zondag 1 november 2020

Censuur En Corona


 


Wie Heeft Het Nog, Gezond Verstand

 

door Mathilde van Vliet

Of is dit land verworden tot een streng gecontroleerde politiestaat, waarbij de bevolking doodsangst wordt aangejaagd, apathisch is gemaakt en gedwongen wordt zich totaal te isoleren van andere mensen. Terwijl de mens een sociaal dier is die niet zonder contacten met anderen kan. 
Maar de angst overheerst, dat opstand tegen het huidige beleid in de kiem gesmoord wordt, want van een democratie is al lang geen sprake meer. 
We gaan een zwarte toekomst tegemoet, waarbij niets meer mag, veel moet en we onze vrijheden definitief kwijt zijn. Geen fijn vooruitzicht.

 

In dit interessante vraaggesprek met Karel van Wolferen wordt uitvoerig stilgestaan bij de censuur die plaatsvindt binnen alle media. Kranten, radio en TV programma’s verkondigen de ‘waarheid’ van de heersende politiek. Op YouTube, op Facebook, Twitter en overige social media worden artikelen verwijderd omdat “Facebook meent dat bepaalde zaken niet op waarheid berusten.” Ze noemen zichzelf "factcheckers". Kennelijk hebben bepaalde social media hoogstaande wetenschappers in dienst.
Dit is een gevaarlijke ontwikkeling, want de vrijheid van spreken, het openbaren van waarheden, het recht van meningsuiting ligt aan banden!
Eén van de belangrijkste redenen is dat al deze media in dienst staan van - en gecontroleerd worden door - diezelfde politiek/ overheid die een andere agenda wil voorvoeren. Daarbij dulden ze geen enkele kritiek/weerstand. 

 


 


In dit buitengewoon leerzame en interessante gesprek met Karel van Wolferen wordt een boekje open gedaan over het monddood maken van o.a. (medische) specialisten die niet in durven te gaan tegen het huidige politieke beleid aangaande de coronagekte. Er zijn al tal van (huis)artsen en medisch specialisten die wél openlijk kritiek uitoefenen op het beleid van onze overheid.
Hún geluid moet gehoord worden. 

Deze oud NRC journalist en emeritus hoogleraar Van Wolferen legt in duidelijke taal uit wat hier gaande is in Nederland en tracht deze belangrijke ontwikkelingen bloot te leggen.

Een absolute aanrader!  

  

Oproep: gevraagd wordt om mensen die graag willen schrijven - of die dat willen leren. Ook is de redactie van gezondverstand.eu  op zoek naar: advocaten, juristen, artsen en overige geïnteresseerden die zich met dit soort onderwerpen willen bezighouden en die zo hun steentje willen bijdragen aan belangrijk onderzoek.

Reageer op:

redactie@gezondverstand.eu

Naast deze uitzending wil ik er nog aan toevoegen dat het niet voor niks is dat er zo wordt aangedrongen op een vaccin tegen corona, terwijl bekend is dat vaccins niet in 24 uur ontwikkeld; noch in twee maanden. Daar gaan jaren en jaren wereldwijd onderzoek overheen voordat ze überhaupt op de markt komen. Bovendien kan een overheid niemand dwingen zich te vaccineren, omdat het volgens artikel 11van de Grondwet niet kan
Maar Hugo de Jonge zal zelfs weten af te dwingen dat de Grondwet "gewoon even" wordt aangepast aan zijn deal, in het kader van de Spoedwet. 
Maar het gaat deze overheid niet over ons welzijn; hun eigen agenda moet doorgevoerd worden: een alles controlerende overheid die iedere burger in de gaten wil houden.
Echter, de financiële belangenverstrengeling van o.a. minister Hugo de Jonge en viroloog Ab Osterhaus bij de aanschaf van het AstraZeneca en Big Pharma vaccin liggen geheel in de lijn der verwachtingen wat er momenteel gaande is in dit land, maar eigenlijk wereldwijd.
We begrijpen nu ook beter waarom er geen enkele belangstelling bestaat voor Hydroxy Chloroquine.
De totale controle, het in kaart brengen van burgers en hun vrijheid afnemen staan voorop. Het is het 1984 van George Orwell wat in 2020 helaas werkelijkheid is geworden.

We gaan een inktzwarte toekomst tegemoet, waarbij niets meer mag, veel moet en wij onze vrijheden definitief kwijt zijn. Geen fijn vooruitzicht.

Censuur En Corona.


Amsterdam, 1 november 2020




Geen opmerkingen:

Een reactie posten