maandag 21 maart 2016

Hier Denk je niet alleen aan de Grijze Wolven.....

.................................ze zijn het ook!

 
 
 

door Mathilde van Vliet

 

Oprichting en wortels
Op 20 maart vond de opening plaats van de nieuwe Turkse politiek partij Denk in Rotterdam.
 
Wanneer we ons eens verdiepen in de achtergronden naar elk van de leden, de connecties van de partij en hun basis, hun financiën, dan hoef je eigenlijk maar bestaande bronnen aan te boren die al volop het nieuws op het geschreven World Wide Web haalden. Het gewone volk bleef echter verschoond van deze belangrijke informatie via de links georiënteerde meen striem media. Want buitenlandse culturen zijn zo “leuk” en je “leert er zoveel van.”
De “islam is ook een vredelievende religie”. Die moet je vooral niet te negatief neerzetten.
En meer van die dooddoeners van lief kijkende bakfietsvrouwtjes die ver weg van de islamitische allochtoon wonen in hun veilige Grachtengordel en die dagelijks hun kindjes naar witte scholen rijden.
 

Dat we veel leren en gaan horen over Denk is wel duidelijk geworden.
Ik ga het hier hebben over de twee oprichters, twee opgestapte politici van de Partij van de Arbeid: Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu
  
 

Selçuk Öztürk

 
In zijn strijd om de erkenning van Palestina trok Öztürk fel van leer: 

Geert Wilders begint steeds meer op Adolf Hitler te lijken, zei u. Waarom? Eerst wilde hij criminele Antillianen terug naar hun lekker warme eilanden sturen. Vervolgens natuurlijk dat minder, minder, minder-gedoe rond Marokkanen. En nu riep hij in Nederland wonende Turken die op uw sponsor Edogan stemden op om permanent in Turkije van het islamofascisme te gaan genieten.
U weet ook wel dat de vergelijking met Hitler niet opgaat. Die haalde in zijn ogen inferieurse bevolkingsgroepen bijvoorbeeld juist náár zijn land, waar Wilders ze liefst allemaal terugstuurt. Nog een verschil: levend. En zo kan ik wel even doorgaan. (…)”

De haat zit diep. Ga vooral zo door Öztürk, met schelden kom je er wel…..
NOT.
 
Nadat bekend werd door breed onderzoek in Nederland dat negentig procent van Turkse jongeren op de een of andere manier zou sympathiseren met de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) en de heren Öztürk en Kuzu dat wel best vonden, werden ze na koortsachtig overleg uit de Partij van de Arbeid gezet.
 

Waarom dan?
Dat islamieten heulen met Palestina - terwijl het gros niet eens weet waar betreffende stukje land ligt, laat staan dat ze op de wereldkaart kunnen aanwijzen waar Israël ligt - valt dan ook niet te begrijpen. Waarom strijden deze mensen niet voor onderdrukte moslims die door medemoslims in delen van Afrika en Midden Oosten als slaaf worden verhandeld, verkracht, beroofd, verminkt, de koppen afgehakt en in brand worden gestoken? Enfin, dat betreft een andere discussie.

"Al die aanhangers van Grijze Wolven, PKK, HTIB, KMAN, Milli Görüs, Palestina Komitee, Al Aksa-militanten, imams, politici van PvdA, D66, GroenLinks en SP, en ook van Amsterdam Anders (het partijtje van René Danen) vonden elkaar in een gemeenschappelijk protest tegen de Israëlische bezettingspolitie."
 
Zo zit dat dus.

 Financiën
Wanneer je kijkt wie wat financiert middels subsidies, dan kom je langzamerhand steeds verder in het netwerk dat als een ware spekkoek is opgebouwd: onderaan de actievoerders, de bekende lieden die zogezegd met hun poten in de klei “strijden” voor hun vermeende gelijk, terwijl bovenin de spekkoek de heren en dames van de toplaag zich nog eens heerlijk zetelen op de zacht nep donzen kussens van hun chique fauteuils om hun tere billen vooral niet te pijnigen. Zo was geld nog nooit zo makkelijk verdiend.
Hoeiboei publiceerde in 2010 ook een interessant artikel hierover.  
 

Relatie Grijze Wolven
Dat de wortels van Turkije’s grootse radicale beweging ver reiken moge duidelijk zijn. Al die Turkse politici hebben er banden mee. Precies twee jaar geleden werd het in Rotterdam aantoonbaar gemaakt, hoe nauw die verbanden zijn. Er werd een boekje open gedaan over
de Rotterdamse PvdA politicus Hamit Karakus:

"De Grijze Wolven zijn een Turkse fascistische en islamitische organisatie waarin de Groot-Turkse gedachte, het idee dat alle Turkse volkeren in een staat thuishoren, centraal staat. Het logo van de Turkse Federatie Nederland is zichtbaar op de ramen van de Rotterdamse stichting". 

