donderdag 7 januari 2016

Europese Dames, Kom In Opstand!!!

Verdedig uzelf: Don’t Be The Victim
 

 
 
 
 
We hebben de hulp van onze medemensen nodig in het verzet tegen onwenselijke en schaamteloze handtastelijkheden van mannelijke lieden uit verre oostelijke oorden die het leven van de Westerse vrouwen niet respecteren, maar dit leven wreed verstoren, inbreuk maken op hun integriteit, intimiteit en levens van velen ronduit verwoesten. 
 

door Mathilde van Vliet


Jaarwisseling
Rücksichtslos worden vrouwen op Oud en Nieuw massaal aangevallen in diverse Duitse steden. Er zijn vele artikelen en columns aan gewijd met o.a. een schokkend relaas van een Duitse vrouw die een open brief plaatst op Facebook over de massa-aanranding in o.a. Keulen.
Het antwoord vanuit de Keulse burgemeester was veelzeggend: "Burgemeester tot vrouwen in Keulen: 'Houd vreemde mannen op armlengte afstand'.

Yeah, right.....
 
Columniste site Sietske Bergsma schreef voor Jalta.nl een uitstekend betoog in haar column 'Een gedragscode voor vrouwen in Keulen?! Pepperspray zal je bedoelen! ' :
 “(…) Alles beter dan het laffe alternatief. Het offeren van onze vrijheid met bedekkende kleding, armlengtes afstand (dus niet meer zijn hand op je billen leggen dames!), thuisblijven en als je dan toch wordt uitgescholden, aangeraakt en bestolen: begrip opbrengen als je belager een kwetsbare nieuwkomer is die nou eenmaal niet snapt dat Carnaval vieren en plezier maken geen uitnodiging tot verkrachting is. Het korte-rokjes-eigen-schuld argument is behalve beledigend ook onzin, want het is de daders van Keulen te doen om vrouwen full stop. Ook onder al die dikke jassen, truien en broeken zitten naar hun idee inferieure wezens die aangerand mogen worden. Wij vragen niet alleen nergens om, wij kunnen op geen enkele manier van ze op aan. (…)”

 
Achtergrond
Uit alles blijkt dat massale problemen met so called asielzoekers (lees: asielEISERS)
worden verzwegen, weggemoffeld of totaal niet worden vermeld, om zo de kostbare stroom aan inkomsten vooral niet te verstoren. Want een Golden Business is het hele vluchtelingenwerk: miljarden worden er aan verdiend en allerhande politieke partijen houden zich al jaren bezig met het aftroggelen van soepsidies via overheid. Uiteraard wordt de hardwerkende burger dagelijks belazerd via media en oplichters van o.a. Postcodeloterij, interkerkelijke organisaties, Vluchtelingenwerk,  giro 555 acties.
Wisten jullie overigens dat de Postcode loterij de stichting van deze mevrouw Clinton en haar man Bill subsidieert? Het COA, de bron van dit probleem, dat al jaren de kluit belazert.



 



 

Wereldwijd reiken de tentakels van de vileine Linkschen Gutmensch

 
 

Dat de rechterlijke macht van dit land is verweven met dergelijke dubieuze organisaties wordt duidelijk uit deze bijzondere citaten "(...) Een paar maanden voor Nol Vermolen rechter werd, wilde Justitie Vluchtelingenwerk vervolgen wegens het aankopen van valse paspoorten om illegalen hierheen te halen. Nol Vermolen bleef dit beleid verdedigen en zei: ‘We gaan ermee door, ook al zal Justitie ons aanpakken.’ Zo’n man wordt dan rechter en moet vervolgens rechtspreken over Volkert van der Graaf die niet minder verweven was met het actiewezen.“ (...)
Eyeopener!
 
Immigranten zijn de inkomsten van de toekomst. Investeren in deze vermeerdering levert stemmen op voor de partijen die voor de arbeid en sociale mens 'zouden moeten staan'. Ik schreef over dit volksverraad al eerder. 
 
Toekomst
Het geeft de Westerse burgers – en met name de vrouwen - bepaald geen moed wanneer je bedenkt dat al deze politiek gerelateerde organisaties vuistdiep zitten in het bewust hier naartoe halen van massa’s achterlijken die in land van herkomst leven in het jaar 700 en terecht komen in een moderne samenleving waar vrouwen zelfstandig zijn, het recht hebben op hun eigen leven, dat zelf kunnen opbouwen en dat delen met mannen. Zij werken, sporten, gaan uit, vermaken zich privé en leven in harmonie met anderen. Mannen en vrouwen samen. Zonder onderscheid des persoons. In het vrije Westen hebben mannen en vrouwen gelijke rechten.
Wikipedia schrijft daar in simpele woorden het volgende over: “(…) Precair aan het gelijkheidsbeginsel is dat "gelijke gevallen" een elastisch begrip is. Een vrouw en een man zijn bijvoorbeeld niet gelijk, maar volgens de geest van het beginsel wel gelijkwaardig. Gelijkwaardigheidsbeginsel zou daarom een betere benaming zijn voor het principe.(…)” 

Verdedigen recht
Dat zijn de principes waar wij aan vast moeten houden en welke wij moeten verdedigen. Mannen met vrouwen, vrouwen samen met mannen. Ga op trainingen voor zelfverdediging, kickboxen of wat al niet meer. Er bestaan vele instanties/ sportscholen landelijk die cursussen self defense geven. Aan vrouwen. Mannen. En kinderen.
Eerder noodzaak dan hobby aan het worden. 
 

 

Maar doe iets. Want overheid en politiek laten het afweten en staan niet in voor onze veiligheid.
 
Om de vrouw te citeren die zo moedig was om een open brief te schrijven op Facebook: “Ik zal ook niet stoppen de hier bescherming zoekende mannen duidelijk te maken dat ik van hen verwacht dat zij Duitse vrouwen niet als vrij wild beschouwen en dat ik evenzeer verwacht dat zij de integratie van hun vrouwen, zusters en dochters niet met verouderde waardepatronen verhinderen! Wie hier wil wonen, moet onze cultuur volledig respecteren, zonder discussie! Wij, Duitse vrouwen, willen niet ‘ficki – ficki’ doen en we zijn ook geen ‘Schlampen’ die erop wachten eens een grondige beurt te krijgen. Wij beslissen zelf wie ons waar aanraakt en dat moet zo blijven!”
 

En als je als vrouw niet in staat bent om zelfverdedigingstrainingen te volgen, dan is daar nog altijd de BraboNeger die u van goed advies kan voorzien in dit filmpje......

 

UPDATE:   Hoe nijpend de situatie in Europa is, schrijft onderzoeksjournalist Arnold Karskens vandaag in een uitstekend maar uitermate verontrustend stuk voor NRC Handelsblad

 

Dames, verdedig uzelf: Don’t Be The Victim. Ever!
 



 
Amsterdam, 7 januari 2015
 
 

1 opmerking: