zondag 15 november 2015

De Wereld Is In Oorlog Met De Islam


“Gaat u maar rustig slapen”, terwijl Rutte zich er van af maakt door te stellen dat we niet in oorlog zijn met islam.
 door Mathilde van Vliet

Dat zijn we wel degelijk. De hele wereld weet dat behalve de lapzwansen van politiek Den Haag, Londen, Parijs, Brussel en overige slappe knieën politici.  
Het heeft geen zin het volk in slaap te sussen  want er vallen doden. Onschuldige burgers die ten prooi vallen aan de weerzinwekkende aanhangers van de islam.

 


"Er is maar 1 islam!!", brieste dictator Erdogan furieus.
Hij was het die stelde:
Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.
Daarin staat Erdogan niet alleen.
 

  


Dus om nu te zeggen dat we niet in oorlog zijn met de islam is het bekende slaapliedje: gaat u maar rustig slapen, Vadertje Staat Klaas Vaak waakt wel over u.

En over uw beschadigde oogjes waarin politiek zand werd gestrooid.
En over uw verkeerd geïnformeerde hersentjes die door Staatstelevisie dag in, dag uit gekleurd worden geïnformeerd. 
 
Wij weten beter.


We zijn in oorlog met de islam en zal een ware guerrilla strijd worden uitgevochten tussen zij die de islam aanbidden en zij die in vrijheid en democratie willen leven. Wen er maar vast aan, naar een uitstekende column van Bart Schut voor Jalta gisteren
Wen er maar aan......  

Wij – ongelovigen, Christenen, Joden, andersgelovigen, homo's, alles en iedereen die de islam verwerpt, etc. -  hebben het recht onszelf te verdedigen. Ja, inderdaad: ook met wapens. Waarom zouden wij onze kop eraf laten snijden, ons dood te laten schieten, onze familie levend laten verbranden door een stel bruten die met hun gedrag leven in de middeleeuwen maar dankzij de moderne ICT en door social media in onze wereld wensen de dienst uit te maken?

Hard tegen hard: onze overheid beschermt ons niet? Dan moeten we het massaal zelf gaan doen. Het spreekt uiteraard vanzelf dat we onze beschaving op een beschaafde manier moeten verdedigen. Geweld moet je met geweld beantwoorden, dat is gewoon het recht op zelfverdediging.
 
Het spijt me Mark Rutte, maar we zijn dus wel in oorlog.
 

 


Welterusten Meneer de President, groetjes aan uw moeder.  

 

Amsterdam, 15 november 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten