vrijdag 12 januari 2018

Lijst Sylvana Simons, Een Treurige Bedoening

 
Op weg naar de afgrond.....


door Mathilde van Vliet


De laatste weken hebben er nogal wat verschuivingen plaatsgevonden in de bijenkorf van BIJ1.
Eerst verdween de nummer 3, Cailin Kuit van het toneel, omdat ze had gelogen over haar CV en beweerde dat ze als psychiater had gewerkt. Dat blijft ze volhouden, ondanks dat er geen enkel bewijs is te vinden over diploma’s, BIG registraties etc.

 
 
Vervolgens stapte nummer 9 Bob Schoute op. Die walgde uiteraard  al van de "witte suprematie". De reden waarom hij is opgestapt is vooralsnog onbekend. Mogelijk wilde hij ‘de wijde wereld’ intrekken. Waar die was?
Op een lijnbus van het GVB.   
 
 
 
 
Op weg naar G8
 
Nummer 2, Jazie Veldhuyzen is (nog) niet weg. Wel een zeer kwalijke en dubieuze achtergrond: auteur op website Socialist.nu, clubblad van de Internationale Socialisten.
Tevens Occupy-demonstrant, een protestbeweging die uiteraard ook door vriend George Soros wordt gefinancierd. 


Nummer 4, Ana Paula Lima zou niet eerlijk zijn over haar werk als prostituee.Van haar dook deze week een profiel op bij prostitutiewebsite Kinky.nl. Ze bood daar haar diensten aan als transseksuele vrouw.
Citaat Telegraaf: "Op een site voor prostitueebezoekers zijn echter klantrecensies te vinden van recente datum. Bezoekers verbazen zich over het feit dat het profiel op Kinky.nl opeens is verdwenen. Een van de tevreden klanten stelt vast dat de profielfoto’s kloppen met wat hij in de werkelijkheid aantrof. „De foto’s zijn echt.”
„Ze liegt er lekker op los”, merkt een ander op. „Eergisteren stond ze nog op Kinky en nu is het volgens haar zelf opeens jaren geleden dat ze dit werk deed. Juist door afstand te nemen en je te schamen voor dit werk, zet ze sekswerkers in een kwaad daglicht. Terwijl zij zegt voor hen op te komen.”
Partij BIJ1 en Lima weerspreken de aantijgingen niet. Ze geven ’geen commentaar’. - einde citaat.


Dan volgt nummer 10: De antisemitische So Roustayar/ Sodaba Roustayar heeft de letters van haar achternaam omgedraaid om onvindbaar te zijn voor waarschijnlijk haar werk. Ze noemt zich So Rayatsour elders.
 
Maar ze heet dus in werkelijkheid So Roustayar, zus van de rechtsstaat hatende, Hamas minnende en luie links-extremist Said Roustayar, de veroordeelde Schilderswijkdemonstrant. Said werd veroordeeld in 2015, omdat hij begin juli tijdens de Ramadanrellen stenen had gegooid naar de politie en een bouwkeet in een vuur geduwd. Hij is, net als zijn zus lid van de Internationale Socialisten en goede vriend van de boosaardige broertjes Al-Jaberi. De Internationale Socialisten kent u nog wel van de doodsbedreigingen aan het adres van wijlen Pim Fortuyn. So Roustayar is net als haar broer activiste voor Internationale Socialisten en Movement X.
Ze is tevens ook actief met Simon Vrouwe op De Dam voor #BDS, waarbij ze haar haat jegens Israël en Joden niet onder stoelen of banken steekt.
Het is een innige samenwerking in die bijenkorf van Silly Sylvana: collega Vreer Verkerke was actief voor de radicale XminY, welke is aangesloten bij het platform Keer het Tij en Internationale Socialisten. De verbanden tussen XminY en de nummer 15 op de lijst - Anja Meulenbelt - vindt u hier. Het is één grote familie radicalen. 
 
Vervolgens nummer 12: Marjan Sax. Op 12 januari komt een nieuw schandaal bij BIJ1 aan het licht: Marjan Sax die geld van Stichting Democratie en Media uitdeelde aan organisaties waar ze lid van was. Is ook lid van anti-Israël organisaties.
Citaat: "Publicaties in onder meer NRC en Villa Media deden stof opwaaien toen bleek dat Sax samen met SDM-medebestuurslid Heikelien Verrijn Stuart subsidies uitdeelde aan organisaties waaraan zij zelf zeer nauw verbonden waren. In het geval van Sax ging dat om onder meer Een Ander Joods Geluid. Die organisatie, waarvan Sax zoals gezegd in het CvA zit, kon diverse malen rekenen op royale donaties van de stichting. NRC-verslaggever Joep Dohmen schreef in 2016: “Uit de inventarisatie van de sinds 2010 door SDM uitgedeelde subsidies blijkt dat de stichting inderdaad honderdduizenden euro’s heeft gegeven aan organisaties waarbij twee bestuursleden betrokken waren. Het gaat om Marjan Sax, tot vorig jaar bestuurslid, en journaliste Heikelien Verrijn Stuart, inmiddels lid van de Raad van Toezicht.” Het was ook SDM die het volgens nieuwssite TPO mede mogelijk maakte om de vliegtuigkaapster Leila Khaled naar Nederland te halen en haar hier te laten spreken. Hetzelfde geldt voor Haneen Zoabi, het Palestijnse Knessetlid dat tijdens een alternatieve Kristallnachtherdenking mocht spreken. - einde citaat [bron]
 
Andere namen
Dan is er nog de kwestie van het voeren van een andere naam. Van Cailin Kuit is bekend dat ze ook mogelijk Diane Niesse heet. Maar zij is nu van de lijst af.
Dan zijn er nog twee personen van BIJ1 die niet onder hun eigen naam of onder een gewijzigde naam op de lijst staan:
  1. Vreer Verkerke, die zich ook bedient van de naam Judith Esther Verkerke (info: KvK)
  2. So Roustayar, die zich om redenen bedient van de naam So Rayatsour, zie boven.
Wat verbergen ze??? Waarom voeren mensen andere namen? 
Is politiek niet – waar ze zelf zo de bek van vol hebben – een transparant en open beroep? 
 
Het is  zorgelijk dat een lijst die aanhangers van Palestina Komitee, Hamas/ Hezbollah, actievoerders van XminY, Internationale Socialisten, BDS en Movement X herbergt en zich kan aanmelden voor de politiek.
De aanhang, activiteiten en adoratie voor de radicale moslim Abou Jahjah en het hoge anti-Israël en buitengewoon antisemitische gehalte is op z'n minst reden voor zorg bij de partij BIJ1 van Sylvana Simons.
 
bron
 
 
 
Een betere benaming is vanaf heden is: UIT1. Maar nee, die naam bestaat ook al........net zoals Artikel1, BIJ1. Dat is nou jammer.
 
 
 
 
 
 
 
Amsterdam, 12 januari 2018

1 opmerking:

  1. Lees ook nu op OpinieZ:

    "De links-radicale activisten van Sylvana’s BIJ1 nader bekeken
    Sylvana Simons recruteert uit groezelige, extremistische groeperingen"

    https://opiniez.com/2018/01/13/de-links-radicale-activisten-van-bij1-nader-bekeken/

    BeantwoordenVerwijderen