dinsdag 15 december 2020

De Kracht Van Gedragsexperimenten: Rutte "wint" met 45 zetels





Wie denkt dat gedragsexperimenten werden gestopt na 1945 
komt bedrogen uit.
En: Mark Rutte "wint" de verkiezingen met 45 zetels 
en zal samen met mevrouw Sigrid alQaq-Kaag van d66 
plus Yasser Feras van groenlinks Rutte4 vormen, 
middels kiesfraude


door Mathilde van Vliet


De kracht van gedragsexperimenten - welke nu al bijna een jaar duren sinds de komst van corona – is dat de meerderheid van de mensen erin is getrapt; 80% van het volk loopt achter zijn/ regering aan, alsof deze de waarheid verkondigt. Blind afgaand op wat de door de politiek gekochte mediakanalen hen voorschotelen. 


Nazi arts dr. Jozef Mengele begon in 1940-1945 op grote schaal met dergelijke gedragsexperimenten. Maak een heel volk bang, blijf ze voeren met halve waarheden of zelfs leugens en de angst is gezaaid. 
Wie denkt dat deze werden gestopt na 1945 komt bedrogen uit. Zeker nu in het digitale netwerk wordt er dankbaar gebruik gemaakt van een ieders smartphone, tablet of computer.

Wat er werkelijk speelt is dit: een virus – we noemen het coronavirus – is onder valse voorwendselen de wereld in gebracht, hetzij via laboratoria, hetzij op andere wijze. Zeker niet via “vleermuizen”. 

Binnen no time lag de gehele wereldeconomie plat.

Hoe zou dat komen?

Zo knap nauw geregisseerd?

Lees daarover:

Dit 31 pagina’s tellende document van de het #WorldEconomicForum #WEF o.l.v. #KlausSchwab leest als een “handboek” over hoe de #TheGreatReset uitgevoerd gaat worden. O.a. #Rutte, #SigridalQaqKaag, #FransTimmermans en vele anderen politici inclusief #Máxima nemen actief deel hieraan. 

Daar is geen woord aan gelogen en is gewoon te volgen op internet. 


Verkiezingen
voor 17 maart weten we de uitslag van de verkiezingen reeds. Laat Ed Nijpels nou van de vvd zijn, voorzitter van de Raad van Bestuur van ProDemos. George Soros beheert en financiert ProDemos!
Dus de agenda van het World Economic Forum (WEF) kan verder uitgerold worden. 
Mark Rutte is de “sterke man” die met >45 zetels gaat “winnen.”
The Great Reset met de TotalControl-agenda.


Die kouwe kakmadam Sigrid alQaq-Kaag wordt naar voren geschoven voor d66, ook al verliest deze partij: de VN en het WEF zorgen er voor.



Vervolgens wordt er een kabinet van vvd d66 en groenlinks gesmeed, zodat de communistische agenda van de #VN uitgerold kan worden.

PVV en Forum voor Democratie worden uitgesloten, al stemmen er welliefst 2 miljoen burgers in totaal op hen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten