dinsdag 27 december 2016

Kerst Met Sylvana Simons: Het Alinsky Model



2016: Jaar van de Aap
 

Het lek is boven. En dat op de valreep van Het Jaar van De Aap
UPDATE: Sylvana verlaat zinkend schip
 


 
door Mathilde van Vliet 

 
Iets in me...
Iets in me zei me al langer dat deze vrouw - deze Sylvana Simons - liegt dat ze zwart ziet.

Het begon ooit als een verveeld protest tegen Zwarte Piet. Voordat we het wisten werden er rellen georganiseerd, elk jaar weer bij de Sinterklaasintocht. Ieder jaar wordt de stemming grimmiger; jaarlijks verschijnen er weer andere actiegroepen ten tonele. De dwarsverbanden tussen radicalen van BlackLivesMatter, beroepsactivisten als Frank van der Linden, Anja Meulenbelt, Abulkasim Al-Jaberi, Thomas van Beersum, organisaties als AFA, Occupy en islamitisch terrorisme zijn aantoonbaar. Ze zijn goed georganiseerd, wijd verspreid en hebben over de hele wereld hun netwerken
Ook lieden als Sunny Bergman, Simion Blom en Verene Shepherd (VN) schoppen tegen alles dat blank is.
Er gaan zelfs geluiden op dat Verene Shepherd nu ook de Witte Kerst zou willen verbieden, maar of dat een grap is, wordt me (nog) niet duidelijk.
 

George Soros
Een van de grote geldschieters van al deze activisten: George Soros.
LAATSTE UPDATE: ”Soros opent nieuwe subsidiekraan via Stichting Democratie en Media”. 
Stichting Democratie en Media werkt samen met  de Open Society Foundations bij de verdeling van subsidies tegen moslim-discriminatie.
Initiatieven tegen moslimdiscriminatie, gekoppeld aan Kamerverkiezingen worden versneld door SDM behandeld.
Wie achter de Open Society Foundations zit: George Soros.
De bemoeienis van de Open Society Foundations (OSF) is interessant omdat OSF allerlei "islamofobie" projecten ondersteunt van FEMYSO en CCIF (Moslimbroeders). 
 
Interessant overigens wie er in het bestuur zitten van Stichting Democratie en Media: Nienke Venema, lees verder en je hebt alweer gegeten en gedronken.
Een van de leden toezichthoudend orgaan: Alex Brenninkmeijer die met de rest van Raad van Toezicht nauw betrokken zijn met PvdA, Vluchtelingenwerk en Palestina activiteiten waar o.a. Anja Meulenbelt ook weer verrassend opduikt.
Gegeten, gedronken, gekotst.
Genoeg.
 

Plotseling verscheen daar op een dag ene Sylvana Simons, waar niemand nog ooit van had gehoord. Een Surinaamse vrouw van weinig betekenis die zich aansloot bij de zeer omstreden partij Denk, ook wel de satellietpartij “lange Arm van Erdogan” genoemd.
Naarmate deze tot narcisme neigende vrouw in de media verscheen, begon ze zelfs dingen te zien die niet waarneembaar waren voor het nadenkende overgrote deel van Nederland: ze werd “bedreigd”. Ze begon te ontsporen. Letterlijk. Ze haalde uit met zeer kwalijke racistische uitlatingen op social media, o.a. op Facebook: “alle blanken zijn medeplichtig aan racisme.”


Deze zelfbenoemde martelaar werd bevestigd in haar leugen vanuit de politiek. De beschuldigende vinger kon nu naar alle blanken uitgestoken worden. Echter, het gevaar dat deze Simons liep was te verwaarlozen. Ze is per slot van rekening geen Pim Fortuyn.
Gelukkig bereikte ons beter nieuws: ze verlaat het zinkende schip van Erdogan, dus die horen we niet meer.

Maar we moeten ons vooral niet laten afleiden door vermeende “doodsbedreigingen” aan het adres van deze beroepsnegerette Sylvana Simons. Twee vooraanstaande intellectuelen die wérkelijk met de dood werden bedreigd en uiteindelijk vermoord zijn, waren twee intellectuelen met een visie en een hoogstaand denkniveau; alles dat deze omhooggevallen juffrouw dus ontbreekt.
En we moeten ons geen zand in de ogen laten strooien door de policor media, want die steunen de twee valse Grijze Wolven van Denk door hen alle ruimte te bieden op tv, in kranten en magazines.
 



En natuurlijk wordt “heel Denk” bedreigd. Vreselijke uitlatingen, zogenaamd door de “Wolven van Odin tot en met een oproep tot liquidatie. Het is toch erg….de “gekwetsten” zijn massaal onder ons....
 
Eén ding moet je de Denkkudde nageven: het zijn leuke regisseurs die hun eigen feestje tot in de puntjes zelf ensceneren. Je moet het maar kunnen.
 
