maandag 4 juli 2016

DENK richting uitgang: DENX-IT


graag zo spoedig mogelijk verwijderen wegens gevaar voor de samenleving







door Mathilde van Vliet

Als je zo het nieuws van de laatste weken bekijkt, dan valt daar uiteraard de club van trekpoppen Denk op. Eerst het gesleur met beroepsneger Silly Sylvana , toen kwamen de drie Grijze Wolven zelf in beeld met een – in hun waan – heel gelikt filmpje.
Dat mag allemaal. Vrijheid van meningsuiting en zo. Daar weten ze zich heel goed mee uit de voeten te helpen.
Het zal ze worst zijn dat heel Nederland misselijk van ze wordt.

GGZ
Er wordt veel bezuinigd op de gezondheidszorg en vooral de GGZ instellingen moeten het ontgelden. Dat is zeer jammer, want deze farizeeërs van Denk zouden daar nog wel eens behandeling kunnen krijgen. Mag ook via ambulante therapie. Al ze maar iets doen aan hun waanideeën.
Silly Sylvana – er zit echt wel een steekje of meer los – meent dat ze een soort god is, “ik ben een godin”, giert ze het uit met dat rare geblondeerde gepruikte zwarte kopje.
Als ze al niet aan het rellen is bij een of andere slavernij bijeenkomst.
Heeft deze laagquotiënt nu helemaal niets begrepen van die hele geschiedenis van haar geboorteland Suriname en Bouterse?
Kennelijk niet, want het IQ gehalte van de gemiddelde ondervrager is niet hoger dan mijn Hb, en dat is over het algemeen vrij hoog: rond de 9.0.

 
Slavernij was legaal en bij wet geregeld in Saudie Arabië tot 1961!
Er zijn meer blanken als slaaf verkocht aan Noord Afrika dan zwarten naar Amerika zijn gebracht. Dan praten we over de oorspronkelijk 13 staten. Blanken werden nog tientallen jaren gekocht en verkocht in het Ottomaanse keizerrijk, nadat de slaven (1866) werden bevrijd in Amerika.”


In Nederland door blijven rellen over Zwarte Piet geeft meer geluid dan eens echt zich te gaan verdiepen in bijvoorbeeld de Decembermoorden van Silly Sylvana's leider Bouterse of de misdaden van de islam tegen de mensheid.
Blijven ontkennen joh. Vooral hard blijven krijsen en gillen.
Dan komt het busje er zo aan.
Was dat maar zo.
Wegbezuinigd en dat is toch zo..........jammer.


Kuzu & Co
Dan komt het volgende pretnummer van de club Denk: Tunahan Kuzu.


Deze sprak bij een slavernijherdenking, terwijl hij zich stak in een origineel Surinaamse tafellaken.

Of hij wilde lijken op een ware Turkse slavendrijver, die zwarten als slaven houdt, want in het Ottomaanse rijk van Turkije was het houden van slaven heel normaal.
Of het is een leuk grapje van Silly Sylvana. Want ja, tijdens een herdenking moet je natuurlijk ook politiek uitdragen, nietwaar mevrouw Zoabi? Collega Jodenhater.
Dit radicale antisemitische Knessetlid Hanin Zoabi uit Israël vond het nodig om tijdens de Kristallnachtherdenking 2015 voor de vermoorde Joden in WOII uitermate anti-Joodse uitspraken te doen en radicale propaganda te maken voor Hamas.
Ach, het kan allemaal in dit land. Denk en Zoabi vinden zich wel in elkaar: beiden fel pro-Palestina-aanhangers en anti-Israël met nauwe banden met Hamas.

Terug naar Kuzu. De man heeft zich kennelijk nooit verdiept in welke geschiedenis dan ook, behalve die van Mohammed en zijn vele rovers na zijn oorlogszuchtige bestaan. Maar m.b.t. zijn eigen geschiedenis t.o.v. de Armeense genocide bijvoorbeeld; wat boeit het.
Heil Erdogan verbiedt elke Turk erover te praten en dus houdt deze volgwolf braaf z'n mond.
Ondertussen zien ze niet dat heel Nederland braakneigingen van ze krijgt.


Hoofdturk

De andere figuur van de feestpartij Denk, Selçuk Öztürk heeft het niet zo op Wilders, dat liet hij al een keer luid en duidelijk merken.
 
 
Zijn agressie in de politiek is lachwekkend, maar ook zeer intimiderend. Want medestreepjesturken nemen er een voorbeeld aan en voordat je het weet gaan de favoriete kansenparels van deze samenleving – de geliefde Marokkanen – hand in hand met streepjesturken.

Surinamers....hmmm....zouden die niet gewoon gebruikt worden door deze clan van Erdogan?

Daarbij heeft hoofdturk Öztürk warme banden met de Rotterdamse politieke partij Nida, ook al zo'n fuifclub die stevige banden onderhoudt met het Midden Oosten, Saoedi-Arabië, Hamas en Moslimbroederschap. Laat er nu net een heel gebouw zijn aangekocht door Saoedi's die een salafistische club willen zetelen in de Havenstad?
De partij van wijlen Pim Fortuyn, Leefbaar Rotterdam, heeft al van zich laten horen.
Niet vragen wat die gasten willen – dat moge duidelijk zijn, het staat per slot van rekening allemaal in de koran wat het uiteindelijke doel is. Nee, verbieden! Simpel. Koop gaat niet door!!

Erdogan beweerde het zelf reeds meerdere keren en dat zou eigenlijk de slagzin van Denk moeten gaan worden:
 

“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen.
Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”

 
Maar Silly Sylvana zou zich wel kostelijk vermaken op zo'n roestig bootje voor Palestina.





NIDA en DENK vrouwtjes op boottrip tijdens Gaza Flotilla, het vlaggenschip van Hamas
 
 
ISIS
Maar wat Denk nu weer heeft gepresenteerd: een middelmatig sprekende juffrouw met de beruchte zzzzzzz accenten mocht een videootje inspreken. Alsof het Bin Laden zelf was, priemde ze het rechter wijsvingertje op gezette tijden de lucht in.


DENK's promofilmpje voor DENX-IT!

 
Het was niet ISIS die de aanslagen van Istanboel opeisten, nee, het waren de Engelsen.
En uiteraard de Israëliërs.
Want zonder Jodenhaat geen moslimpraat.
De misdaden van IS – massamoord, verkrachting, slavernij, marteling – hebben niets met islam te maken, want jihad is niet meer dan een innerlijke strijd tegen het kwaad.
"Strijd tegen hen die niet in God geloven (…) en de religie van de waarheid niet aanvaarden (…) totdat zij belasting betalen en zich onderworpen voelen,"
Koran, Soera 9 ‘At-tauba’, Vers 29.
De zelfmoordaanslag op Ataturk Airport is gepleegd door de Britse "diepe staat" omdat de Britten er niet tegen kunnen dat Erdogan weer vriendjes probeert te worden met Poetin.”
Nu weet ik niet of u weet wat een “diepe staat” is; mijn Nederlands is voor een autochtoon vrij aardig ontwikkeld, maar het woord “diepe staat” kende ik nog niet. Ik zocht me gek. Mogelijk dat het te maken heeft met een diepe vuist in een islamitisch staatshol of iets dergelijks?

Dat Denk een willekeurige vrouwelijke streepjesturk uitnodigt om een reclameboodschap uit te dragen; dat mag allemaal, zelfs tijdens de rammeldandandan.
Maar laat zo'n figuur dan fatsoenlijk Nederlands praten en laat haar inhoudelijk iets meer voor de dag komen dan het gekrakeel dat ze nu uitkermde, want dit neigt naar een slechte generale repetitie van Jiskefet. En Jiskefet heeft Nederland hoog zitten en bij hen kun je nog lachen. Maar wat deze excuusturkin zegt is eigenlijk helemaal niet om te lachen.
Eén vraag aan de heren van Denk: wilt u het voortaan ondertitelen? De gebaren met het vingertje zullen door medemoslims wel begrepen worden, maar dat zgh. shoarma Nederlands: stuur het meisje naar school voor bijles?
Nee, niet naar dat salafistenhol in Rotterdam of Eindhoven graag! Naar een Nederlandse school! Het kan nog net voor de uittocht van 8 weken naar Turkije/ Marokko.

Na de braakneigingen en het spugen, moeten we toch nog vreselijk lachen om dit gestuntel van de Erdogan club uit Ankara. Toch wel. Maar wel graag met oren en ogen open.
Want, houd die valse wolvenroedel in de gaten! Door hun enge banden met Moslimbroederschap, Saoedi-Arabië, Hamas etc. vormen ze wel degelijk een bedreiging voor dit land.


Amsterdam, 4 juli 2016

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten