zondag 12 februari 2017

BlackLivesMatter Roept Op Tot Geweld



 





 
Hoe BLM steeds meer en meer raast tot terreur Trump; rellen tegen politie en justitie zijn slechts het begin
 

door Mathilde van Vliet





 ...en Koning Soros blijft dik betalen voor deze misdaden
 

Tijdens zijn presidentiële campagne bekritiseerde Donald Trump herhaaldelijk op een bijna vijandige manier BlackLivesMatteractivisten, in het bijzonder voor hun politiegeweld. Nu, geconfronteerd met een Trump agenda waar zwarten zeker de gevolgen van zullen ondervinden, zeggen BLM organisatoren dat ze in grote lijnen hun missie uit gaan breiden.
In een eerder blog over
BlackLivesMatter ging ik in over de organisatie van deze beweging.
BlackLivesMatter valt letterlijk het gezag aan door politieagenten in hinderlagen te laten lopen om ze vervolgens af te slachten.
BLM wil zoveel mogelijk medestanders op de been helpen om hun doel waar te maken: “Black Lives Matter is a unique contribution that goes beyond extrajudicial killings of Black people by police and vigilantes.”

De beweging BlackLivesMatter ontstond in Amerika na het doodschieten van de 17 jarige so called ‘innocent’ Trayvon Martin in 2013. Dat deze jonge zwarte knul niet zo onschuldig was - zoals de media ons wel doen wilden laten geloven - bleek na het nieuws pas. Maar toen was het kwaad al geschied: “een arme, onschuldige, ongewapende zwarte werd zomaar neergeschoten.”
Door een Latino.
Deze Latijns-Amerikaanse beveiliger voelde zich ernstig bedreigd door deze “onschuldige” jeugddelinquent, die al een carrière aan gewelddadige berovingen en bedreigingen had staan op zijn levensladder vanaf zijn 10e jaar.
Maar de Movement kwam op gang. Hun uitgangspunt: "Black Lives Matter is a unique contribution that goes beyond extrajudicial killings of Black people by police and vigilantes."
 
Sinds een politieagent de zwarte tiener Michael Brown in Ferguson, Missouri, doodde is de BlackLivesMatter uitgegroeid tot een groot web van gelijkgestemde groepen over het hele land. Ze richten zich vooral op het beëindigen van politiegeweld en de onevenredige opsluiting van Afro-Amerikanen. Afgelopen augustus, werd een platform van bijna 30 BLM groepen opgericht onder de naam United Front. Een politieke organisatie  die oproept tot uitgebreide politie en justitie hervormingen, economische investeringen in zwarte gemeenschappen en de mobilisatie van zwarte kiezers. De overwinning van Trump brengt dit alleen maar in een stroomversnelling.
De grote financiële steun achter dit netwerk: George Soros. 

Trump’s stop op vluchtelingen uit islamitische landen heeft de onrust onder zwarten doen toenemen. Malkia Cyril van het United Front beweert dat “ongeveer een kwart van de moslims in Amerika zwart zijn. Trump creëert een anti-islamitische, antizwarte, antibruin en antivrouw klimaat omdat landen als Sudan, Libië en Somalië worden buitengesloten”, zegt ze.
Naar aanleiding van de uitspraken van Trump over immigratie, mobiliseerde BLM hun netwerken om op luchthavens luidkeels te protesteren. De groepen riepen ook op via social media voor de vrijlating van gedetineerden.
BLM leiders hebben gezegd dat ze hun strategie zullen aanpassen als meer bekend is wat Trump gaat doen met zaken als politie, klimaatverandering en de LGBT kwesties. Zij zullen zich op staats en lokaal niveau richten op de strijd tegen wat zij zien als vijandig: Trump's retrograde agenda en die van rechtse politici.
Groepen houden zich landelijk bezig met zaken als abortus, de rechten van de LGTB’s, zgh. “hate crimes” van de politie.

Campaign Zero
Kort voor de inauguratie Trump's, verscheen er een manifest van Campaign Zero: Trump Resistance Manual. De site bevat beschrijvingen van de verschillende voorstellen en de mogelijke gevolgen van het Trump beleid. Het moedigt lezers aan waarop mensen betrokken kunnen raken in de lokale organisatie om meer invloed te krijgen op tal van onderwerpen, waaronder hervorming van de politie, LGBT-rechten, onderwijs en klimaatverandering.
"De crisis is zo groot dat meer mensen nodig hebben om meer onderwerpen aan te pakken," zei Sam Sinyangwe, mede-oprichter van de groep. "We kunnen niet negeren dat de gezondheidszorg van 30 miljoen mensen af wordt genomen."
Toch zal de hervorming van de politie cruciaal blijven en moeten de acties op staats en lokaal niveau de sleutel vormen, beweren ze. De nieuwe politieke realiteit van een Republikeinse gecontroleerd Witte Huis en het Congres vernauwt de vooruitzichten voor de federale hervorming van de strafrechtspleging en leiderschap van het ministerie van Justitie over de politiehervorming, zoals het geval was onder president Obama. "Dus ik denk dat met name de regering Trump niet van plan iets voor onze gemeenschappen te betekenen."
“Dit jaar zal Campaign Zero proberen wetten te wijzigen waarbij het Amerikaanse Openbare aanklager burgerrechten onderzoekt binnen de lokale politiediensten, zoals reeds het geval is in Californië”, zei Sinyangwe.
Hun vaste "huisfinancierder: George Soros.
 
 
Protesten
BLM leiders profiteren van de landelijke protesten die sinds de verkiezing van Trump's hebben massaal zijn.
Medio januari hebben oproepen van BlackLivesMatter tegen de plannen van Trump in het hele land geleid tot meerdere protesten betreffende groepen immigranten, moslims en andere kleurlingen; de inspanning begon op Martin Luther King’s Day en bereikte het hoogtepunt met de massale anti-Trump protesten op de dag van zijn inauguratie.
April Goggans zei "onder de indruk te zijn van de menigte. Het is echt belangrijk voor ons dat we zoveel mensen op de been krijgen. Dat we een doel hebben om mensen te mobiliseren. De dagen van achteruit leunen zijn voorbij, want er is een hoop werk dat gedaan moet worden." 

Tijdens de week van de inhuldiging, organiseerden BLM groepen trainingen als "Know Your Rights", overige trainingen en scholingen om vooral meer activisten klaar te stomen. Eigenlijk zoals de communistische netwerken – als voorbeeld de Internationale Socialisten in Nederland - al zolang gewend zijn te doen sinds de jaren zeventig. Onderzoeksjournalist Peter Siebelt analyseerde deze netwerken in meerdere artikelen en boeken.
Hoe je te gedragen in de gevangenis, wat je moet doen als je wordt gearresteerd, het verkrijgen van een vergunning om te protesteren, wat zijn je rechten als activist. Het werd allemaal georganiseerd door BLM, in samenwerking met de ACLU en de National Lawyers Guild. Zie hiervoor dik betaalt: George Soros.
 
De trainingen, de voorbereidingen, de uiteindelijke acties werden allemaal bekostigd door Soros en zijn handlangers.
De samenwerking tussen radicaal links en terroristische moslimcellen zijn wereldwijd verspreid. Ook in dit land is de samenwerking tussen radicale islamieten en de linkse beweging een feit, al jaren.
Hier, hier, hier en hier vindt u veel meer uitgebreide informatie omtrent deze terreur.
Vernietig de tegenstander, demoniseer ze. Breng ze in diskrediet. Persoonlijk.”
Iets wat we zagen bij Pim Fortuyn en vandaag de dag bij Geert Wilders en Donald Trump, waar niet alleen activisten actief zijn, maar waarbij het gehele rechtssysteem en de linkse politieke partijen betrokken lijken te zijn.
Het is dus niet zo gek dat BlackLivesMatter een groot aanhanger is van Fidel Castro 
 
Samenwerking met niet-BLM groepen zal resulteren in een nog groter netwerk en samenwerkingsverband. Heel tactisch wordt de gewone burger ongewild beïnvloed: vraag de man van de straat waar zij tegenaan lopen, wat zij als gevaar zien, welke problemen ondervindt de gewone burger en waarin vinden ze elkaar, zijn tactieken die al voor de verkiezing van Trump werden georganiseerd. Als voorbeeld: in North Dakota werden Indiaanse activisten ondersteund in een protest tegen de aanleg van een oliepijplijn - Dakota Access - die door het gebied van Standing Rock gevoerd zou worden. Het BlackLivesMatter Global Network ondersteunde het protest in Standing Rock met $ 14.000.
Het doel van BLM is dus het vormen van een brede coalitie tegen de regering Trump.
De grote financier hierachter: George Soros

George Soros 

Geboren in Hongarije als György Schwartz. De grote financier achter de BlackLivesMatter beweging is George Soros, u weet wel: het lieve vriendje van Mabel Wisse Smit, kent u haar nog?

De treurende weduwe van wijlen prins Friso heeft de ‘European Action Council for Peace on the Balkans’ opgericht, van waaruit stevig gelobbyd werd. Ook is ze directeur bij het Open Society Instituut van George Soros, dat miljarden in de Balkan pompte. Dit alles maakt Mabel tot een belangrijke speler in Bosnië in de jaren ‘90.    
 
 ook een interessante achtergrond over Soros' connecties SS
 
 
In deze film over Soros blijken zijn investeringen wereldwijd, zijn invloeden in Europa, Rusland, Afrika, Azië en de VS.
Maar ook wordt aangetoond hoe de jonge Joodse Soros de dans aan het concentratiekamp ontsprong als 14-jarige jongen, doordat zijn vader de familie opsplitste en George zich moest voordoen als Christen, zodat hij niet werd afgevoerd en miljoenen leeftijdgenoten wel.
Hij heeft zich nooit schuldig gevoeld dat hij onder valse voorwendselen werd gered uit de klauwen van de nazi’s en dat hij verder werd grootgebracht met bezittingen van Joodse landgenoten die werden verdeeld nadat deze waren afgevoerd naar de vele concentratiekampen. Want hij was niet zelf verantwoordelijk voor het innemen van de bezittingen, zo zegt hij in een interview.
Zijn grote kracht achter zijn wereldwijde succes is de enorme invloed als DE man die aan touwtjes trekt om een verborgen regering te creëren, waarbij hij The Puppetmaster is.

Ook in Nederland en de EU heeft Soros financiële invloeden. Welke organisaties ontvingen o.a. geld van Soros:
 
- Online racisme-meldpunt Art1 kreeg $92.000

- Amnesty Nederland kreeg een kwart miljoen Sorosdollars in 2013

- Meldpunt Discriminatie kreeg bijna 50.000 dollar

- ProDemos, bouwers van de Stemwijzer, kreeg in 2014 $217.249

 
De dwarsverbanden wereldwijd van BlackLivesMatter worden hier beschreven. De haat tegen Israël en hun antisemitische beweging sluiten naadloos aan bij organisaties als Palestina Komitee, Khalid Abdul Muhammad, Malcolm X, Nation of Islam, New Black Panthers Party, The Muslim Brotherhood, The New Black Panthers.
De grote financierder achter al deze bewegingen: George Soros. 
In dit artikel wordt beschreven hoe enorm groot de invloed is van George Soros in de Europese vluchtelingen crisis en de redenen waarom hij daar zoveel belang aan hecht. 
Een financiële analist van een van de vele grote beleggingsfondsen op Wallstreet is ervan overtuigd dat Trump ook mede aan de macht kwam om te voorkómen dat Hillary Clinton - met haar grote financierder Georde Soros - president zou worden. Zij wilde namelijk een handelsovereenkomst - het Trans Pacific Free Trade Deal – doorvoeren waarvan de gevolgen rampzalig zouden zijn voor de wereldhandel. De overeenkomst was overigens verborgen voor het grote publiek. Daar stak Trump een stokje voor.

Trump 
De invloed van Trump heeft grote gevolgen voor de investeringen van George Soros door een streep te zetten door de enorme macht van zgh. non-gouvernementele organisaties/ NGO’s.
Zij mogen niet langer politieke invloed uitoefenen en in staat zijn de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van 2020 te beïnvloeden, zoals een George Soros dat bijna is gelukt. Alhoewel het gevaar van deze multimiljardair nog lang niet is geweken, maakte Donald Trump toch maar mooi een begin aan de beperking van de macht van Soros en zijn streven naar een schaduwregering.
Vooralsnog.
Of “King Soros has no balls!” heeft, zal blijken uit de nabije toekomst.
 
 

 

 
Amsterdam, 12 februari 2017
 

 

1 opmerking:

  1. Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?

    https://opiniez.com/2016/10/27/wat-heeft-rtl-met-bertelsmann-en-soros/amp/?client=ms-unknown
    Afgelopen maandag verbaasde RTL heel Nederland door te stoppen met het uitzenden van Zwarte Piet. Dit besluit is opmerkelijk, omdat vorig jaar nog juist bewust werd gekozen voor het behoud van Zwarte Piet. Als zulke grote beleidswijzigingen opeens plaatsvinden bij een ‘onafhankelijk’ mediaconcern, gaan bij mij alle alarmbellen af. Heeft RTL soms een geheime agenda?

    RTL Late Night
    Ik voelde de laatste tijd argwaan bij de pogingen tot sturing van de publieke opinie door RTL. Deze politieke inkleuring werd bijvoorbeeld duidelijk tijdens het optreden van Mark Rutte bij RTL Late Night op de dag van de bekendmaking van het VVD-verkiezingsprogramma. De hele uitzending was geregisseerd tot en met de muziekkeuzes: de uitzending leek te zijn gekocht. Bovendien, waarom zou een premier van een land niet bij zijn eigen nationale publieke omroep tekst en uitleg komen geven op zo’n memorabele dag?

    De organisatie RTL
    Om de belangen van een organisatie te achterhalen, is het altijd goed om de geldstroom te volgen. RTL Nederland is onderdeel van RTL Group, het grootste mediaconcern van Europa en gevestigd in Luxemburg. RTL Group op zijn beurt is weer een belangrijke cash cow als onderdeel van Bertelsmann AG, een groot Duits mediaconglomeraat, ook bijvoorbeeld bekend van Bertelsmann On Line (oftewel: Bol.com). Deze multinational beweegt zich op het grensvlak van politiek en media, de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de elite. Zo werd in 2007 nog een enorm mediacontract in Luxemburg getekend door de toenmalige Luxemburgse premier Juncker (ja, die…), de RTL Group en Bertelsmann, waarbij afspraken warden gemaakt tot 2020.

    Lees verder: https://opiniez.com/2016/10/27/wat-heeft-rtl-met-bertelsmann-en-soros/amp/?client=ms-unknown

    BeantwoordenVerwijderen