donderdag 31 december 2015

Salafisme Contra Discriminatie

Terreurbanden contra 'vermeende' discriminatie

 

 
door Mathilde van Vliet

 Vandaag verscheen in het AD het volgende artikel: 
“(...) Tilburger Bilal Salam heeft een redelijke kans om de discriminatiezaak die hij heeft aangespannen tegen de eigenaar van kinderboerderij Pukkemuk in het Brabantse Dongen, te winnen. Het recht om overal te bidden is namelijk zeer sterk, zo vertelt advocaat Danny Snijders aan Omroep Brabant.(...)"Dit naar aanleiding van dit:
“(...) De politie heeft maandag bemiddeld in een conflict tussen de eigenaar van speelboerderij Pukkemuk in Dongen (Noord-Brabant) en enkele bezoekers. Het zou gaan om islamitische bezoekers, enkelen van hen gekleed in boerka, die bij Pukkemuk in gebed waren gegaan.(...)”

Aangezien er een boerkaverbod geldt in Nederland sinds dit jaar is dit al een punt voor een rechter om over te twisten.
De eigenaar van kinderboerderij Pukkemuk zou zich schuldig hebben gemaakt aan “discriminatie.”
Wat is discriminatie?
Discriminatie betekent letterlijk "het maken van onderscheid".
Terecht dat de eigenaar van de kinderboerderij discrimineerde, want hij maakte inderdaad onderscheid tussen bezoekers met hun kinderen en de veiligheid van zijn bedrijf. Aangezien moslims met dergelijke taferelen in deze tijden van dreiging en terreur tot angst kunnen leiden, heeft de eigenaar dus juist gekozen voor de algemene veiligheid van bezoekers en hun kinderen. Als het woord discriminatie beziet, dan heeft de eigenaar in deze dus niets strafbaar gedaan. 

Terreurbanden
Wanneer je echter kijkt naar de achtergrond van de heer Bilal Salam – die de eigenaar van Pukkemuk beschuldigt van discriminatie - dan moet je een andere conclusie trekken.
Zijn handjes zijn niet zo schoon als ze doen lijken. Net zo de handjes van zijn vader Ahmed Salam niet zo helder zijn. Laatste hield handjes mooi thuis toen hij toenmalig minster Verdonk een hand weigerde.
De reden zal zijn dat deze man bloed aan zijn handen heeft en hij wilde Verdonk uiteraard niet daarmee besmeuren.
Uit respect voor DE vrouw..... 

Salam-clan
Deze Bilal Salam komt uit de Syrische Salam-clan. De vader – Ahmed Salam - is de radicale salafist uit Tilburg, die in 2004 als enige van tientallen imams de uitgestoken hand van minister Rita Verdonk weigerde.” Onderzoeksjournalist Carel Brendel deed al eens een boekje open over deze man.
Toch wel bijzonder dat een man, die staat voor moslimterreur en de sharia verheerlijkt, een eigenaar van een kinderboerderij gaat aanklagen vanwege vermeende discriminatie?

De familie Salam komt in diverse AIVD-rapporten voor door hun extremistische opvattingen. Opmerkelijk is ook dat in het verleden een van Salams bezoekers Fouad Belkacem was: de leider en woordvoerder van Sharia4Belgium. De Vlaamse krant De Morgen meldde dat Salam invloed had op de jonge moslimradicaal, die overigens 'tevreden' was over de gevolgen van de aanslagen op treinen en stations in Madrid in 2004. Aldus een artikel in Trouw in 2013.   Diverse artikelen vermelden overig nieuws over deze moslimradicaal.  Uit de KvK gegevens.....
Verder is vader Ahmad Salam eigenaar van de zogenaamde liefdadigheidsinstelling, een instelling die het volgende beweert: “Sadaqa-TV is een media-platform en een liefdadigheidsinstelling die islamitische organisaties steunt in het werven van gelden.”
We weten allemaal dat deze zogenaamde liefdadigheidsinstellingen dekmantels zijn voor het witwassen en innen van bloed, - en terreurgelden.  In het register van de Kamer van Koophandel komen we tegen:

Vader Salam.....


 
......en zoon Salam


Ook is deze man Ahmed Salam bepaald geen lieverdje betreffende kindermishandeling  

“Vorige week werd bekend dat de GGD berichten heeft ontvangen over kindermishandeling tijdens koranlessen. Kinderen vertelden de GGD dat leerlingen worden geslagen tijdens lessen in de moskee in Tilburg-Noord. Het gaat om de moskee van de omstreden imam Ahmad Salam.”
 

"Kom, we gaan met opa Salam en kleinkinderen gezellig een dagje Pukkemuk doen."


Recht 

Alhoewel de D66 rechters in dit land pro moslim zijn, kunnen ze niet om deze feiten heen.
Dus, met deze achtergrond informatie zal het zo’n vaart nog niet zo lopen.

 


 

Gelukkig terreurvrij 2016!

 

 

 

Amsterdam, 31 december 2015  
 

1 opmerking:

  1. er moet een nieuw woord gecreerd worden in Nederland: contradicsminatie wat betekend: een persoon die discriminatie zelf misbuikt als niet slachtoffer. Strafbaar bij wet maken.

    BeantwoordenVerwijderen