maandag 20 november 2017

Nepnieuws Russen, D66 en George Soros


 

 The Enemy Within
de verbanden uitgelegd

 

door Mathilde van Vliet


In Nederland vinden momenteel zorgelijke ontwikkelingen plaats. D66 maakt zich zorgen over de “komst van de Russen” middels nep nieuws. MH17 wordt voor de zoveelste keer verkracht door politici, waarbij de vraag opspeelt: wat is hier nou eigenlijk de gevaarlijke ontwikkeling?
 

MH17 leugens
Minister Ollongren en sidekick Kees Verhoeven zijn ervan overtuigd dat “de Russen” Fake News verspreiden. Echter, er is er tot op heden geen enkel bewijs is geleverd dat dit is gebeurd.
Het kan in dit licht geen toeval zijn dat juist het buitengewoon gewaardeerde kamerlid Omtzigt door NRC Handelsblad tot onder de aardbodem werd kaltgestellt.
Wat wordt hier verdoezeld? Wat leidt hier de aandacht af van MH17?
Wie heeft/ hebben hier belang bij?
En waarom de verdenking dat “Russen nep nieuws zouden verspreiden?” Is men soms uit op oorlog met Rusland?
Of maakt D66 Sophie in t Veld als lesbienne zich gewoon zorgen over dat de homorechten niet worden nageleefd in Rusland? Kan.
Maar dat er iets stinkt omtrent MH17 en Rusland, dat moge duidelijk zijn. 
 

Europees Parlement
Opvallend is dat diverse Europarlementariërs van D66, SP, GL, VVD, CDA huize zich voor het steenrijke karretje laten spannen van miljardair George Soros . De man die zowel in de VS als in Europa langzamerhand leading subject is en de politieke touwtjes stevig in handen heeft.
 

Zo beschrijft deze website het netwerk van deze elitaire miljardair om zijn neoliberale beleid te promoten, bestaande uit grensloze massamigratie, het homohuwelijk, integratie van Oekraïne in de EU en oorlog met Rusland.
Dat laatste is interessant.
Belangrijke leden (226 in totaal) op de “Lijst van Soros” zijn onder meer Martin Schulz en Guy Verhofstadt. In totaal zijn er 751 parlementsleden en Soros beschikt met zijn 226 leden over 1/3 van het Europese parlement en hebben daar dus bijzonder veel invloed. 
 

Rusland
Het feit dat Ollongren nu begin over Russische leugens en nepnieuws komt niet uit de lucht vallen. Veel politici van de Lijst Soros staan bekend om hun aanvallen op Rusland.
Rebecca Harms, een afgevaardigde van de Duitse Groene Partij, roept bijvoorbeeld regelmatig het Europese Parlement op om het sanctieregime tegen Moskou te versterken. Guy Verhofstadt geeft Rusland de schuld voor bijna alles dat fout gaat in Europa. In 2012 bestempelde de voormalige Kroatische Primer Tonino Picula, die het hoofd was van een waarnemingsmissie van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), de Russische presidentsverkiezingen van 2012 als oneerlijk, waarbij alles in het voordeel van Vladimir Poetin was.
De haat tegen Rusland is groot. Het Europese parlement drijft op corruptie waarbij leden zich hebben laten omkopen door George Soros om vooral nooit het belang van de Europese burger te dienen. De weerstand tegen de Hongaarse president Orbán bewijst hoe groot de invloed van Soros is. Die zal vandaag of morgen wel een “ongeluk” krijgen of plots sterven door een geheimzinnige “ziekte”. Zo gaat dat in Sorosland. Wie betaalt, die bepaalt. 

 


