zondag 19 februari 2017

De Leugens van Denk: Tunahan Kuzu


Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”
 
.... 'Kap eens met janken, lul' ....



 
 


door Mathilde van Vliet
 

In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden
vastgespijkerd.

Boegbeeld kreeg vervolgens de zwarte piet toegespeeld en verdween in de zwarte krochten van de partij, om vervolgens met de zwartkijkers van het antisemitisme en racisme jegens de witte Medemensch een ander niets betekenend partijtje op te richten.
Het leek een mislukte coup. 
Tot zover het zwart denken.

Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren – het Trojaanse Paard moet uiteraard ergens lopen – en ze maakten de lijst bekend op de een na laatste dag van 2016.
Zoals ik al eerder zei: dit jaar zal het Jaar van de Haan worden, waarvan bekend is dat hanen diepe denkers zijn die direct, begaafd en bekwaam zijn.
Direct is Denk wel, maar eigenlijk willen we hier geen satellietpartij van dictator Erdogan, die hier de dienst wenst uit te maken.

Maar wie zijn deze gasten van deze partij dan? 


Alhoewel er al zeer veel informatie over Kuzu te vinden is, toch nog maar eens een herhaling van wat er zoal over hem bestaat.

Meneer Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, is geboren in Turkije, maar groeide op in Nederland en is daarom ook dan Nederlander voor 50%.
En 50% Turks. Want zijn andere paspoort is nog altijd Turks.
In zijn denkbeelden is hij 5% Nederlands – omdat hij de taal goed spreekt - en  95% Turks, omdat hij het land van herkomst dient.
Zijn voorliefde voor de islam is te begrijpen wanneer je onder Erdogan’s vleugels leeft, al is het dan zo’n ruim 2500km verderop. Maar via de digitale snelweg bereik je elkaar sneller dan ooit. 

Voor de Nederlandse democratie heeft de heer Kuzu niet zoveel te betekenen. Waarvoor hij wel al jaren strijdt is het conflict Palestina, zijn grote liefde.
Turkije is zijn vaderland, Palestina het tweede thuisfront. Nederland, ach, het is dat hij een Nederlands paspoort heeft….goed, Nederland op nummer 3. Liever zou hij spreken dat hij in eerste instantie moslim is. Dan Turk. Dan Nederlander.

 
 
 
In ieder geval is hij al jarenlang actief voor Palestina en niet als gul passief lid dat braaf eens per jaar wat geld doneert. Nee, hij duikt er zelf middenin. Samen met de Rotterdamse moslimpartij NIDA, Youth for Palestine, het Palestina Komitee Rotterdam en Een Ander Joods Geluid “strijdt” hij voor “ongelijkheid”. En is fel gekant tegen Israël.

De banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap werden o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd. Voorbeeld van aanhangers van de democratie! NOT.
Maar ook zeer recent schreef journalist Carel Brendel uitgebreid over de organisatie en hoe ver deze reikt op Europees grondgebied.  

De verbanden tussen moslimbroederschap en Turkse terreurorganisaties worden in dit artikel geanalyseerd.

Citaat: “De grote organisatoren van de eerste Gaza-vloot waren de fundamentalistische terreurbeweging Hamas en haar bondgenoten bij de Moslimbroederschap in Europa. De Turkse stichting Insani Yardim Vakfi (IHH), de gangmaker van de vloot, is onderdeel van de Union of Good, die wordt geleid door Yusuf al-Qaradawi, de geestelijke leider van de Moslimbroeders in het Westen. In Europa zijn de Moslimbroeders georganiseerd in de Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), die volgens onderzoeker Steve Merley van de NEFA Foundation nauwe banden heeft met de European Campaign to End the Siege on Gaza.” – einde citaat.

 

Tot slot van deel 1 van dit sprankelende feuilleton over de spraakmakende Grijze Wolf Kuzu, doet Carel Brendel een boekje open over hoe Kuzu en zijn rovende islamitische bende straks de stad Rotterdam wenst te bezetten met Hamas, voor slechts 1 dag, dat dan weer wel:

 
 
 
“In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.”

Met een islamitische partij Nida en een islamitische burgemeester  moet dat zeker mogelijk zijn.
Of toch niet?

Leefbaar Rotterdam reageert:
“Tanya Hoogwerf, gemeenteraadslid van Leefbaar Rotterdam, noemt het ‘onacceptabel’ dat de Hamasaanhangers haar stad hebben uitgekozen voor hun conferentie. “Wij hebben de toezegging gekregen van het college van burgemeester en wethouders dat tegen deze Hamas-conferentie zal worden opgetreden. Toen was nog niet duidelijk waar en wanneer het zou moeten plaatsvinden. Nu willen we weten hóé er wordt opgetreden, zeker nu we weten dat De Doelen, een door de gemeente gesubsidieerde instelling, er geen been in ziet de rode loper uit te gooien,” zegt Hoogwerf.”

Tja…….gaat u maar rustig slapen?

 


Bron

Dat Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan” niet alleen staat in zijn doel om van Nederland een islamitische staat te maken, blijkt wel uit de oeverloze steun van de Rotterdamse islamitische partij Nida die ook fel antisemitisch is, pro Palestina en anti-Israël.  

Onderschat deze Kuzu dus niet. Naar buiten toe weet hij zich – voor de naïeve niet willen en wetende Gutmensch – netjes uit te drukken. Hij lijkt zelfs bijna academisch bespraakt, al ligt zijn articulatie er te dik bovenop. maar dat kan de afleiding van de autocue zijn. 
Het is en blijft een Turk, zoals hij zelf ook wenst.
Een moslim.
Een Erdogan diender die zich slechts en alleen inspant voor zijn geboorteland Turkije om zo de verborgen agenda van Erdogan hier binnen te laten.
Middels het Trojaanse Paard.
Dit geval moet ergens lopen, weliswaar ontdaan van zijn zwarte boegbeeld, maar dat is niet zo erg, want Surinamers bleken toch al niet voor Denk te gaan.  

 

"Maak slechts gebruik van de Nederlandse wegen op weg naar het doel, want het einddoel, dat is wat telt."

 


Anders gezegd, zoals zijn leider Erdogan het bedoelt:
 
“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”

 
Deze halve zool met zijn irritante optredens gaan steeds meer mensen ergeren. De monotone “deftig” trachtende pratende Kuzu slaat niet alleen de plank mis, hij staat voor aap, telkens weer.

Een islamitische antisemitische autist die monologen heeft ingestudeerd om zijn tegenstander de bek te snoeren. Alleen, lukt het hem niet. 

Grootste ergernis van deze Turkse Erdogan-despoot: een VROUW brengt hem tot zwijgen. Goud!

De enige taal die zo’n kerel verstaat:
 'Kap eens met janken, lul'
(Jinek tegen Kuzu).

 

 Amsterdam, 19 februari 2017
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten