dinsdag 12 september 2017

George Soros & Mabel Wisse Smit


Een gevaarlijke combinatie

 


 
door Mathilde van Vliet
 


 

Al eerder schreef ik over de inmiddels 86 jarige George Soros, self made multimiljardair uit Hongarije. In 1930 geboren als György Schwartz in een Joods gezin. Zijn vader Tivadar Schwartz - zijn grote rolmodel – wijzigde de familienaam Schwartz in Soros ten tijde van WOII.

De jonge 14-jarige Joodse Soros ontsprong de dans aan het concentratiekamp, doordat zijn vader de familie opsplitste en George zich moest voordoen als Christen, zodat hij niet werd afgevoerd en miljoenen leeftijdgenoten wel. Vader Soros verkocht  informatie over Joden aan het naziregime.

Soros zelf heeft zich nooit schuldig gevoeld dat hij onder valse voorwendselen werd gered uit de klauwen van de nazi’s en dat hij verder werd grootgebracht met bezittingen van Joodse landgenoten die werden verdeeld nadat deze waren afgevoerd naar de vele concentratiekampen. ‘Want hij was niet zelf verantwoordelijk voor het innemen van de bezittingen’, zo zegt hij in een interview.
Zijn grote kracht achter zijn wereldwijde succes is de enorme invloed als DE man die aan touwtjes trekt om een verborgen regering te creëren, waarbij hij The Puppetmaster is.

Gezien verregaande inmengingen van George Soros door zijn miljarden investeringen wereldwijd, leveren zijn invloeden in Europa, Rusland, Afrika, Azië en de VS en zelfs in Nederland een gevaar op, voor alle werelddelen. In deze film over Soros blijken zijn wereldwijde invloeden.
 

Mabel Wisse Smit
De grote financier achter de BlackLivesMatter beweging is George Soros, u weet wel: het lieve vriendje van Mabel Wisse Smit, kent u haar nog?
De treurende weduwe van wijlen prins Friso heeft de ‘European Action Council for Peace on the Balkans’ opgericht, van waaruit stevig gelobbyd werd. Ook is ze directeur bij het Open Society Instituut van George Soros, dat miljarden in de Balkan pompte. Dit alles maakt Mabel tot een belangrijke speler in Bosnië in de jaren ‘90.  
 
  George Soros Interview Where He Admitted He Was A Nazi Collaborator

 

BlackLivesMatter
Tijdens zijn presidentiële campagne bekritiseerde Donald Trump herhaaldelijk op een bijna vijandige manier BlackLivesMatteractivisten, in het bijzonder voor hun politiegeweld. Nu, geconfronteerd met een Trump agenda waar zwarten zeker de gevolgen van zullen ondervinden, zeggen BLM organisatoren dat ze in grote lijnen hun missie uit gaan breiden.
In een eerder blog over BlackLivesMatter ging ik in over de organisatie van deze beweging.

BlackLivesMatter valt letterlijk het gezag aan door politieagenten in hinderlagen te laten lopen om ze vervolgens af te slachten.
BLM wil zoveel mogelijk medestanders op de been helpen om hun doel waar te maken: “Black Lives Matter is a unique contribution that goes beyond extrajudicial killings of Black people by police and vigilantes.”
De beweging BlackLivesMatter ontstond in Amerika na het doodschieten van de 17 jarige so called ‘innocent’ Trayvon Martin in 2013. Dat deze jonge zwarte knul niet zo onschuldig was - zoals de media ons wel doen wilden laten geloven - bleek na het nieuws pas. Maar toen was het kwaad al geschied: “een arme, onschuldige, ongewapende zwarte werd zomaar neergeschoten.”
Door een Latino.
Deze Latijns-Amerikaanse beveiliger voelde zich ernstig bedreigd door deze “onschuldige” jeugddelinquent, die al een carrière aan gewelddadige berovingen en bedreigingen had staan op zijn levensladder vanaf zijn 10e jaar.
Maar de Movement kwam op gang. Hun uitgangspunt: "Black Lives Matter is a unique contribution that goes beyond extrajudicial killings of Black people by police and vigilantes."
Sinds een politieagent de zwarte tiener Michael Brown in Ferguson, Missouri, doodde is de BlackLivesMatter uitgegroeid tot een groot web van gelijkgestemde groepen over het hele land. Ze richten zich vooral op het beëindigen van politiegeweld en de onevenredige opsluiting van Afro-Amerikanen. Afgelopen augustus, werd een platform van bijna 30 BLM groepen opgericht onder de naam United Front. Een politieke organisatie  die oproept tot uitgebreide politie en justitie hervormingen, economische investeringen in zwarte gemeenschappen en de mobilisatie van zwarte kiezers. De overwinning van Trump brengt dit alleen maar in een stroomversnelling.
De grote financiële steun achter dit netwerk: George Soros 
 

Terreurgroepen als BlackLivesMatter en Antifascistische Actie (AFA) timmeren hard aan de weg om Amerika zoveel mogelijk te ontwrichten en met de grond gelijk te maken. De misdaden van BLM zijn talrijk: blanke agenten werden in een hinderlaag gelokt en afgeslacht door zwarte, keiharde terroristen.
Over de beweging BlackLivesMatter leest u hier.
De trainingen, de voorbereidingen, de uiteindelijke acties worden allemaal bekostigd door Soros en zijn handlangers.
De dwarsverbanden wereldwijd van BlackLivesMatter worden hier beschreven. De haat tegen Israël en hun antisemitische beweging sluiten naadloos aan bij organisaties als Palestina Komitee, Khalid Abdul Muhammad, Malcolm X, Nation of Islam, New Black Panthers Party, The Muslim Brotherhood, The New Black Panthers, welke ook breed financieel gesteund worden door George Soros.
Hier is te lezen dat deze Soros direct te maken had met de zwarte BlackLivesMatter leden tegen blanke politieagenten. Deze rellen vormden voor Soros aanleiding ze in te zetten om zijn eigen einddoel te realiseren: het opzetten van een federale politie binnen Amerika.
In feite is BlackLivesMatter de nieuwste en meest gevaarlijke ontwikkeling van een beweging van goed gefinancierde socialistische/ communistische organisaties.
Ook geniet BlackLivesMatter brede financiële en politieke steun van de organisaties van Obama, waar Soros ook deel van uit maakt, OFA.
 

Everything George Soros doesn't want you to know

 

 Campaign Zero
Kort voor de inauguratie Trump's, verscheen er een manifest van Campaign Zero: Trump Resistance Manual. De site bevat beschrijvingen van de verschillende voorstellen en de mogelijke gevolgen van het Trump beleid.
Hun vaste "huisfinancierder: George Soros.
 
Multimiljardair George Soros vormt een buitengewoon groot netwerk, samen met multimiljonairs Hillary Clinton en Barack Hoessein Obama. Samen financieren ze duizenden netwerken die zich niet allen op politieke tegenstanders richten, maar ze spelen ook een uiterst kwalijke, radicale en agressieve rol in de agenda van Amerika. Door zijn grote netwerk van het Open Society Instituut heeft Soros ruime invloed in verschillende landen, hun cultuur, de economie.
Maar ook is Soros eigenaar van o.a. internetwinkel Amazon en Netflix, u weet wel, dat betaalkanaal met die leuke oude verlopen films.
 
Recent was het – na de afschuwelijke rellen van Charlottesville - weer raak in de VS: In Saint Louis molesteerden leden van BlackLivesMatter de stad, uit ‘protest” tegen de vrijlating van een blanke agent die een zwarte man zou hebben neergeschoten. Er werd een handjevol actievoerders opgepakt.
 
Mabeltje Wisse Smit laat gelukkig ook weer van zich horen: 
„In plaats van het bouwen van een muur langs de grens met Mexico zouden de Verenigde Staten er wellicht beter aan doen hun verdediging tegen orkanen en overstromingen te versterken”, aldus Mabel in een Engelstalige tweet. 
Zou mevrouw de prinses met haar vriendje George Soros al centjes hebben gedoneerd aan de wederopbouw van bijvoorbeeld Houston? Of Florida? Na al dat natuurgeweld?
 
 

Zomaar een overpeinzing op deze zonnige dag.

 

Amsterdam, 12 september 2017 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten