen van Boko Haram in Afrika en ISIS op notabene hun favoriete Palestijnen.
Niks aan de hand, snel doorlopen.

Ondertussen herdenkt de joodse gemeenschap op 16 april over de gehele wereld de slachtoffers van de naziterreur.

Jom Hasjoa
Op Jom Hasjoa, de dag van de Sjoa (Hebreeuws voor vernietiging), herdenkt de joodse gemeenschap over de gehele wereld de slachtoffers van de naziterreur. Jom Hasjoa valt op 27 Nisan in de Hebreeuwse kalender. Op deze dag kwamen in 1943 de joden in het getto van Warschau in opstand tegen de nazi's. In Nederland vindt deze, door een groot aantal joodse organisaties georganiseerde, herdenking plaats in de Hollandsche Schouwburg.
Bron Amsterdam, 16 april 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten