woensdag 11 november 2020

Nederland In Lockdown: Ophokken en Bekhouden!

 

 



 

Burgers opgehokt, bedrijven over de kop, bejaarden massaal overleden.

Faillissement land onafwendbaar. 

Dankzij die vlot ogende dictator op zijn leuke gympen.



door Mathilde van Vliet

 

Terwijl Nederland economisch feitelijk al op sterven na dood was - maar nog als een gewond dier trachtte op te krabbelen - diende het kabinet Rutte 3 het land dinsdagavond 3 november de fatale dolksteek toe.
In de rug.
Nu maar wachten of de we Kerst halen….

 

Bezuinigingen

Naast dat de gezondheidszorg volledig verstopt is - omdat voorgaande kabinetten Rutte ernstig bezuinigden op de zorg, diverse ziekenhuizen failliet gingen - lopen de reguliere zorg en geplande opnames volledig spaak. Verzorgend personeel valt massaal uit door overbelasting in de instellingen en onderbezetting van verpleegkundigen door de niet aflatende stroom van patiënten, die niet opgevangen kunnen worden. Er is eenvoudig een tekort is aan professionals, daar deze moedwillig werden wegbezuinigd de laatste decennia.




 








Influenza

Ieder jaar vallen er doden te betreuren door het influenzavirus. Dat gebeurt al decennialang.
In 2018 bereikte het griepvirus een hoogtepunt: er vielen ruim 9500 doden. 
Zoals elk najaar liggen de intensive care afdelingen weer vol met influenza patiënten. In 2018 ging het land echter niet in lockdown, bleven horeca, theaters, winkels, scholen en overige openbare gelegenheden open, werd een mondkapje niet verplicht en werd men niet in quarantaine geplaatst. Sterker: er bestond nauwelijks aandacht voor.



 

Corona

In februari/ maart dit jaar werden we geconfronteerd met het Covid-19 virus. In totaal zijn er - tot nu toe - in Nederland ongeveer 7576 mensen overleden aan de gevolgen van infectie met SARS-CoV-2. 
In het voorjaar werd zorgpersoneel volop in de strijd gegooid zonder enige bescherming. Men noemde dat in politieke kringen de “verzwegen aanpassing van de mondmaskers-richtlijn”.
Het is een grote schande dat het RIVM de gezondheid van duizenden zorgmedewerkers en hun patiënten en cliënten onnodig in gevaar bracht.  
Mensen is sindsdien complete angst aangejaagd door de overheid. Maatregelen van een lockdown, sluiten van scholen, winkels, sportscholen en het houden van afstand van elkaar overvielen ons letterlijk. Sinds die tijd houdt vrees ons in de greep.

Teststraten

De bevolking melden zich sinds enkele maanden massaal bij de zogenaamde teststraten waar ze zich soms wel vier/ vijf keer laten testen. De reden daarvoor is omdat men zo onzeker is geworden en vooral bang! 
Een gewone seizoenverkoudheid en snottebel kan tegenwoordig niet meer. Bij de minst geringste verschijnselen van een loopneus of hoestje in combinatie met een beetje verhoging en een “positieve” PCR test, snelt men naar de tesstraat en daarna naar de huisarts, die hen direct doorverwijst naar de reeds overvolle ziekenhuizen. Omdat huisartsen ook volledig vastlopen en de massale toestroom niet meer aankunnen.
Dagelijks worden we via alle media bang gemaakt met “duizenden besmettingen” per dag. Overigens moet u het woord “besmettingen” tegenwoordig interpreteren als “positieve PCR test uitslagen”. Echter, het aantal vals-positieve uitslagen is meer dan 60%.
Met de huidige test bestaat het risico dat mensen onterecht de stress van het besmet-zijn ervaren terwijl ze helemaal niet besmet zijn en in quarantaine geplaatst worden.
Testen is dus volstrekt zinloos! 
Daarbij wordt er aan voorbijgegaan dat in maart niemand van de 18 miljoen inwoners in Nederland is getest. Dus men heeft geen nulmeting of eerste meetmoment. Het is dan niet verwonderlijk dat vanaf augustus de cijfers oplopen, omdat dit voor het eerst metingen zijn die nu worden geregistreerd.
Ziekenhuizen kunnen de stroom paniekerige burgers nauwelijks meer aan. Speciale covidafdelingen liggen vol met patiënten die griepachtige verschijnselen hebben met koorts, verkoudheidsklachten en “verdenking Covid-19”. Gezien de onbetrouwbaarheid van deze testen is het bedenkelijk of deze mensen niet gewoon influenza hebben of aanverwante virusinfecties.
Patiënten met een gebroken been, hartinfarct of kanker en een “positieve PCR test” worden weggeschreven als corona in de ziekenhuizen.Het zou namelijk meer geld opleveren voor instellingen; ze zouden meer geld vangen van de zorgverzekeraars wanneer men alles wegschrijft onder corona, omdat ze zo hopen uit de rode cijfers te blijven na alle torenhoge kosten in het voorjaar.  

 

Behandeling corona

Diverse (huis)artsen werden voor gek verklaard toen zij ontdekten dat het reeds lang bestaande antimalariamiddel hydroxychloroquine bij COVID-19 patiënten tot goede resultaten leidde. In tegenstelling tot wat het kabinet Rutte3 ons wil laten geloven levert hydroxychloroquine wel degelijk significant betere resultaten op de verpleegafdelingen dan tot dusver gedacht.

Dr. Lammers en dr. Groeneveld, onderzoekers en internist-infectiologen van de Isala klinieken in Zwolle, spreken van een verrassend resultaat. 
Het volledige artikel Early Hydroxychloroquine but not Chloroquine use reduces ICU admission in COVID-19 patients is beschikbaar via de International Journal of Infectious Diseases. Waarom wordt dat niet breed ingezet dan? 

Het antwoord daarop is simpel.

De belangenverstrengeling van dit kabinet waarbij o.a. Hugo de Jonge, Ab Osterhaus e.v.a. een grote rol spelen bij de aanschaf van het AstraZeneca/ Pfizer vaccin. De miljardendeal met diverse farmaceutische bedrijven is reeds gesloten, waarvan we niet weten wat er zich daadwerkelijk in die vaccins bevindt. Er wordt gesproken van een nanochip die bij iedere burger onderhuids wordt ingebracht zodat de totale controle van een ieder een  feit is. 
Fictie? 
Neen: “Scientists develop a 'nanoparticle' COVID-19 vaccine that could trigger a 10-times stronger immune response than the reaction seen in survivors and protect against future mutated strains.” 
Gisteren verklaarde minister De Jonge: Bepaalde regels gelden wellicht langer voor mensen zonder vaccinatie.”
Zorgelijk is dat Rutte ook zoveel contact heeft met Bill Gates en dat Gates aandelen heeft bij diverse farmaceutische bedrijven. 

In September, tech tycoon Bill Gates told CNBC he believed none 
of the developing vaccines would be ready by October, 
but he did highlight that Pfizer was the closest.

Kortom, het schrikscenario waarvan velen dachten dat het niet zo’n vaart zou lopen wordt nu werkelijkheid. 
Vaccins worden echter niet in 24 uur ontwikkeld. Ook niet in vier maanden. Daar gaan jaren en jaren wetenschappelijk onderzoek en testen overheen voordat ze überhaupt op de markt komen. Bovendien kan een overheid niemand dwingen zich te vaccineren, omdat het volgens artikel 11 van de Grondwet niet kan. 
Maar dit kabinet Rutte3 zal zelfs weten af te dwingen dat de Grondwet ‘gewoon’ even wordt aangepast aan hun deal.
We begrijpen vanuit deze invalshoek dan ook beter waarom er geen belangstelling bestaat voor hydroxychloroquine. Het gaat er namelijk niet om dat mensen worden beter gemaakt; geld en macht en totale controle zijn belangrijker dan mensenlevens.

Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet vanaf 3 november:

Advies: blijf zoveel mogelijk thuisMet andere woorden: ophokken onder dwang
Door dit beleid van Rutte 3 storten we dit land werkelijk in een oorlogssituatie, waarbij ophokplicht eerder regel is dan uitzondering en verraad van buren als het nieuwe normaal wordt gezien. 
Voor hoelang? Eén week? Vijf jaar? Gaan we weer een hongerwinter tegemoet zoals 76 jaar geleden?
Maatregelen zoals die van kracht werden half maart waren nog wel enigszins vol te houden. Toch stond het water in het voorjaar bij velen reeds aan de lippen. Mensen werden depressief, verloren hun baan en raakten totaal geïsoleerd. Ouderen overleden aan eenzaamheid of omdat er doelbewust geen voorzorgsmaatregelen werden genomen in bejaarden,- en verpleeghuizen. Mensen gingen niet dood aan corona, maar aan eenzaamheid, depressie of zelfmoord.
De enorme schrikreactie van de burgers was opvallend. Het betekent dat een grote mensenmassa buitengewoon vatbaar is voor een leider die hen in een totalitair systeem dwingt.
Met de nieuwe regelgeving van 3 november dient Rutte de fatale doodsteek toe aan het toch al zwakke en geestelijk uitgeputte volk. Dit is een doelbewuste actie in een poging een land volledig onder controle te plaatsen.  

Publieke ruimtes voor twee weken dicht. Naast dat vrijwel alle horecabedrijven, theaters, musea, casino's, bioscopen, dierentuinen, pretparken nu totaal kapot zijn gemaakt door dit kabinet, zijn veel artsen het erover eens dat de maatregelen zoals de zgh. ‘social distancing’ en het mondkapje geen positief effect hebben op de bestrijding van het virus en zelfs schadelijk zijn.
Ook hekelen artsen de lockdowns waarbij mensen heel lang hun huis maar zeer beperkt mogen verlaten.
Desalniettemin zet Rutte deze maatregelen voort en wil het zelfs verplicht stellen in alle openbare ruimtes en buiten. 
Buiten maximaal met twee mensen. Waar met name ouderen mensen eindelijk weer contact “mochten” hebben met hun familie en eindelijk weer naar buiten “mochten”, worden juist deze mensen nu definitief de das om gedaan door ze wederom op te hokken en ze op afstand te houden van ieder menselijk contact. Dit is geen doodslag. Dit valt onder moord.
Met voorbedachten rade.
Om maar niet te spreken van het sociale leven van de rest van de Nederlanders. 
Voor moslims die samenklitten in hun moskeeën wordt wellicht een uitzondering gemaakt? Stel je voor; het zou eens kunnen wijzen op racisme. Zoals bekend houden moslims niet zo van Nederlandse regels, zijn ze niet zo tolerant, zoals we bijna dagelijks kunnen lezen en zien in de media.
Met Kerst wordt het ook reuze gezellig: twee gasten per dag
Tip: zoek het grootste gezin uit van 20 mensen en ga er op bezoek met z’n tweeën. Dat mag dus.
Merry Christmas. 

Vanaf maandag maximaal dertig mensen op uitvaart“Voor bruiloften zijn de regels nog strenger: daar mogen maximaal twintig mensen aanwezig zijn en dat geldt wel vanaf woensdagavond.”
Ik zou de Staat financieel verantwoordelijk stellen als deze je meest fantastisch dag van je leven weten te verzieken.
Melden kan hier  

Reis zeker tot half januari niet naar het buitenlandHet Caribisch deel van Nederland geldt niet als buitenland, ook al vlieg je in tien uur naar die eilanden.
Internationaal vliegen mag niet, maar overzeese vluchten van minimaal negen uur is geen probleem. 
Het virus stopt namelijk bij de Noordzee.


Voor bepaalde regio's overweegt het kabinet een avondklokverdere sluiting van de detailhandel en een sluiting van scholen in het voortgezet onderwijs.

Die avondklok van Rutte 3, waar hebben we dat toch meer gezien?

"In mei 1940 werd Nederland bezet door de Duitsers. In de bezette Nederlandse gebieden werd al snel ook een avondklok ingesteld. Dit hield in dat je 's avonds tussen bepaalde tijden niet meer op straat mocht komen. Als dit toch gebeurde werden er harde maatregelen getroffen."


Wat nog niet is, kan nog komen.....


Minachting en bek houden

Rutte 3 predikt een minachting voor het proletariaat, dat 85% van de bevolking omvat. In hun ogen zijn het wezens van een lagere orde die onder controle gesteld dienen te worden. Middels leuke apps, kleurige mondkapjes, handen stukwassen met gratis (!) handalcohol bij de supermarkten. Weet hoe je Hollanders blij maakt!
Wie zich verzet hiertegen, vindt de corrupte overheid tegenover zich.
Wie weigert zich aan de opgelegde maatregelen te houden wordt zwaar beboet.
Wie zich straks niet laat vaccineren krijgt een verbod op het bezoeken van openbare ruimtes, wordt door de overheid in quarantaine geplaatst en kan aan andere dwingende maatregelen worden onderworpen.Bepaalde regels gelden wellicht langer voor mensen zonder vaccinatie.” 
Vliegen en op vakantie gaan is uitgesloten, quarantaine of vaccineren zijn de enige mogelijkheden.
Als u niet uitkijkt met wat u zegt op social media of YouTube, dan kunt u zelfs politie aan de deur krijgen. Want u bent een complotdenker, aldus de diender in het betreffende fragment, wat u hieronder kunt bekijken.
"Een complotdenker is dus iemand die 'het tegenovergestelde doet en denkt van datgene wat de overheid verwacht."
Interessant.
Wedervraag: Wat verwacht een overheid dan van 18 miljoen burgers?
Dat we gaan klappen voor meneer Rutte en zijn regime?


"U bent een complotdenker"


Het volk is langzamerhand vleuggellam gemaakt. Men is in een rol gedwongen waarbij men volledig afhankelijk is gemaakt. 
Onwetendheid en vooral horige onderdanigheid staan voorop. Er worden angst en massahysterie gekweekt, burgers worden tegen elkaar op gezet en uitgespeeld.
Het schrikbewind waar we straks aan ten prooi gaan vallen is wellicht nog wel veel erger.

Het gaat dit kabinet niet over het welzijn van het Nederlandse volk; hun eigen agenda moet doorgevoerd worden: een alles controlerend regime. We moeten vooral ons bek houden.
De totale controle, het in kaart brengen van burgers en hun vrijheid afnemen staan voorop.





Velen vragen zich wat de verschrikkelijke gevolgen van dit bewind zijn? Vooralsnog volgt 80% van de mensheid braaf op wat de heer Rutte en zijn kabinet hen voorschrijft.
Nederland is onder Rutte 3 verworden tot een communistische dictatoriaal regime.
Het is het 1984 van George Orwell wat in 2020 helaas werkelijkheid is geworden.



Op 3 november diende het kabinet Nederland de doodsteek toe. Het wachten is op verdere maatregelen die de generatie die WOII heeft meegemaakt met angst en beven tegemoet ziet.
Bek houden!

 



Amsterdam, 11 november 2020

Geen opmerkingen:

Een reactie posten