 
Soros trekpopjes
Op de Lijst van Soros prijken o.a. de Nederlandse namen:
1. Dennis de Jong, SP. Actief voor Palestina Komitee
2. Sophie in ’t Veld, D66. Houdt zich onder meer bezig met gelijke rechten voor lesbiennes en homoseksuelen en is erg gericht is op Rusland.
3. Agnes Jongerius, PvdA. Voormalig FNV bestuurder. Voorstander om samen met Eurosocialisten de politieke islam binnen te halen. Daarnaast werkt de socialistische Eurofractie (waarvan Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri deel uitmaken) nauw samen met De Lange Arm van Erdogan. Deelname is er van de Unie van Europese Turkse Democraten (UETD), de AKP-organisatie voor Europa. De Turkse overheid doet mee via de Presidency for the Turks Abroad, een overheidsdienst van het Erdogan-regime.
4. Anne-Marie Mineur, SP. Medestrijdster voor het Lijden van de Palestijnen met antisemiet Anja Meulenbelt (81) en die zich graag mengt in de strijd tegen Israël met Hamasvriendjes. Actief voor Palestina Komitee.
5. Kati Piri, PvdA. Ook erg “betrokken” bij het Palestina conflict. Dikke maatjes met Anja Meulenbelt (81). Piri beweert ook dat “de EU zou Turkije gewoon meer moeten steunen...” Is tevens onderdeel van de socialistische Eurofractie. De socialistische Eurofractie (waarvan Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri deel uitmaken) werken nauw samen met De Lange Arm van Erdogan. Deelname is er van de Unie van Europese Turkse Democraten (UETD), de AKP-organisatie voor Europa. De Turkse overheid doet mee via de Presidency for the Turks Abroad, een overheidsdienst van het Erdogan-regime.
6. Judith Sargentini, GroenLinks “Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie”. Houdt zich erg bezig met de ”vluchtelingenkwestie”. Dat gaat haar erg aan het hart, al die hoogopgeleiden, gemotiveerde harde werkers die staan te springen om werk in Nederland. Maar Sargentini slaat wel eens het linkse groene plankje mis.
Niet verbazingwekkend, maar ook actief voor Palestina Komitee, wie niet eigenlijk van dat Europese parlement? 
Vadertje Soros is ook al zeer betrokken bij het anti-Israël gebeuren, dus zijn volgzame gekochte schaapjes zijn van harte welkom in zijn dictatoriale kudde.
Zoals bekend is GroenLinks anti-Israël en met hun grootse antisemitische vis in hun midden, Dries van Agt, hebben ze toch een held op sokken in hun midden.
Judith kon helaas niet meevaren op de Nederlandse Gazaboot in 2011. Misschien omdat ze ongesteld was. Of ze moest met de cactussen naar de biologische plantendokter.
Jammer vond ze het in elk geval wel.
7. Marietje Schaake, D66. Ook Palestina adept met een bloedhekel aan Israël. Kan het niet laten leugens over de PVV de wereld in te brengen. Fake News dus. D66 niet vreemd. Ook zij wil het “beste voor Turkije
8. Hans van Baalen, VVD. Ook erg begaan met het Nederlandse volk dat hij zelfs afreisde naar Oekraïne om de onderste steen van de MH17 ramp mee te brengen….oh wacht…..
Oekraïne binnenhalen, ruzie met Poetin zoeken. Exact zoals vadertje Soros het wenst. Niet de burgers van Europa dienen, Herr Heil George Soros moet gehoorzaamd worden.
Hij betaalt, dus hij bepaalt.
9. Cora van Nieuwenhuizen, VVD. Keurige mevrouw inclusief prachtige parelketting voor de VVD. Niet meer voor het Europese parlement, want nu minister in het kabinet op Infrastructuur en Waterstaat. Verdiende kennelijk meer netto per maand. Geen idee wie haar troonopvolger is.
10. Lambert van Nistelrooij, CDA. “Europa dichterbij de burgers” was zijn slogan. Even leek het erop dat deze man het meende: "Als Europarlementariër wil ook ik Europa dichter bij de burger brengen."
Maar helaas, ook hij is voor Oekraïne en zit dus warm en droog op schoot bij vadertje Soros. 

 
D66
Volgens Ollongren proberen Rusland en andere landen verkiezingen of andere interne aangelegenheden te beïnvloeden met nepnieuws
Niets is minder waar. Het was George Soros die invloed kocht op het Oekraïne-referendum.

“Als Nederland op 6 april 'nee' zegt tegen het associatieverdrag met Oekraïne, zal het Europees Parlement de uitslag van het democratische referendum, dat plaats vindt binnen de kaders van de soevereine Nederlandse wet, NIET accepteren.
Dat blijkt uit een stemming die vandaag in het EP is gehouden.”


 

Kortom, de ‘D’ van Democraten kan gerust van de naam D66 gehaald worden, want met democratie heeft D66 al decennia niets meer mee van doen. E66 zou passender zijn: Enemy66.
Het vertrouwen in de democratie was al zeer laag, maar door de onrust van de laatste tijd - en met name veroorzaakt door D66 - is het vertrouwen totaal weg.
Wie dient hier nu het belang van de burger?
Het kabinet dat tracht de onderste steen van MH17 vooral onderop te houden?
Of het Europese parlement dat totaal op de hand van George Soros is, de multimiljonair die steeds meer macht vergaart?

The Enemy Within
De Nederlandse Tweede Kamer neemt het beleid Europese parlement klakkeloos over. Vandaar een Ollongren die aanstuurt op een confrontatie met Rusland.
De voorliefde voor Turkije; Turkije moet en zal bij de EU komen, ondanks bezwaren op schending van mensenrechten in dat land en de islam die een steeds zwaardere invloed heeft binnen Turkije.
De eindeloze stromen van de so called "vluchtelingen" die gedwongen opgenomen moeten worden.
Oekraïne wordt tegen de wil van het Nederlandse volk bij de EU getrokken.
De grensloze massa-immigratie vindt dagelijks plaats, waarbij het verhaal omvolking en het Coudenhove-Kalergi plan steeds zichtbaarder wordt.
Een Pechtold die er instampt dat de transgenderwaanzin wordt doorgevoerd. We zullen en moeten een geslachtsloze, horige, kleurloze massa worden zonder eigen identiteit, waarbij de macht komt te liggen bij één president van de Verenigde Staten van Europa, ofwel het Vierde Rijk. 
 
De vijand bevindt zich niet buiten onze grenzen, de vijand is er al en beweegt zich steeds nadrukkelijker tussen ons in.
In politiek Den Haag en bureaucratisch Brussel. 
Zoals Michael Savage al eens perfect beschreef in zijn boek. Dit geldt internationaal en net zo goed voor Nederland en de rest van de EU.


Dit is exact wat er gaande is in Nederland en andere landen van de EU: wanneer er geen vijand binnen is, zal deze van buiten niets kunnen aanrichten.
Echter, de vijand is reeds binnen ons politieke bestand: The Enemy Within






Amsterdam, 20 november 2017


Geen opmerkingen:

Een reactie posten