 


 
 
Alinsky model
Wat er werkelijk aan de hand is in dit land: Politiek volgens het Clinton/Alinsky model.
 
Racisme bedenken en overbelichten, vervolgens de tegenstander van racisme betichten en zo de mensen die boos worden van je leugens op je laten stemmen. In het geval van Sylvana Simons en haar beroepsactivisten van BlackLivesMatter, Kick Out Zwarte Piet etc.
 
Saul Alinsky 
Saul Alinsky ( Chicago1909-1972) wijdde zijn hele leven aan het vernietigen van het system in Amerika en het organiseren van revoluties. Twee van zijn trouwe volgelingen zijn Barack Hoessein Obama en Hillary Clinton.
In zijn manuscript “Rules for Revolution” – later gewijzigd in de titel “Rules for Radicals” – beschreef hij precies hoe actievoerders hun radicale agenda’s konden uitvoeren. Iets waar Internationale Socialisten, Indymedia en AFA vandaag de dag nog steeds dankbaar gebruik van maken.
Alinsky beweerde dat het de schuld was van het kapitalisme dat er criminelen ontstonden
en konden voortbestaan.

Alhoewel hij geen communist was, zag hij communisten wel als zijn medestanders tegen ‘het systeem’: “Communism itself is irrelevant. The issue is whether they are on our side….”
Alinsky was verantwoordelijk voor het samensmelten van communisten, anarchisten, liberalen, democraten, zwarte racisten en sociale advocaten. Toen Obama aan de macht kwam in 2008 werden belangrijke kopstukken uit deze beweging in Obama’s regering geplaatst.  

In de jaren zestig was Alinsky betrokken bij rassenrellen in Rochester, georganiseerd door hem zelf: “When racial unrest erupted in Rochester, New York, Alinsky was called in by activists to pressure Eastman-Kodak to hire more blacks, a form of racial extortion that became a standard of the civil rights movement under the leadership of Jesse Jackson and Al Sharpton.”  


Hillary Clinton vergeleek Alinsky met o.a. Eugene Debs, Walt Whitman en Martin Luther King, waarbij ze wegliep met de zin: “The issue is never the issue. The issue is always the revolution.”

Het doel van de radicalen die Alinsky aanhangen is het mobiliseren van de “armen en onderdrukten” en het systeem omver te werpen.

Het systeem dat in de VS zijn oorsprong had, maar overgewaaid naar hier met lieden als Sylvana Simons en haar Zwarte Piet protesten en haar ronduit racistische uitlatingen


 
 
Hillary en Obama
Hillary en Obama zijn ware adepten van Alinsky, waarbij Clinton in de jaren zestig haar proefschrift wijdde aan Alinsky en ook met hem samenwerkte.
Aanhangers van het Alinsky model – communisten, socialisten, nieuwe linksen, liberalen, activisten en zgh. progressievelingen – noemen Het Gevaar (lees: rechts conservatieven) “Satan”. Voor deze radicalen is het echt oorlog. Ze stigmatiseren Het Gevaar als racisten, islamofoben, seksisten homofoben etc. Alles dat zij niet zijn.
Zij zijn de Gutmensch.
"Het gevaar zal vernietigd moeten worden!"
 Iets dat je bewegingen als BlackLivesMatter, anti Zwarte Pieten, AFA hoort en ziet scanderen. Zo worden de leden van BlackLivesMatter actief getraind volgens het Alinsky-model.
 
 
Basis principes
Een van de basis principes van Alinsky’s gedragsregels is het systematisch liegen tegenover hun “vijanden” en zichzelf voor te doen als liberalen en gematigden.
Barack Obama werkt samen binnen zijn regering met activisten die nauw betrokken waren bij de rassenrellen van 1992. Van Jones is een beruchte communist die zich openlijk inzette voor de maoïstische activistische beweging STORM en is direct verbonden met Obama in regeringsverband. Jones werkte destijds ook voor Bill Clinton en zou – als Hillary had gewonnen – een belangrijke sleutelpositie hebben gekregen binnen haar regering.
God behoedde dat Clinton aan de macht kwam.
 
 
Vijfde Colonne
Alinsky raadt actievoerders aan vooral niet op te vallen en voor de schijn mee te gaan met het systemen en zich te camoufleren als vijfde colonne. “Infiltreer en val niet op”, luidt de boodschap. Iets dat moslimterroristen zich uitstekend eigen hebben gemaakt. De partij Denk weet zich ook goed voor te doen als wolf in schaapskleren om zo hun verborgen agenda door te zetten. In het boek "De Vierde Wereldoorlog - Het Pad van Marx naar Allah" laat onderzoeksjournalist Peter Siebelt zien dat er connecties bestaan tussen extreem-links en de jihadi's. Er wordt ingegaan op de wijze waarop de 'stratenmakers' van Marx hun activiteiten uitvoerden en zorgden dat politie en inlichtingendiensten in de jaren zeventig en tachtig in de kou werden gezet en hun bevoegdheden werden ingekrompen. Verder beschrijft hij het ontstaan van internationale islamitische terreurnetwerken en wil aantonen hoe fundamentalisten zich hebben vastgezet in de Nederlandse maatschappij. Bron.
De samenwerking tussen radicaal links en terroristische moslimcellen zijn wereldwijd verspreid. Ook in dit land is de samenwerking tussen radicale islamieten en de linkse beweging een feit, al jaren.
Hier, hier, hier en hier vindt u veel meer uitgebreide informatie omtrent deze terreur.
 
Vernietig de tegenstander, demoniseer ze. Breng ze in diskrediet. Persoonlijk.”
Iets wat we zagen bij Pim Fortuyn en vandaag de dag bij Geert Wilders, waar niet alleen activisten actief zijn, maar waarbij het gehele rechtssysteem en de linkse politieke partijen betrokken lijken te zijn.
Alinsky stelt dat het idee dat de wereld is verdeeld in de zgh. “Haves” en de “Have Nots”, de uitbuiters en de uitgebuitenen, de onderdrukkers en de onderdrukten, leidt direct naar het idee dat bevrijding ligt in de eliminatie van de ‘Haves” en de ontbinding van het conflict.
De mythe, gecreëerd door Marx - waarin alle radicalen blijven geloven - is het marktsysteem geheel af te breken tot aan de grond. Omdat de “Haves” zullen verdedigen wat ze hebben, zullen de “Have Nots” hen dat dus ontnemen en moeten ze worden vernietigd voordat de rechter maar zelfs kan worden bereikt. Daarom willen radicalen een maatschappelijke ontwrichting ontketenen met als doel een totale oorlog. Keep the pressure on. Never let up. Attack, attack, attack from all sides, never giving the reeling organization a chance to rest, regroup, recover and re-strategize.”
 
 
"Zoek nieuwe zaken om de tegenpartij uit balans te brengen. Pak ze van alle kanten"
 



 Beroepsnegerette met nieuw partijtje
Geweld vanaf de kant van de vijand kan rekenen op publiekelijke sympathie voor de underdog die de activisten op dat moment spelen. Met als mooiste voorbeeld: de koningin en sultans van de underdog: Sylvana Simons en Denk die de wereld wil laten geloven dat ze met de dood bedreigd worden. Ach, wat naar voor die mensen.
Gelukkig heeft ze weer een nieuw thuiskomen gevonden in weer een radicaal linkse nieuwe partij.




Tot slot
Alinsky’s “The Open Society” creëert geen heil, maar alleen totale chaos. Goddank werd Hillary Clinton niet verkozen en stapt Obama op, maar niet voordat hij nog een laatste streek uithaalde jegens Israël .  
 
Zoals al vaker bleek: intuïtie voor foute mensen heb je, ontwikkel je en voed je: deze Sylvana Simons liegt dat ze zwart ziet.
kandidatenlijst Silly's Party is bekend
Nu heeft ze besloten verder te gaan met een ander onbeduidend partijtje. Let op wie de oprichters zijn: Bram Verhappen, bekend van het radicaal linkse Joop.nl een site die bekend staat om hun activistische netwerken. Zeg maar de tegenhanger van Geenstijl.

En ene meneer Reguillio Wijngaarde, een Surinamer die uiteraard ook actief aanhanger is van BlackLivesMatter en "expert" in DE slavernij, het stokaapje stokpaardje van juffrouw Sylvana. Het laatste nieuws zou overigens zijn dat de antisemitische Anja Meulenbelt (81) ook van de partij zal zijn. Dat wordt een groot bouncing party!



Palestina Komitee
Kortom, ons kent ons. Een mix van Marx (Verhappen), antisemitisme (Meulenbelt), racisme (Simons) en activist (Wijngaarde). Samen sterk tegen de blanken, de Joden, Israël, alles dat niet links is en uiteraard het kapitalisme.
Vernietig de tegenstander, demoniseer ze. Breng ze in diskrediet. Persoonlijk.”
 
Of deze beroepsnegerette nu wel of niet met een partijtje start: houd haar in de gaten, maar vooral haar gevaarlijke netwerken zoals hierboven beschreven.

Volgend jaar – 2017 – wordt het Jaar van de Haan

Hanen zijn diepe denkers
Ze zijn direct, begaafd en bekwaam
(vul maar in wie hier niet thuishoren)
Alvast een gelukkig en Wijs Nieuw Jaar

Proost!



 
 

 Amsterdam, 27 december 2016
 
 UPDATE: zo gaat dat dus wanneer je verraad pleegt aan de Clinton Foundation....just like that!
Opgeruimd. Vanished.
Weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten