maandag 25 september 2017

Rechten Anti-BDS Activist Jacobs Geschonden


Onterechte vastzetting burger


 
door Mathilde van Vliet
 
 
De pro-Israëlische activist Michael Jacobs (65) is zondag 24 september jl. voor de tweede keer in een week opgepakt op de Dam te Amsterdam. Dit na een vonnis van de rechter op 22 september jl. waarin omschreven werd dat de heer Jacobs niet binnen 35 meter afstand van de activist Simon Vrouwe mocht demonstreren. De afgelopen maanden zijn er steeds meer incidenten tussen de zich regelmatig antisemitisch uitlatende kunstenaar Simon Vrouwe en zijn aanhangers en zijn tegenstanders die Israel steunen.

Het is niet duidelijk waar Jacobs ditmaal van beschuldigd wordt. Getuigen verklaarden dat hij die 35 meter grens respecteerde en zeggen dit te kunnen bewijzen met filmopnamen. Jacobs wordt maandagochtend voorgeleid.
Er wordt hier duidelijk met twee maten gemeten  

 
Arrestatie Jacobs

Beloop zondagmiddag
Michael werd wederom meergenomen naar het politiebureau waar hij voor de tweede maal NIET op zijn rechten werd gewezen.
Hij mocht NIET met zijn advocaat te bellen.
Het argument van de dienders luidde “dat de advocaat niet bereikbaar was.”
Wie bepaalt dat? Een agentje van dienst?
 
"Advocaat is niet bereikbaar"
 

Zo vertelde Jacobs mij vanmiddag dat hij weer moest plaatsnemen in de cel en al zijn bezittingen werden wederom afgenomen. Hij mocht geen enkel telefoontje plegen. Zelfs niet naar zijn familie. Niet naar zijn advocaat.
Het enige middel ter communicatie – de intercom – bleek 'defect', waardoor hij langdurig moest roepen om contact te krijgen met de aanwezige diender.
Pas vanmorgen, na een zeer onrustige nacht, kreeg Jacobs zijn persoonlijke bezittingen terug en kon hij zijn advocaat bellen. Die gewoon de gehele nacht bereikbaar was, aldus de advocate van Jacobs.
Het lijkt erop dat Michael Jacobs bewust van de buitenwereld wordt afgesloten en dat mensenrechten niet worden gerespecteerd!
 

Politieke vervolging
Het begint er op te lijken dat er een hetze tegen Michael Jacobs wordt gevoerd. Niet op persoonlijk, maar op politiek vlak.
Door middel van isolatie, vernedering, kleineren, persoonlijke terreur en pesten tracht men Jacobs mentaal te kraken en lijkt het erop alsof de Driehoek van Amsterdam deze Joodse man definitief wenst uit te schakelen.
De strijd verhardt zich, er worden middelen toegepast die ontoelaatbaar zijn; er wordt een politieke strijd gevoerd tegen Jacobs.
Net zoals er een politiek cordon sanitaire rondom Thierry Baudet en Geert Wilders wordt gehandhaafd, zo wordt dit in het klein toegepast op een Joodse burger van Amsterdam.
 

Leugens en bedrog
Van de politie Amsterdam is langzamerhand bekend geworden dat ze liegen, bedriegen en de waarheid verdraaien, al naar gelang hun politieke voorkeur. Dat is door verschillende partijen bevestigd.
Iedere verdachte in dit land – verdacht van terrorisme/ mishandeling/ beroving of ander feiten – wordt huiswaarts gestuurd of krijgt een taakstraf. Maar een geweldloze man van 65 jaar die zich zorgen maakt over het toenemende antisemitisme wordt ACHT (8) dagen van zijn vrijheid beroofd.
 
Kennelijk mag je in dit land niet mee vrijelijk voor je mening uitkomen waar het de linkse politieke elite betaamt dit liever niet te horen. 
Dat heet democratie?

Nee, dat is een zorgelijke ontwikkeling richting communistische regimes!  
 
 
 
Amsterdam, 25 september 2017

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten