zondag 18 december 2016

Hamas, Leefbaar Rotterdam aan de Maas



Hamas is méér dan welkom in Rotterdam
 


  
 
 


 
Door Mathilde van Vliet

 

Weet Leefbaar Rotterdam dat er in april volgend jaar een Hamas-bijeenkomst wordt georganiseerd in de stad?

Nee?
Dan help ik u graag een handje:

 
Op Twitter kwam ik het bericht tegen van journalist Carel Brendel. Het artikel waarnaar hij verwijst verschijnt komende week bij het Nieuw Israëlitisch Weekblad (NIW).



Nu men daar nu al op wordt gewezen, lijkt het me interessant te weten wat een partij van Pim Fortuyn gaat doen met deze informatie.

Uiteraard zullen de subsidie verstrekkende partijen als PvdA, GL, CDA, VVD, etc. hun goede contacten van Hamas graag vriendschappelijk willen houden.
Maar hoe zit dat met de inwoners van Rotterdam?
De Joodse ingezetenen van de stad?
De niet-moslims van Rotterdam?
De Christenen?
De overige niet-gelovigen?
Zitten zij te wachten op een terreurorganisatie die fel gekant is tegen alles wat Westers en niet-islamitisch is?

 

Van Amsterdam is bekend dat burgemeester Eberhard van der Laan dit soort oproepen tot geweld, haat en terreur jegens het Westen gewoon toelaat, als je alleen al kijkt naar iedere zaterdag en zondag, waar Hamas/ Palestina aanhangers openlijk op De Dam oproepen tot Jodenhaat. Dat mag allemaal in de stad. Met hun leugens over Israël - toegestaan wegens vrije meningsuiting - roepen de activisten op tot geweld tegen Joden, hetgeen wettelijk verboden is. De bewering dat Israël op voormalige Arabische grond zit is een leugen die aanzet tot geweld.


Simon Vrouwe

Vrijheid van meningsuiting en demonstratie” heet dat dan.

Elke week maar weer provoceren op De Dam demonstranten uit pro Palestijnse hoek o.l.v. actievoerder Simon Vrouwe, die kwetsende onwaarheden en leugens verkondigen over Israël, waarbij ze het geweld van Hamas verheerlijken. De sfeer is soms behoorlijk vijandig, waarbij vooral Marokkanen afkomen op Pro-Israël mensen die als tegengeluid naast deze actievoerders aanwezig zijn. De groep staat daar als tegenhanger van deze haat, omdat zij zich ernstig zorgen maken over het toenemende antisemitisme in de stad en in Nederland.

 
Aangifte doen tegen Marokkanen die Pro-Israëlgangers bedreigen heeft geen zin, want de Amsterdamse politie geeft niet thuis. Hoezo niet?
Omdat de burgemeester van Amsterdam dit gewoon goed vindt.
Iedereen mag demonstreren in dit land, met Hamas vlaggen zwaaien op De Dam mag ook. Openlijk oproepen tot Jodenhaat, valse informatie geven over de toestand in Syrië en Israël daar als schuldige voor aanwijzen mag allemaal.
Echter, zodra iemand openlijk steun geeft aan Israël, zijn de rapen gaar.
 

Wist Leefbaar Rotterdam dat er een openlijke politieke demonstratie was - een dag voor de Kristallnacht 2015 - waarbij het Israëlische Knessetlid Zoabi letterlijk opriep tot haat tegen Israël?
Het Platform Stop Racisme en Uitsluiting bood de Arabisch-Israëlische politica Haneen Zoabi, een dag voor de officiële Kristallnacht herdenking, ‘een podium om haar haat tegen Joden uit te dragen’.
Het is een werkelijke schande voor de vele Joodse nabestaanden in en rondom Amsterdam.
 

Maar hoe zit dat met Rotterdam, vraag ik mij af.
Met een islamitische burgemeester?
Laat zo’n man deze Hamas toe?
 
Het zou werkelijk een grote schande zijn.
in NIW deze week.

Carel Brendel, onthoud die naam!

 

Amsterdam, 18 december 2016

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten