maandag 21 september 2015

De Volksverlakkerij van de Staatstelevisie:

.......................Volkert van der Graaf zou het UWV tillen...................

 door Mathilde van Vliet

                                     Gelooft u het?
 

Ik geloof er zogezegd helemaal niets van dat ’s lands meest gehate moordenaar, zogenaamd behept met het syndroom van Asperger zich vrijelijk laat ondervragen – en vanaf een afstandje gevolgd door een verborgen camera – en vooral de nadruk legt op zijn veganistische hapje en tomatensapje.

 
De uitzending van Brandpunt Reporter begon al dik belegd; een vrolijke Frans, die duidelijk geen moeite had met het aangaan en onderhouden van een hartelijk gesprek. Tevens had deze Volkert (?) ook geen moeite om de gesprekspartner recht in de ogen te kijken, had bepaald geen monotone stem en ook al niet een weinig expressieve gelaatsuitdrukking, om zomaar wat eigenschappen te noemen van de omschrijving Asperger.
De uitzending zelf was totaal ongeloofwaardig.
De vraag is: wie dient welk doel hiermee?

 

6 mei 2002
 
 

 
Noem het een VIP; een interessante persoon was hij op die 6 mei van 2002, toen deze Groen Links activist de aanstormende politicus Pim Fortuyn in koelen bloede vermoordde. Zogenaamd, omdat de groentesap drinkende meneer van der Graaf twijfelde aan ’s mans politieke ideeën. “Het moest eerlijker en….socialer….”
Dat vooral.

De normen en waarden van Volkert van der Graaf zelf overstemden hem de avond van de moord zo, dat hij in beroering raakte, in schreien uitbarstte om het onrecht dat hem persoonlijk werd aangedaan niet langer kon aanzien en vervolgens naar het mediapark schreed in Hilversum, alwaar hij met zes kogels een einde maakte aan een mensenleven.

Als een beest werd de succesvolle politicus afgeslacht. Met nog enkele fatale kogels van dichtbij liet Van der Graaf Fortuyn voor dood achter en ijskoud als een fulltime slachter in een abattoir klaarde hij zijn klus.
Onze veganist by proxy.
Dankzij de inspanningen van chauffeur de heer Smolders werd de moordenaar gepakt, nog voordat hij kon wegrijden in zijn reeds geparkeerde derdehands barrel om zijn activistische leventje gewoon te hervatten. Een leven meer of minder maakte deze veganist niet uit.
Dieren en eieren, daar blijf je van af, maar een leven op een mens?
“Het moest eerlijker en….socialer….”
 
Hoe zat het ook alweer met de moord op Chris van der Werken?
 

Spekkoek
In de jaren na zijn veroordeling kwamen er via media, boeken en artikels steeds meer nieuwsfeiten over het netwerk van deze Groen Linkse activist boven water. De moordenaar zelf zweeg echter in alle talen, gewiekst en gevormd door jarenlange politiek gesubsidieerde klupjes die hem alle regels van het wetstelsel aanleerden. Tijdens detentie volgde hij een studie rechten opdat hij bij vrijlating als jurist verder door het leven kon.

“Het netwerk rondom Van der Graaf: de radicale milieubeweging annex dierenbescherming, volgens schrijver Peter Siebelt een synergetische verstrengeling van onder- en bovenwereld. Via linkse politieke partijen blijkt de Nederlandse belastingbetaler radicale milieuorganisaties te subsidiëren, die voor de verwezenlijking van hun doelstellingen niet terugschrikken voor terreur en geweld. Ook Nederlandse universiteiten, met name die van Wageningen, zouden zijn verbonden aan deze bewegingen. Wat hiervan ook zij, volgens de rechtbank steekt achter de moord op Fortuyn geen complot, maar is deze misdaad het werk van een eenling.”

 
Media
In 2014 kwam de moordenaar op politicus Pim Fortuyn voorwaardelijk vrij. De mainstream media berichtte van verontruste berichten dat van der Graaf bedreigd zou worden vanuit “rechts-extremistische hoek”.

Tot op de dag van zondag jl. flierefluiterde deze quasi jolige en gezellige nogal knullige volwassen kerel door het leven: wonen in Apeldoorn, daar een uitkering à 900 per maand trekken en de rest van de week bij zijn – tevens in de bijstand verkerende milieustrijdster – vriendin/ levenspartner Petra Lievense in Harderwijk.
Althans, zo werd ons wijsgemaakt in de uitzending van Brandpunt Reporter 

                                                   maar ....... is dat wel zo?

Woont deze Lievense wel in Harderwijk? Volgens verschillende bronnen is zij al langer woonachtig in….Apeldoorn en woont zij allang niet meer in Harderwijk. Overigens ook geen Lekker Dier hoor, die Lievense: dat hele netwerk stinkt en puilt overigens uit van Onkruit  

Ho! Wacht eens even: Apeldoorn. Woonde daar deze Van der Graaf ook niet? Zogenaamd genietend van een uitkering, het UWV misleidend en die enthousiast uit de doeken deed dat hij de reclassering om de tuin leidde?
Dit ligt er te dik bovenop. Dit is vrijwel onmogelijk.
Niet om het UWV te misleiden; dat is een fluitje van een cent in walhallah Polderland Nederland.
Maar alles bij elkaar. Dit is geen toeval, dit is opzet.

Iemand zo filmen, op een Utrechts terrasje, zogenaamd met een verborgen camera, een sterk Amsterdams accent, een veel te luidruchtig verkondigende “Volkert van der Graaf”, die altijd zo koud en kortaf en zorgvuldige formuleerde.
 
Citaat requisitoir ‘Volkert VAN DER G. ter terechtzitting van 1 april 2003’:

Wat Volkert hierover zegt is even doeltreffend als kil en berekenend: "Ik had bedacht dat als ik Fortuyn van voren zou benaderen hij het misschien zou zien aankomen. Het van achteren beschieten van Fortuyn zou de minste problemen opleveren. Hij zou dan niet wegduiken wat dan weer gevaar voor anderen zou hebben opgeleverd. Het was ook mijn bedoeling om Fortuyn niet onnodig te laten lijden. Van achteren zou ik hem direct dodelijk kunnen verwonden" (rc blz.19).


Als je bij de rechtszaak destijds aanwezig was, dan weet je dat deze man die Brandpunt Reporter opvoerde nooit Volkert van der Graaf kan zijn geweest.De vraag luidt: wie is het wel?

En wat is het doel van deze actie geweest?
En wat zijn de gevolgen voor de echte Volkert van der Graaf?
 

Wie het weet, mag het me schrijven.

 

  

 

 Amsterdam, 21 september 2015

1 opmerking:

  1. dit brengt twijfel in de wereld. Dit is hem niet! Of die slang is zo hondsbrutaal dat ie de hele wereld uitlacht en dat is van hem bekend. Maar waarom zou zo’n achterdochtige activist als hij dit doen? Zoveel risico nemen? Hier steekt iets achter en ik graag me af wie en welke partijen hier belang bij hebben.
    groet, Carla vd Boogers

    BeantwoordenVerwijderen