maandag 19 december 2016

Witte Sunny Bergman Creëert Bewust Apartheid In Nederland


Nestbevuiler verraadt haar eigen roots

 


 



door Mathilde van Vliet
 
Ik kreeg eerlijk gezegd een gevoel van schaamte en kotsneigingen bij de hele documentaire van Sunny Bergman. De ontkenning van haar eigen blanke roots, het naar voren schuiven van de “zwarte mensen”en deze zo te presenteren dat het onze (lees: blanke) schuld is dat zij anders worden bekeken dan blank.
Natuurlijk worden zwarten anders bekeken: ze zijn zwart. Net zoals een Chinees anders bekeken wordt: hij ziet er qua uiterlijk anders uit.
Maar wil dat zeggen dat we Chinezen achterstellen?
Of zwarten?
Allerminst.
Chinezen zijn een hardwerkend volk dat nooit voor problemen op gebied van integratie hebben gezorgd. Ze werken hard, leven in hun eigen community, maar dat geeft geen enkel probleem, waar je wereldwijd ook een Chinatown bezoekt.
Maar du moment dat er zich Turken, Marokkanen, Surinamers of Antillianen mee gaan bemoeien, dan wordt het zo gedraaid dat wij White Privilege zijn, de witte overheerser, de blanke supermacht.
En zij het slachtoffer.
ZIJ zijn achtergesteld.
ZIJ zijn zielig.
En wij hebben het weer gedaan.
Hoezo staat zo’n ex Groenlinkse wachtgelduitvreter Tofik Dibi  bij het “zwarte” volk, terwijl hij net zo blank is als de Belg, de Fransman of de Spanjaard?
Waarom stelt zo’n Turkse historicus zich aan door zich ineens “zwart” te noemen? Hij is nog witter dan mijn oma op drie hoog vier achter! 
 
En dan dat zijige stemmetjes, dat pseudo intellectuele toontje van Sunny Bergman.
Ze gaat er zeker van uit: de kracht van de boodschap is de herhaling?
Wel, bij dit soort herhalingen heb ik alleen een emmer nodig.
Mijn  maag heeft de neiging om zich blijvend om te draaien bij dit soort docu's en komt de boodschap vervolgens in de toiletpot terecht, daar waar hij hoort. En neem ik een pilletje tegen misselijkheid.  
Als je niet beter weet: het is er weer eentje uit het dik betaalde kamp van George Soros: betaald rellen, de blanke mensen (haar eigen soort) wegzetten als racisten en zelf de brave borst uithagen omdat ze een kind heeft van een kleurling. Hoe stoer is dat?
 
Weet u, die zwarten zouden zich gewoon moeten accepteren en zouden moeten leren dat er culturele verschillen zijn tussen blank en zwart. Want die verschillen zijn al lang wetenschappelijk bewezen. Als ze dat kunnen, dan is er niks aan de hand. Daar moet je niet moeilijk over doen.
Zwart kwam pas later bij Nederland en heeft dus de waarden, normen en geschiedenis van dit land te respecteren. Doe je dat niet, dan heb je hier niets te vertellen, hoe roze je paspoortpapiertje ook is. Want dan voel je je geen Nederlander, dan ben je geen Nederlander. 
~~~
Als je als Nederlander al 60 jaar in Canada woont, dan blijf je gewoon die “Dutchman”, hoe lang je er ook woont, hoe goed je de cultuur kent, hoe vloeiend je de taal spreekt. Net zoals de Chinees de Chinees blijft en de Engelsman de Engelsman. Dat is helemaal niet erg, zolang je maar niet gaat lopen zeuren dat de Canadezen zich aan jou moeten aanpassen. Of dat zij de geschiedenis moeten gaan herschrijven omdat er bepaalde zaken instaan die jou niet bevallen. Jij kwam 60 jaar geleden naar Canada en dus ben jij daar te gast, hoe lang je ook bent ingeburgerd. De geschiedenis is gemaakt door dat land en niet door jou. 
Zo geldt dat ook voor buitenlanders die zich hier generaties geleden vestigden; respecteer de opbouw en geschiedenis van dit land en stop met gezeur over slavernij, want daar was je zelf niet bij. Noch je ouders, noch je grootouders. Je land van herkomst was ook niet het braafste jongetje van de klas. Hoor je ons daar over?
Verdiep je dan in de slavernij van bijvoorbeeld Arabische landen die tot op de dag vandaag zwarten verhandelen en vernederen zoals die Hollandse ‘tatta’s nog nooit hebben gedaan. En zeker anno 2016 niet.
Maar ja, dan waag je je wel in de islamitische horrorwereld en dat is eng. Hollanders laten zich schijnbaar zo de bek snoeren met zo’n prulprogramma als dat van Sunny Bergman.
 
 
Witte Sunny!
Meid, pak een zonnebank, opdat je een tintje donkerder wordt. Dan hoef je je niet zo te schamen voor je eigen soort.
Neem collega-racist Sylvana Simons gezellig mee! Kun je wellicht een leuk pruikje van haar lenen.

 

 
 
Gerelateerd en zeker een aanrader om te lezen: “Kliederen met kleur met Sunny Bergman
door Ewout Klei.
 
Goede, zwarte nacht!
Morgen weer een witte dag. Met zon.
 
Amsterdam, 19 december 2016

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten