vrijdag 15 juli 2016

Nice Lives Matter: "Terreur Staat Los Van Religie....."


Het had allemaal niets met islam te maken…


 
Nice 14 juli 2016






Door Mathilde van Vliet

(met dank aan MJ voor het leveren van de juiste bronnen

De aanslag van Nice op 14 juli - gisteren – heeft "niets met de islam te maken". De dader heette Mohamed Lahouaiej Bouhlel, maar dat is stom toeval. Pechtold sprak  over “een dader” en waagde het woord islam niet uit te spreken.

 Dagelijks spreken vrome moslims maar liefst 17 keer de Al Fatiha uit, het eerste hoofdstuk van de Koran. Daarin worden de christenen en de Joden vervloekt. Figuren van ISIS zijn er dus van overtuigd dat moslims superieur zijn. Het idee van gelijkwaardigheid is hen volkomen vreemd en komt hen zelfs als een belediging voor.
Dit vervloekte wezen dat meer dan 85 slachtoffers op z’n Tunesische naam heeft staan was een islamitische moslimmohammedaan van koranische persuasie met een jihadistisch sharia-syndroom. 

Opsomming
De massamoord op homoseksuelen in Orlando heeft niets met islam te maken, want islam kent geen homohaat.
De Profeet zei: “Wanneer jullie iemand vinden die doet wat Lots volk deed [homoseksualiteit], dood dan wie het doet, en bij wie het wordt gedaan.” 
Hadith, Sunan Abu Dawud 38:4447
 
 

 


Het verbranden op 3 juni 2016 van 19 Yazidi-vrouwen omdat zij seks weigerden met IS-extremisten, had niets met islam te maken, want de islam verbiedt seksueel geweld…
… behalve met wat jullie rechterhand bezit [slavinnen].
Koran, Soera 4 ‘An-Nisaa’ (de vrouwen), Vers 24
 

De moord op 184 burgers (het merendeel Alawieten) in het West-Syrische Tartus en Jableh op 23 mei 2016 had niets met islam te maken, omdat de islam liefde en verzoening voor moslims onderling predikt.Als zij zich afkeren, grijpt hen en doodt hen waar jullie hen vinden.
Koran, Soera 4 ‘An-nisaa’ (de vrouwen), Vers 89 

De moord op 29 kinderen tijdens een kermis in Lahore, Pakistan, op 27 maart 2016 heeft niets met islam te maken, want de Profeet pleitte ervoor kinderen boven alles lief te hebben.
De Profeet zei: “Niemand van jullie zal waarachtig geloven totdat hij meer van mij houdt dan van zijn vader, zijn kinderen, en de hele mensheid.” 
Hadith, Sahih Bukhari 1:2:14
 


De bomaanslagen op Zaventem en in Maalbeek op 22 maart 2016 hadden niets met islam te maken, want de Profeet (Vrede zij met Hem) zou nooit hebben toegestaan dat onschuldigen worden gedood.
De apostel [Mohammed] ging naar de markt van Medina en groef er loopgraven in. Daarna liet hij hen [de Banu Quraiza] komen in groepen en sloeg hun hoofden eraf. (…) Het waren er 600 tot 700 in totaal, hoewel sommigen dit getal op 800 tot 900 plaatsen. Geschiedschrijving, Mohammed Ibn Ishaq (8e eeuw)
 


De massale aanrandingen van vrouwen door moslimjongeren tijdens Oudejaarsnacht 2015/16 in Keulen hadden niets met islam te maken, want vrouwenhaat is onislamitisch.
[Mohammed] zei: “O vrouwen, geef aalmoezen, want ik heb gezien dat jullie de meerderheid van de bewoners van de hel vormen.” Zij vroegen: “Waarom is dit zo, Allah’s Apostel?” Hij antwoordde: “Jullie vloeken veelvuldig en zijn ondankbaar tegenover jullie echtgenoten. (…) Is het getuigenis van twee vrouwen niet hetzelfde waard als dat van één man? Dat is jullie gebrek aan intelligentie.” 
Hadith, Sahih Bukhari 1:6:301
 


De moordpartij op 90 onschuldigen in het Parijse theater Bataclan op 13 november 2015
had niets met islam te maken, want de koran roept nergens op tot geweld.

Ik zal angst in de harten van de ongelovigen zaaien. Hak dus hun hoofden af en hak elke vingertop van hen af. 
Koran, Soera 8 ‘Al-Anfal’ (de buit), Vers 12
 


Het bloedbad op de redactie van Charlie Hebdo op 7 januari 2015 had niets met islam te maken, want de Profeet zelf was altijd wijs en vergevingsgezind jegens zijn critici. (Hetzelfde geldt natuurlijk voor de moord op Theo van Gogh.)
Allah’s Boodschapper zei: “Wie is bereid Ka’b ibn al-Ashraf te doden? Hij heeft Allah en Zijn Boodschapper pijn gedaan.” Daarop stond Mohammed bin Maslama op en zei: “O, Allah’s Boodschapper, wilt U dat ik hem dood?” De Profeet zei: “Ja.”  
Hadith, Sahih Bukhari 5:59:369
 


De bijna gelijktijdige gijzeling van en moord op Parijse Joden in de Hyper Cacher van
Porte de Vincennes had ook niets met islam te maken, want moslims zijn geen antisemieten.
Het laatste uur zal niet komen tenzij moslims met joden vechten en de moslims hen doden totdat de joden zich verbergen achter een steen of een boom en de steen of de boom zal zeggen: kom, dienaar van Allah, en dood hen. 
Hadith, Sahih Muslim 41:6985
 
 

De misdaden van de Islamitische Staat – massamoord, verkrachting, slavernij, marteling – hebben niets met islam te maken, want jihad is niet meer dan een innerlijke strijd tegen het kwaad.
Strijd tegen hen die niet in God geloven (…) en de religie van de waarheid niet aanvaarden (…) totdat zij de speciale belasting betalen en zich onderworpen voelen.
Koran, Soera 9 ‘At-tauba’ (het berouw), Vers 29

 


De zelfmoordaanslagen van 7 juli 2005 in de Londense metro (52 doden) hadden niets met islam te maken, want het is moslims expliciet verboden zelfmoord te plegen.
De Boodschapper van God (vzmh) zei: “Het beste leven leeft de man (…) die de plaatsen zoekt waar hij de dood kan verwachten.”  Hadith, Sahih Muslim 20:4655
 





 



September 11 - 2.977 dodelijke slachtoffers -  had niets met islam te maken, want het is de Religie van de Vrede.
… dood de heidenen waar jullie hen vinden, grijp hen, beleger hen en wacht hen op in elke mogelijke hinderlaag. (…) God is vergevend en barmhartig.
Koran, Soera 9 ‘At-tauba’ (het berouw), Vers 5
 
 

Doel 


Dit is wat zij willen

Dit is onze realiteit








 
 
 
 
  
Zoals Arnold Karskens al wijselijk schreef vanmorgen op Facebook: 

“In mijn laatste handboekje 'HELP er staat een terrorist in mijn keuken' verwijs ik naar de terroristische methode zoals gisteren -14 juli- in het Franse Nice. Ga er maar van uit dat we aan het begin staan van meer van dit soort aanslagen. Een vuurwapen is niet nodig! Daarbij. Alles wat in het Midden-Oosten gemeengoed is, rolt immers ook Europa binnen, blijkt uit ervaringen in Israël. (Het wachten is op de eerste auto/truckbom. Of heet dit paniek zaaien?)
Vehicle ramming Met een voertuig in volle vaart over een trottoir vol winkelend of wachtend publiek racen is een eenvoudige terreurdaad. Zelfs een hoogbejaarde is ertoe is staat. Dit car ramming, met personenauto’s maar ook met bulldozers, geschiedt met regelmaat al haalt het zelden het nieuws; in Israël gebeurde het tussen half september 2015 en eind maart 2016 liefst zo’n 42 keer. In het Franse Dijon gebeurde het op 21 december 2014, met twee ernstig gewonden tot gevolg, en een dag later in Nantes met een dodelijke afloop.
Een probaat middel tegen deze doodrijders bestaat niet. Het kan overal en altijd gebeuren. Een hoge stoep en betonnen paaltjes willen overigens wel helpen.”
 

 
Maar dankzij Europese politici is dit ons enige wapen


 
Bedankt overheden voor het Eurabiëren van Europa!



Bat Ye’or en vele, vele anderen hebben helaas hun gelijk gehaald

 
 

En de strijd is nog niet teneinde. Nog lang niet.

 

Amsterdam, 15 juli 2016

1 opmerking:

  1. Hear, hear, Godzijdank voel ik mij niet meer een roepende in de woestijn ( hoe toepasselijk ) want, al meer dan 30 jaar waarschuw ik en ja, ik was gek, negatief, niet goed bij mijn hoofd en uiteraard heel erg dom! Chapeau madame :) !

    BeantwoordenVerwijderen