vrijdag 28 september 2018

George Soros, The Leading Man of the Kavanaugh/Ford Party






“The group plans to run a $5 million in a multi-platform effort to stop Kavanaugh’s nomination.”


De communistische aap is uit de mouw: George Soros en zijn communistische netwerken doen er alles aan om Brett Kavanaugh kapot te krijgen.


door Mathilde van Vliet

Er was al veel geschreven over connecties Ford/ Soros/ Clintons en over dit weerzinwekkende toneelstuk dat alleen maar verliezers kent, maar deze site somt de feiten nog maar eens op.
Over dat malle mens van een Christine Blasey Ford hebben we het maar niet. Die vrouw heeft “issues”, een psychiatrisch verleden, is erg labiel en behoorlijk beïnvloed door de so called ”democraten”. 
Zelfde laken en pak hier in Nederland met de zogenaamde “democraten” van ’66. Eén pot nat, één corrupt bolwerk van leugen, bedrog en achterklap.
De hele affaire momenteel in Amerika gaat wel ten koste van Kavanaugh, die zijn carrière in rook ziet opgaan.
  
Toch is deze race nog niet gelopen, want mevrouw Christine Blasey Ford verliest steeds meer aanhang. Omdat de gemiddelde Amerikaan toch ook wel ziet dat een verhaal van een 52 jarige vrouw die op haar 15e (VIJFTIENDE) “aangerand zou zijn” en pas 36 jaar (ZESENDERTIG) jaar na dato figuurlijk met de billen bloot gaat.










Wat zijn de feiten?
Feiten zijn namelijk nodig om tot een veroordeling te komen.
Ooggetuigen?
Sporen van geweld?
Foto's?
Aangifte politie?
Melding huiselijk geweld/ aanranding/ verkrachting of poging daartoe? 

Niets van dat alles.
En dat is wat een objectieve rechter zou moeten wegen. Er blijft niets van dit hysterische verhaal over, behalve dat een zeer gerenommeerde rechter – Brett Kavanaugh – zijn baan, vertrouwen en toekomst kwijt is.
Kwalijk. Zeer kwalijk.
En dan al helemaal omdat de gemiddelde opinie ook weet dat niet Kavanaugh schuldig is aan strafbare feiten, maar het gehele netwerk van “demoraten” en communisten met o.a. George Soros als geldschieter.

Om de wijze woorden van journalist Roderikc Veelo te citeren: "Dit gaat niet om Blasey Ford, maar om de verkiezingen op 6 november. Democraten hielden beschuldigingen 20 dagen achter om beter uit te komen tot die datum. Als Kavanaugh haar niet heeft aangerand, is zij toch zeker door de Democraten ernstig misbruikt."

Die vrouw, Christine Blasey Ford is slechts een pionnetje in het spel, die zich in 2018 pas echt liet naaien.


Shame on America!


Amsterdam, 28 september 2018


Geen opmerkingen:

Een reactie posten