woensdag 21 september 2016

Blacklivesmatter: Een Uiterst Kwaadaardige Terreurorganisatie

De beweging zou verboden moeten worden,
 net als bijvoorbeeld ISIS en de Ku Klux Klan

 


 
door Mathilde van Vliet


BlackLivesMatter is een gevaarlijke terroristische organisatie die erop uit is blanken te beschadigen en zelfs uit te roeien. Zo spreken de feiten. Dat verzin ik niet; dat baseer ik op gedegen onderzoek.
De beweging zou dus ook net zo behandeld moeten worden als bijvoorbeeld ISIS, de Ku Klux Klan en andere terreurorganisaties.

 
 
Afro-Amerikanen VS
Het geratel en geblaat van die zogenaamde “Afro-Amerikanen"; ik kan het woord eigenlijk niet meer horen.

Zwarten die in Amerika geboren en getogen zijn heten sinds de jaren tachtig Afro-Amerikanen, omdat hun verre, ontzettend heel erg verre roots in Afrika zouden liggen. Ook al komen veel zwarten uit het Caribische gebied.
Weinig “Afro-Amerikanen” zijn ooit verder geweest dan het tuinpad van hun vader, hun straat of hun eigen staatsgrens, laat staan dat ze weten waar Afrika eigenlijk ligt. Want veel verder dan Amerika zelf zullen ze niet komen, zoals zoveel Amerikanen.

Dat Afro gezwets is begonnen jaren geleden. Het woord “neger” was not done; het werd het “N-woord”. Lastig uitleggen aan een Amerikaan als je Surinaamse vrienden hebt en dan moet vertellen dat je 'Afro-Amerikaanse vrienden hebt'....... die uit Suriname komen.
Heel verwarrend, want ze komen uit Suriname. Maar ze mogen geen “blacks”, neger of zwarte genoemd worden. En ze zijn niet afkomstig uit Afrika.
Rara, zoek de juiste term!
 
Vele zwarten voelden zich steeds minder ten opzichte van blanken en als tweederangsburgers weggezet.
Volgens mij is het nog altijd een vrije keuze om jezelf weg te laten zetten als onderdeurtje. Want een ieder is even veel waard als mens.
Doe er wat aan, kruip niet zo in die slachtofferrol. Er zijn talloze voorbeelden van succesvolle zwarten wereldwijd die het hebben gemaakt, los nog van de onbekende, hardwerkende doorsnee zwarte Amerikaan.

  
BlackLivesMatter
De beweging BlackLivesMatter ontstond in Amerika na het doodschieten van de 17 jarige so called ‘innocent’ Trayvon Martin in 2013. Dat deze jonge zwarte knul niet zo onschuldig  was - zoals de media ons wel doen wilden laten geloven - bleek na het nieuws pas. Maar toen was het kwaad al geschied: “een arme, onschuldige, ongewapende zwarte werd zomaar neergeschoten.”
Door een Latino.
Een zo genoemde Latijns-Amerikaanse beveiliger voelde zich ernstig bedreigd door deze “onschuldige” jeugddelinquent, die al een carrière aan gewelddadige berovingen en bedreigingen had staan op zijn levensladder vanaf zijn 10e jaar.
Maar de Movement kwam op gang. Hun uitgangspunt: "Black Lives Matter is a unique contribution that goes beyond extrajudicial killings of Black people by police and vigilantes." 

Zwarte militante activisten, zoals Kamau Kambon riepen in 2005 al op tot het 'uitroeien van het witte ras' en de video van die uitspraken (waar hij nooit voor is veroordeeld) doet weer veelvuldig de ronde op internet.
 

Zwart en islam
Dat moslims en zwarten elkaar vinden in hun strijd als “slachtoffer” is al langer bekend. Beiden voelden zich gescandeerd door de blanken en ongelovigen. En dat zijn er nogal wat wereldwijd. Massahysterie wordt centraal aangestuurd en ingezet om vooral blank overal de schuld van te geven.
 
In islamitische landen is het aan de orde van de dag dat homoseksuele mannen worden opgehangen of van gebouwen worden gegooid, omdat ze homoseksueel zijn.
Vrouwen worden gestenigd omdat een puntje van hun hoofddoek of totale burka een plukje haar laat zien. Of de vrouw wordt verkracht.
Door een man wordt met geweld inbreuk gemaakt op haar integriteit, vaak met barbaarse wreedheid. Maar de vrouw moet het ontgelden: ze wordt gestenigd of onthoofd.

Maar dat ook radicaal zwart nu oproept via BlackLivesMatter om “Kill A White Person, Hang Them From a Tree, Upload a Pic To Social Media” is ronduit schokkend te noemen.

Artikelen in diverse media berichten van een verontruste stijging van zwarte moslims die het voorzien hebben op blanke politieagenten. Die hun oorsprong dan weer vinden in Nation of Islam. De reden? Omdat ze blank zijn. Ongelovig. Of christelijk. Of blank en niet-moslim. En dus fout.
Want wit past niet in hun zwartgallige wereld. 

Misdaad
De misdaadcijfers in de VS liegen er niet om. Nog altijd bestaat een meerderheid van de Amerikaanse gevangene uit zwarten, Mexicanen en Latino’s.

Misdaden van zwart tegen blank worden liever uit het nieuws gehouden, uit angst voor rellen. In een ander werelddeel, Zuid-Afrika, worden dagelijks bijvoorbeeld blanken gemolesteerd, neergeschoten of verdronken, zoals dit 12-jarige kind.

Maar daarover berichten ligt “gevoelig”. Het zou racisme zijn.

Het is ook racisme: zwarte versus blank.

Toch worden er in de USA nog altijd meer blanken dan zwarten neergeschoten. Hoezo, racistisch geweld?

Rellen politie
De strak georganiseerde rellen vanuit de zwarte gemeenschap werden centraal aangestuurd door de beweging BlackLivesMatter, zo schreef de razend populaire journalist Michael Savage in een van zijn vele artikelen over dit onderwerp.
Ook was hij een van de weinigen die openlijk beweerde dat de daders, die de blanke politieagenten in Dallas doodschoten, uit de kringen van BlackLivesMatter kwamen. De beweging liet de agenten bewust in een hinderlaag lopen, waarbij ze werden gedood.
Het was een bewuste actie vanuit zwarten die het gemunt hadden op blanke politieagenten, die rucksichlos werden afgeslacht.

In dit geval heeft de rechter recht gesproken en zijn er geen agenten veroordeeld voor betrokkenheid bij de dood van de zwarte Amerikaan Freddie Gray, wiens overlijden leidde tot hevige protesten van de BlackLivesMatter-beweging. 
 
Feit is dat er nog altijd meer blanken dan zwarten worden neergeschoten in de USA, dus vanwaar die verontwaardiging dat blank het op zwart zou hebben voorzien?
Dit artikel geeft ook nog eens nuttige links waarin duidelijk wordt dat niet zwarten in de meerderheid zijn qua neergeschoten slachtoffers.
 
 

Kritiek vanuit de zwarte gemeenschap
Gelukkig zijn er ook nog vele zwarten die niets moeten hebben van de racistische en gewelddadige BlackLivesMatter. In de VS, maar ook daarbuiten. Denk alleen al aan onze eigen Brabantse Braboneger. Als er iemand kritisch is op het zwarte gejammer is hij het wel.
De zwarte Amerikaanse publicist Donovan Sharpe hekelt zwarte racisten in zijn blog Are Black People More Racist Than White People?  Hij zegt daarover: Zwarte mensen uiten zich regelmatig beledigend over blanken (en andere rassen) op de radio en niemand zegt er wat van." 

 

Ook uit dit interview blijkt dat zwarten echt niet achter elkaar staan vanwege de kleur alleen. Er moet iets meer inhoud zijn dan alleen een zwart kleurtje, want intellect zit binnen in een lichaam. De huid is dan wel ‘s mens het grootste orgaan, maar zegt niets over iemands persoonlijkheid/ intellect/ politieke voorkeur etc. 

Er zijn heel wat meer kritische geluiden te horen als je zoekt op het World Wide Web. Je zult ze alleen niet vaak tegenkomen op onze eigen rooie Meen Striem Media, want kritisch op zwart dus verboten. "Nazi's raus!"
 

Wereldwijde invloeden
Hoe zit het dan met de invloeden van BlackLivesMatter wereldwijd? De beweging begon weliswaar in de VS, maar tegenwoordig ben je via het internet en vliegverkeer zo elders in de wereld.

Groot Brittannië
Er lijkt een ware, gestructureerde revolutie gaande te zijn die over de hele wereld trekt. In Engeland was de zwarte beweging al aardig bezig het verkeer te ontwrichten her en der in het land 
 
Israël
Welnu, er is natuurlijk één schuldige  aan te wijzen voor al dat racisme van zielige zwarte, kansloze onschuldige mensen in Amerika.
Uiteraard is dat Israël.
Wie had dat nou weer gedacht!
Israël!
In dit artikel lezen we dat de beweging BlackLivesMatter ook hun gif spuwt in Israël.
Uiteraard vindt de beweging steun bij de bloeddorstige inwoners van het gedeelte dat zich Palestina noemt: hand in hand met zwart en islam tegen Israël en eigenlijk de rest van de witte wereld: Sick Souls United.
En nog dik gesubsidieerd ook!

Nederland
Andersom is de Movement ook goed bezig in ons land: Zwarte Piet ligt onder vuur, mede ingegeven door Verene A. Shepherd, een Jamaicaans sociaal historica en voorzitter van de OHCHR die bekend werd door haar stellingname tegen de Zwarte Piet-traditie in Nederland. Daaruit volgde de onrust, aangeslingerd door bijzondere figuren als Quinsy Gario, Sylvana Simons en vele, vele andere so called “minderheden”.
Zo’n geflipte Quinsy Halve Gario is ook de weg kwijt.
Is het de kleur?
Of ontbreken gewoon bepaalde hersendelen?
~~~
Ene Gloria Wekker – geen idee wie dat is - vervreemdt potentiële medestanders door te zeggen dat ze hun eigen racisme ontkennen.
Zolang ze maar een kleurtje hadden, was elke kritiek op blank geoorloofd.
~~~
Zo eentje als Sylvana Simons ("Silly Sylvana" in de volksmond)  beweert op te komen voor vrijheid en tolerantie, maar steunt Erdogan-fanclub DENK en weigerde de arrestatie van Ebru Umar te veroordelen. Sylvana vindt Zwarte Piet een "misdaad tegen de menselijkheid", maar is lid van een partij die geen afstand neemt van clubs zoals Hamas en de Grijze Wolven. Sylvana haalt de Nederlandse cultuur door het slijk, terwijl ze lid is van een Erdoganfanclub.
Dat Sylvana Simons cerebraal toch mogelijk wat mankeert en daardoor niet geheel spoort is ons al lang duidelijk. Het wicht doet af en toe haar zegje, hoort ergens een zwart klokje luiden, maar waar dan toch die klepel is? Ze heeft geen idee. Ze gokt nog maar eens op de rol van MP.
Wie weet. 
Dat de politieke partij Denk - waartoe mejuffrouw Simons behoort - geheel cuckoo is, weet ook iedereen, maar dat zo’n Silly gewoon vrij mag rondlopen, verbaast menigeen.
De GGZ functioneert al jaren niet meer vanwege bezuinigingen. Het resultaat is jammerlijk zichtbaar. 

De trekpoppen van Erdogan’s tentakelpartij DENK wensen zich in te zetten tegen “racisme”. En dat terwijl hun eigen president Erdogan niet anders doet dan gewelddadige en racistische taal uiten. Erdogan en zijn adepten ontkennen de Armeense genocide en de mensenrechten worden op grote schaal geschonden in Turkije.
"Maar", zoals Denk gedachteloos zelf zegt “als het even kan willen we voor net zoveel onrust zorgen in Nederland.”

Ook hier gaan islam en zwart hand in hand tegen blank (en ongelovig, christen, joods).

 
De grote geldstroom
De zon kost niks, maar al die grote, massale georganiseerde acties in de VS - en ook in Europa, Israël en daarbuiten - moeten toch bekostigd worden? Er komen namelijk nogal veel mensen op af en die willen best genieten van de gratis zonsopgang en ondergang. Maar voor niets demonstreren? Daar komen ze hun door de overheid bekostigde nest niet voor uit. 

De grote financier achter de BlackLivesMatter beweging is George Soros, u weet wel: het lieve vriendje van Mabel Wisse Smit, kent u haar nog?
De treurende weduwe van wijlen prins Friso heeft de ‘European Action Council for Peace on the Balkans’ opgericht, van waaruit stevig gelobbyd werd. Ook is ze directrice bij het Open Society Instituut van George Soros, dat miljarden in de Balkan pompte. Dit alles maakt Mabel tot een belangrijke speler in Bosnië in de jaren ‘90.    
Mabel Wisse Smit, het ex-vriendinnetje van crimineel Klaas Bruinsma, speelde een grote politieke en kwalijke rol in de jaren negentig in Bosnië. Mohamed Sacirbegovic (Sacirbey), voormalige lover van Mabel, vormde met haar een lobby-duo, om de zaak van de Bosnische moslims te bepleiten. Jihadstrijders, mudjahedin en GIA-leden kwamen Bosnië binnen en namen de macht over, waarbij de Dutchbatters geen enkele steun kregen van de Nederlandse regering. Het moslim-offensief in ‘95 is grotendeels onbekend gebleven met de uitgekiende internationale diplomatie van de regering Izetbegovic, waarbij het Nederlandse IKV, Mohamed Sacirbey en Mabel een nuttige rol vervulden.
In het Niod-rapport staat vermeld dat Mabel en Sacirbey de enigen waren buiten het Haagse politieke circuit die invloed uitoefenden op het Bosnië beleid van de Nederlandse regering.

George Soros
Hieruit blijkt dat George Soros achter de dikke betalingen zat van de strak georganiseerde BlackLivesMatter rellen in Dallas, Baton Rouge, Baltimore, Ferguson, St. Louis en vele andere plaatsen waar zwarten zich uitleefden op blanken.
De trainingen, de voorbereidingen, de uiteindelijke acties werden allemaal bekostigd door Soros en zijn handlangers.
De bewijzen stapelen zich op rondom deze uiterst invloedrijke en multimiljardair die aan de touwtjes trekt van zwarte en islamitische bewegingen met als doel: ontwrichting van de volkeren, burgeroorlog en ontwapening van de totale bevolking. 
 

Ook in Nederland en de EU trekt Soros aan de financiële touwtjes.
Welke organisaties ontvingen o.a. geld van Soros:
-         Online racisme-meldpunt Art1 kreeg $92.000
-         Amnesty Nederland kreeg een kwart miljoen Sorosdollars in 2013
-         Meldpunt Discriminatie kreeg bijna 50.000 dollar
-         ProDemos, bouwers van de Stemwijzer, kreeg in 2014 $217.249
 
En zo zijn er nog veel meer.


bron
 Gerelateerd en meer info: geenstijl

  

Conclusie
BlackLivesMatter is een kwaadaardige organisatie die erop uit is blanken uit te roeien. Zo zijn de feiten. En moet dus net zo verboden worden als de KuKluxKlan.


Amsterdam, 21 september 2016

 

1 opmerking:

  1. Als het zich voelt als slaaf, als het denkt als een slaaf, als het spreekt vanuit slavernij, dan moet het een slaaf zijn.

    Er is een verschil tussen negers die gewoon meedoen en negers die zich gedragen als de eeuwige slaaf zijn. Als dader door het leven gaan maar wanneer aangesproken op de consequenties hiervan, zich als slachtoffer gedragen; zich beroepen op slavernij van vele, vele, generaties geleden. Iedereen heeft wel voorouders die zijn verkracht, vermoord of slaaf zijn geweest. Bv van de Romeinen, Hunnen, Tataren, Communisten, Nazi's enz.

    Alleen sommige negers blijven zich beroepen op die geschiedenis. Dat zijn de eeuwige slaven en die dienen ook zo te worden behandeld omdat zij de vrijheid duidelijk (nog) niet aankunnen.

    BeantwoordenVerwijderen