dinsdag 13 februari 2018

De Duistere Kant van Orgaandonatie


Verzet u tegen het zijn van STAATSEIGENDOM!Laat u registeren om te voorkómen dat de Staat u straks leegplukt.

door Mathilde van Vliet
Laat u registeren als niet-donor of als donor.
Let wel
Verzet u tegen het zijn van STAATSEIGENDOM!
Laat u registeren om te voorkómen dat de Staat u straks leegpluk:

Wij zijn namelijk geen zak met organen.
Wij zijn ook geen bottenbaal.
Wij zijn geen stofzuiger met garantie.
Van waaruit D66 kan plukken.  
Wij zijn mensen met een EIGEN recht en een eigen wil!!!
Wij vallen onder Artikel 11: "Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam."


Lees eerst eens wat meer over orgaandonatie, hersendood en alles wat daarbij komt kijken. 
De werkelijkheid is niet zo mooi als de spreekbuis van D66 via DWDD en al die populaire NPO programma’s u doen laten geloven. Er gaat een duistere wereld achter schuil, die ethisch totaal onverantwoord is.


Procedure
Over de vraag wanneer iemand hersendood is nog veel discussie, ook in de wetenschap, en daarom is er verwarring over het hersendoodprotocol in het wetsvoorstel van Pia met heel veel losse eindjes.

Volgens deze door en doorrotte geprotocolleerde wereld worden mensen wellicht te vroeg “hersendood” verklaard. Kijk het filmpje:


 
Gevolgen van orgaandonatie dringen vaak pas later door tot nabestaanden, schrijft NRC.


"De dark side ervan, de orgaanprocedure zelf, wat er met een donor gebeurt, en dat het niet altijd even fantastisch is om met een getransplanteerd orgaan verder te leven, daar mag je eigenlijk niet over praten.''

Bekijk dit aangrijpende getuigenverslag betreffende orgaandonatie in de Eerste Kamer. Er wordt door een vrouw verteld hoe zij de gehele orgaanprocedure heeft ervaren toen haar man hersendood was verklaard.
Mevrouw is zelf operatieassistente en kent de uitnameprocedure als geen ander.
Toch kwam dit als een natte dweil in haar gezicht en vooral de wijze waarop en hoe schrikte haar buitengewoon af. Dit zijn verhalen die verteld moeten worden!
En zeer terecht.
Orgaandonatie is handel in organen, waarbij sprake is van een nauwsluitend netwerk. Iedereen dekt elkaar, er zijn miljarden mee gemoeid, er wordt met halve waarheden gesproken en de werkelijkheid is bepaald niet mooi. 
Er wordt gelogen en de werkelijkheid is keiharde orgaanhandel. Business.
Het is uw goed recht na te denken over orgaandonatie en of u dat wilt. Maar houd familieleden, vrienden en aanverwanten ook in de gaten die dat niet meer voor zichzelf kunnen bepalen: de grote groep wilsonbekwamen, zoals psychiatrische patiënten of dementerenden: mensen die hun wil niet kenbaar kunnen maken en dus een target zijn voor Dijkstra. Aan die groep wordt aan voorbijgegaan. Het blijft de eigen keus van mensen en niet die van arrogante Pia Dijkstra van D66.

Zo. En nu de Wet Voltooid Leven er even doorheen jassen. Is D66 ook meteen van die loze en lastige bejaarden af.
Kunnen ze de huidjes en botten inzamelen bij het mortuarium en inleveren voor de Donorwet .
Pia heeft haast!
 Amsterdam, 13 februari 2018

2 opmerkingen:

 1. Op 6 februari 2018 lazen we in de media over de Donordiscussie: ‘Ziekenhuizen VS transplanteren organen van levende donors’ en het British Medical Journal waarschuwde al in 2011 dat wetten die mensen automatisch tot donor maken, ervoor zorgen dat artsen de organen van uw man, vrouw, kind of andere geliefde wel degelijk zonder toestemming van de familie zullen wegnemen en dat het commentaar in 2018 is: Hoe betrouwbaar is de overheid om de zeggenschap over uw lichaam te hebben?
  https://bijbeloptiek.weebly.com/eindtijd---6-februari-2018-orgaandonaties-van-levende-donoren.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem nou iemand zonder familie, maar met interessante onderdelen: zou die niet een beetje errug gauw dood verklaard worden? Ver gezocht? Euthenasie mag ook niet in england, maar zelfs de koning kreeg in 1936 een spuitje evenals een Noorse princes....

  Met zorg is het net als met andere dingen

  De massa betaalt het meeste, maar heeft het minste toegang tot zorg, cultuur, goede voeding, goed wonen, goed pensioen, en ga mzzr door.

  BeantwoordenVerwijderen