Zelfs de “antifascistische” club van AFA is fel tegen. Nou, en als “nazi’s raus AFA het zegt, dan klopt het dus helemaal
 

Tunahan Kuzu
Wat voor Selçuk Öztürk geldt, geldt uiteraard idem voor Tunahan Kuzu: gezworen bloedbroeders die dag en nacht bij elkaar zijn.
 

Denk
Interessant is als je de speerpunten een voor een bekijkt van de kersverse Denk.
Zij schrijven dat zij zijn voor:
Belangrijk dat men verdraagzaam is. Maar hoe rijm je dat met het fascistische gedachtegoed van de Grijze Wolven?
Of hoe Denken de aanhangers van Recep Tayyip Erdoğan verdraagzaamheid uit te dragen terwijl hun Großer Führer (vertaling 'Grote Leider' in het Duits! ) scandeert met de volgende zinsneden:
“Tegelijkertijd seculier en moslim zijn, is niet mogelijk. 

En: 

“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten  zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” 

Denk nog even aan de reden dat deze heren uit de PvdA werden gezet!!!!!
 

Volgende standpunt:
Denk wil de kloof tussen arm en rijk verkleinen. Oftewel de open hart chirurg, advocaat en de architect dient even veel te verdienen als een asieleiser die zonder enige basis of opleiding naar Nederland komt. Want dat is eerlijk. Dat is rechtvaardig.
De volgende generaties plukken daar echt wel de vruchten van.
Of dat nu rot fruit is doet er niet toe. 

Onderwijs is niet een plicht waar je aan moet voldoen maar een recht.”
Een recht, absoluut. Een voorrecht. Maar het betreft in dit land ook de plicht, namelijk de leerplicht!
Denk is kennelijk een voorstander van het “heb je geen zin, dan hoef je niet naar school.”
Zo werkt dat dus niet.
Het is een uitermate slechte uitgangspositie om mensen een toekomst te bieden zonder een onafhankelijke status en visie op de maatschappij. De hoeksteen van de samenleving wordt zo wel heel erg nietszeggend, onderontwikkeld en analfabeet.
Maar ja, wat wil je als je geen eisen stelt en niet hoeft te integreren, dan is het in de bijstand goed toeven hoor. 

Allemaal uitgekauwd Groen Links geblabla waarvan al lang is dat zogenaamde groene stroom je reinste oplichterij is, windmolens alleen maar geld kósten en 80km/uur op de snelweg de grootste ergernis is voor de werkende Nederlander die bovendien meer uitstoot oplevert dan wanneer er 120km/ uur wordt gereden. Dat is al lang uitgezocht. 

“DENK wil geen cultuur van angst en achterdocht, omdat angst onze weerbaarheid verzwakt en achterdocht mensen van elkaar vervreemdt.”
Vreemd als je zelf sympathieën koestert voor Grijze Wolven,  Hamas, dictators als Erdogan die de genocide op Armenen keihard ontkent, de persvrijheid aan banden legt en de vrijheid van meningsuiting de bek snoert met desnoods harde hand.
Arme Atatürk; al zijn inspanningen verdwijnen als sneeuw in de warme voorjaarszon in het huidige Turkije
 

Vijf zetels
Het zou zorgelijk zijn als ze vijf zetels halen in het parlement of een groot machtsblok creëren in een stad als Rotterdam waar ruim 50% allochtoon is waarvan bijna 8% Turks is (cijfers 2014 ).

Deze groep is snelgroeiend dus wat dat betreft een grote doelgroep voor Denk. Het is echter niet te hopen voor de niet-allochtone gemeenschap dat Denk een overgrote meerderheid gaat claimen in de toekomst.
Ziet u het voor u: een Marokkaanse politieke partij (Nida), een Turkse politieke partij en een Marokkaanse burgervader?
 Vaart de Holland-Amerika-lijn tegen die tijd nog voor de toekomstige Nederlandse asielzoekers die noodgedwongen hun heil elders moeten gaan zoeken?

 

 
 
Denk en Doe richting Nederland en niet richting Turkije!

 

Amsterdam, 21 maart 2016

1 opmerking:

  1. Ik krijg oorlogszuchtige gevoelens als je de impact van alles overziet, het bevestigd keer op keer dat ik beter mijn biezen kan pakken en naar Israel emigreren

    BeantwoordenVerwijderen