donderdag 4 oktober 2018

Sinterklaas 2018: Sylvana Simons Roept op tot Acties en Terreur



De schadelijke gevolgen van terreur op kinderen bron 





door Mathilde van Vliet





o.a. juffrouw Simons en haar clubje Internationale Socialisten dreigen met geweld: er worden oproepen geplaatst voor acties tegen Zwarte Piet.



Het eenmanspartijtje van juffrouw Simons is al vaak keren  beschreven. Het merendeel van haar lijstje BIJ1 komt voort uit de Internationale Socialisten en antisemitische bewegingen, waarvan Internationale Socialisten een terroristische organisatie is die niet terugdeinst voor ernstig geweld.
Helaas bestaan deze figuren al te lang, net zoals lieden van Antifa al jaren ook hun gang kunnen gaan en geen haar breed in de weg worden gelegd door de AIVD.

AIVD
Nu we het toch hebben over die AIVD: och jee als je je als Nederlander ongerust maakt over de toenemende verloedering, islamisering en criminalisering van ons land. Dan wordt je door AIVD in de hoek van rechts-extremist geduwd. 
Mooi, laat er 15 miljoen “rechts-extremen” (lees: mensen met gezond verstand) bestaan in Nederland. Dat wordt cellen bij bouwen dan!







Sinterklaasantivisten
Terugkomend op het naderende Sinterklaasfeest wat al jaren verziekt en geterroriseerd wordt door een klein gewelddadig clubje zwart (níet geschminkte) gekleurden die menen de tradities van ons land te doorbreken.



Zo is daar ene Jerry Afriyie, een crimineel die o.a. een agent sloeg bij een Zwarte Piet-protest. Dit soort lieden kennen maar 1 taal: geweld. En zo’n Afriyie plus kompanen zijn er mede de oorzaak van dat de #Apartheid binnen Nederland toeneemt. 
De volledige naam van meneer Jerry King Luther Afriyie suggereert te lijken op de beroemde dr. Martin Luther King. Helaas, meneer Jerry komt niet eens in de buurt van zelfs maar de schoenzolen van de wereldwijd gewaardeerde dominee King.



Deze werkloze beroepsantivist neemt het ook niet zo nauw met de waarheid. Maar ach, wat kan het schelen, uitkering en soepsidies worden maandelijks gestort. 
Dat hij niet veel op heeft met Nederland - behalve het blanke geld dat gek genoeg nooit stink voor dit soort - blijkt ook wel uit de goede banden met Jodenhater Abou Jahjah. 
Abou Jahjah en Jerry Afriyie

Gezellig op de foto keuvelen de heren hoe ze het beste dit land kunnen ontwrichten; Jahjah zal de Joden/ Christenen en ongelovigen wel even aanpakken, terwijl Jerry zich meer richt op de blankenhaat. Gelukkig is daar juffrouw Simons die zich nu in het communistische, Joden en blankenhatende bolwerk van de macht mag bewegen met haar ene zeteltje in de gemeenteraad Amsterdam, dus antisemitisme en blankenhaat gaan hand in hand.


Dit zijn de gevolgen van de activiteiten van deze racistische Sylvana Simons die oproept tot terreur op blanke kinderen en een ieder die het waagt als Zwarte Piet verkleed te gaan. Kinderen worden bang gemaakt!
Ook heeft de club racisten er voor gezorgd dat Zaanstad weigert mee te doen aan de Sinterklaasintocht. "Voorzitter Rene de Reus: 'We zijn teleurgesteld in de keus van omroep NTR om de traditionele pieten volledig te vervangen door roetveegpieten.'




Het loont wellicht de moeite als juffrouw Simons in eigen (geboorte)land gaat kijken hoe respectvol de inwoners daar met het Sinterklaasfeest omgaan.
Mogelijk heeft Desi Bouterse nog plaats voor dit mislukte danseresje; die houdt wel van een opstootje.





 SURINAME: Sinterklaas in Paramaribo


AIVD, houdt u het goed in de gaten? Want Nederland zit niet te wachten op fascisme met een vleugje racisme. We willen onze kinderen graag in een veilig en normaal klimaat laten opgroeien, inclusief onze tradities en feesten
Van Zwarte Piet en Sinterklaas blijft men af! Behalve in het communistische bolwerk van Amsterdam. De rest van weldenkend en niet-communistisch Nederlander omarmt Sinterklaas en Zwarte Piet.





Voor de rest van Nederland geldt: "Zwarte Piet is ons mattie!"




En we hebben T-shirts. En mokken! Klik 

Amsterdam, 4 oktober 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten