zondag 31 december 2017

Jaaroverzicht 2017




bron



door Mathilde van Vliet


2017 was een jaar dat weer hysterischer, explosiever en niks-met-de-islam-te-makener was dan het jaar ervoor. En dat dan ook nog overgoten met Sylvana's misselijkmakende geklaag en geblaat in de media.
 
Donald Trump werd als de 45ste president van de Verenigde Staten beëdigd. Massale aanslagen wereldwijd die niets-met-de-islam-te-maken-hebben en standaard worden weggezet als “onduidelijkheid, motief onbekend, lone wolf, het incident, de verwarde man, suikerziekte, veiligheidsdiensten hadden man al langer in beeld als terreurverdachte.” Etc. Etc.
Turken die de stad Rotterdam kapotmaakten omdat een Turkse minister hier geen propaganda voor Erdogan mocht maken.
Het almaar groeiende antisemitisme met als hoogtepunt de aanslag op het koosjere Joodse restaurant Hacarmel in Amsterdam.
De dik gesubsidieerde militanten van Antifa deinzen niet terug voor geweld en slopen alles wat op hun pad komt, in binnen en buitenland.
De nieuwe trend over het invoeren van een geslachtloze maatschappij lijkt geheel te passen binnen de communistische agenda van D66 en VVD.
Het kabinet dat 200 dagen nodig had om gevormd te worden. Vergeefse moeite, want de toestand in Nederland is nog erger dan daarvoor.
Uiteraard mocht het feestje Sinterklaas en Zwarte Piet niet ontbreken met de agressieve bendes van Sylvana Simons en co.
Ondertussen verpaupert Nederland, zijn Duitsland, Engeland en Frankrijk overspoeld met Afrikaanse immigranten die hier slechts één doel hebben: de boel leegvreten en zich zo snel mogelijk voortplanten. Dankzij beleid Brussel. Leve de omvolking.
Tot slot het kabinet dat de banden met Erdogan weer stevig wil aanhalen. Weet meneer Rutte dan niet dat er met een blaffende dictator niet te onderhandelen valt?

 
Overzicht 2017
 

Januari:
1 januari, Istanboel: aanslag moslims, 39 mensen dood, 69 gewonden.
6 januari, Fort Lauderdale: Een militair schiet op het vliegveld om zich heen en doodt daarbij vijf personen.
8 januari, Jeruzalem aanslag, moslim rijdt met een vrachtwagen in op militairen, vier doden. De dader wordt door militairen doodgeschoten.
20 januari: Donald Trump wordt als de 45ste president van de Verenigde Staten beëdigd, waarbij bijna een jaar later blijkt dat hij flink de wind in de zeilen heeft. Dit tot groot ongenoegen van het linkse netwerk van Hillary Clinton, dat in dit land zich verschanst onder PvdA, D66, GL en de linker lamme vleugels van VVD, CDA. Wereldwijd worden er protestmarsen gelopen tegen Donald Trump.
Denk meldt zich ook met een dubieuze kandidatenlijst die uiteindelijk helaas drie zetels opleveren in de Kamer.
Burgemeester Ahmed “een beetje salafistAboutaleb van Rotterdam, laat een Hamas conferentie in zijn stad doorgaan en buigt uiteraard met respect voor de collega-salafisten van Hamas.
Per slot van rekening is “iedere moslim is een beetje salafist”.
Overleden: Jan Kruis (83) Jan, Jans en de Kinderen-tekenaar, Hans Breukhoven (70) Free Record Shop-oprichter, Adèle Bloemendaal (84) actrice, John Hurt (77) acteur.
 

 

Februari:
Rellen USA
3 februari, Parijs: aanslag moslim met een kapmes, geen slachtoffers.
11 februari: Dafne Schippers en Churandy Martina zijn de twee beste atleten van Nederland van 2016.
12 februari: In Amerika is er onrust onder zwarten die zich tegen blanken gewelddadig opstellen, waarbij de wortels ver over de grens reiken en ook in Nederland wordt zwart protest zichtbaar bij o.a. de Zwarte Piet en Sinterklaas.
22 februari: D66 doet een boekje open over een handig pilletje. Hapsnap en het ouderenprobleem is opgelost.
23 februari, Kiev: Russische politicus Denis Voronenkov wordt doodgeschoten.
Overleden: Piet Keizer (73) Ajax-icoon, Al Jarreau (76) jazzlegende, Dick Bruna (89) Nijntje-tekenaar, Bill Paxton (61) Titanic-acteur, Neil Fingleton (36) Game of Thrones-acteur.
 


Maart:
Kuzu
11 maart: Nederland zet de Turkse minister Fatma Betül Sayan Kaya het land uit, als ze probeert bij het consulaat in Rotterdam een toespraak te houden. Turkije stelt diplomatieke sancties in tegen Nederland na de weigering door Nederland om de Turkse ministers Çavuşoğlu en Kaya toe te laten. Erdogan noemt Nederland "een nazi-overblijfsel", "fascisten" en een "een bananenrepubliek".
22 maart, Londen: aanslag moslim rijdt met auto in op voetgangers, 4 doden, tientallen gewonden.
De leugens van Denk worden zichtbaarder. De belangen liggen echter niet in Nederland.
Het blijkt dat Erdogan via Denk actief stemmen ronselt in Nederland.
Overleden: Guus Verstraete (69) regisseur, Kitty Courbois (79) actrice, Chuck Berry (90) muzikant, David Rockefeller (101) bankier.

 
 
April:
 
2 april, Sint-Petersburg: aanslag, moslim plaatst bom in metro, 14 doden, tientallen gewonden.
7 april, Stockholm: aanslag, moslim met truck rijdt in op een groep mensen, vier doden, tientallen gewonden.
9 april, China: Max Verstappen wordt derde tijdens de GP van China. Lewis Hamilton wint.
15 april: Abou Jahjah spreekt op het Hamas-Congres, de stad van Ahmed “elke moslim is een beetje salafist” Aboutaleb.
16 april, Turkije: bij een schietpartij in een stembureau in Turkije voor het Turkse referendum over grondwetswijzigingen 2017, twee doden.
20 april, Parijs: aanslag door moslim op de Champs-Élysées. Eén agent wordt gedood en twee raken zwaar gewond.
Overleden: Chriet Titulaer (73) sterrenkundige.
 
 
 
Ebru over Blaffende Honden Erdogan & Rutte

Mei:
6 mei: Pim Fortuynprijs toegekend aan Ebru Umar.
7 mei, Frankrijk: Emmanuel Macron wordt de nieuwe president van Frankrijk.
22 mei, Manchester: aanslag moslim tijdens een concert van Ariana Grande in de Manchester Arena, 22 doden, 59 gewonden.
24 mei, Jakarta: aanslag moslim op een busstation in Oost-Jakarta met twee bommen af, drie doden (politieagenten).
Overleden: Roger Moore (89) James Bond, Greg Allman (69) zanger, John Wijdenbosch (44) acteur.


 
Juni:
1 juni: Nederland wordt opgeschrikt door de vermissing van Savannah en Romy, wie later vermoord teruggevonden worden.
3 juni, Londen: aanslag, drie moslimterroristen rijden met auto bij  London Bridge in op voetgangers, steken daarna met messen op mensen in, zeven doden, 48 gewonden.
4 juni: NRC artikel laat doelbewust belangrijke informatie weg. Kern van het echte probleem - antisemitische uitlatingen - niet eens benoemd.
10 juni: Marokkaan rijdt met auto zeven voetgangers aan op Amsterdam CS. Er bestaat zeer veel wantrouwen in de samenleving over de achterliggende reden, wat lang onduidelijk blijft. Ondanks dat volgens getuigen de man vol gas inrijdt op toevallig (!) 7 Israëlische Joden, blijft het OM erbij dat de man “onwel” was met een “lage suikerspiegel.”
14 juni: Grote brand in de Grenfelltoren in Londen, 79 doden.
Overleden: Sandra Reemer (66) zangeres, Adam West (88) Batman, Helmut Kohl (87) oud-bondskanselier, Dolf Toussaint (92) fotojournalist, Michael Bond (91) Beertje Paddington-schrijver.



Juli:
1 juli: De gemeente Amsterdam faciliteert kennelijk het antisemitisme.
7+8 juli, Hamburg: Bij de G20-top in Hamburg raken bijna 400 agenten gewond en worden 400 linkse #Antifa activisten gearresteerd bij rellen. De dik gesubsidieerde, militante Antifa met in hun midden ene Anne-Fleur Dekker (12jr) die – als ze het niet over tampons en/ of menstruatie heeft – ook zo nodig moet rellen. Om het rellen. De radicale antivisten deinzen niet terug voor geweld en slopen alles wat op hun pad komt, in binnen en buitenland. Vadertje Soros betaalt wel.
  
14 juli, Hurghada: aanslag, moslim steekt twee Duitse toeristen dood, vier gewonden.
17 juli, 3 jaar na de ramp met de MH17 wordt het Nationaal Monument MH17 onthuld. Dit monument bestaat uit 298 bomen.
 
Overleden: Tijn Kolsteren (6) nagellakheld, Gerrit Braks (84) minister, John Heard (72) Home Alone-acteur, Tom Blom (70), presentator, Sylvia Nooij (32), oud-voetbalster.



 
Augustus:
6 augustus: Nederlandse Leeuwinnen worden winnaar van het EK voetbal voor vrouwen.
11 augustus: De waanzin van de genderneutraliteit doet z’n intrede. Waar misschien een paar honderd ontheemde mensen rondlopen die in het verkeerde lichaam zijn geboren, daar moet een meerderheid hun toilet en het benoemen van de beleefdheidsvormen heer/ mevrouw/ jongen/ meisje voor opgeven? Schei uit met die onzin. Genetisch zijn er maar 2 geslachten; die van de man en die van de vrouw. Meer smaken zijn er echt niet.
17 augustus, Barcelona: aanslag, moslims reden met een busje op de Ramblas in op voetgangers, dertien doden, 130 gewonden.
18 augustus, Cambrils: mislukte aanslag vijf moslimterroristen door met een busje in te rijden op voetgangers. De vijf moslims worden door de politie doodgeschoten, er zijn zes gewonden.
21 augustus: In de VS trachten links-extremisten van #Altleft de geschiedenis te herschrijven/ vernietigen door standbeelden te vernielen.
Overleden: Gerard Bouman (64) korpschef, Glen Campbell (81) countryzanger, Jorge Zorreguieta (89) minister in het Videla-regime, Jerry Lewis (91) komiek.
 

 
September:
6 september: De zware orkaan Irma richt op de eilanden Sint Maarten en Sint Eustatius grote schade aan.
15 september, Londen: aanslag, moslim tracht metrostation Parsons Green op te blazen met een emmer explosieven, 29 lichtgewonden.
24 september: Janneke Stegeman benoemd tot Theoloog des Vaderlands. Dit linkschen leverworstje blijkt vooral een antisemitische aanhangster van het Palestina Komitee te zijn.
29 september: De 25-jarige Anne Faber wordt op vermist. Haar lichaam wordt op 12 oktober gevonden.
Overleden: Riem de Wolff (74) Blue Diamonds-zanger, Hugh Hefner (91) Playboy-oprichter, Dick Passchier (84), presentator.



Oktober:
1 oktober: Rellen in Catalonië tussen militante separatisten en de Spaanse politie tijdens referendum over onafhankelijkheid.
1 oktober, Marseille: aanslag, moslim steekt twee vrouwen dood.
2 oktober, Las Vegas: man schiet vanuit een hotel op concertgangers, 59 doden, meer dan 500 gewonden.
 
Klepje af voor meer zicht?
3 oktober: Minister Jeanine Hennis van Defensie treedt af. In de Tweede Kamer neemt zij na een urenlang debat de politieke verantwoordelijkheid voor de nalatigheden in de Defensie-organisatie die vorig jaar leidden tot de dood van twee militairen in Mali.
4 oktober: In plaats van objectief, wordt het NOS nieuws steeds (ver)oordelender en vooral subjectief. De onbeschaamde weerzin tegen de persoon Donald Trump spreekt boekdelen over de staat van de huidige journalistiek. “Als het bij de juiste groep willen horen belangrijker is dan het verslaan van feiten, het controleren van politici en op afstand blijven van ingesleten conventies, heb je er niets te zoeken.” [bron]
10 oktober: Kabinet-Rutte III presenteert hun regeerakkoord. Dit heeft 200 dagen geduurd.
13 oktober: In Californië heersen hevige bosbranden. Volgens de autoriteiten gaat het om de dodelijkste branden die de Amerikaanse staat ooit heeft meegemaakt.
14 oktober: Aanslag, moslims rijden met een vrachtauto vol explosieven in de Somalische hoofdstad Mogadishu op massa mensen in, meer dan 300 doden.
16 oktober: Maltese onderzoeksjournalist Daphne Caruana Galizia (53) komt om het leven door bomaanslag.
31 oktober, New York: aanslag, moslimterrorist rijdt met pick-up truck in op een schoolbus, fietsers en wandelaars, acht doden, twaalf gewonden.
Overleden: Dick Passchier (84) presentator, Eberhard van der Laan (62) burgemeester Amsterdam, Tom Petty (66) muzikant, Frits Bom (73) Vakantieman, Fats Domino (89) zanger, Hans Kraay sr. (81) voetballer/trainer, Gert Timmerman (82) zanger.



November:
2 november: D66 douwt Sleepwet er doorheen. Het raadgevend referendum, mede in gang gezet door Arjen Lubach, wordt “toevallig” ook verworpen door diezelfde club van oplichter Pechtold, D66! Het hele verschijnsel referendum wordt opgeheven door deze "democratische" club. 
De grondlegger van de oorspronkelijke Democraten 66 - Hans van Mierlo - draait zich om in zijn graf.
4 november: De rellen rondom #metoo neemt grote vormen aan. Acteur Kevin Spacey, ligt onder vuur vanwege aanhoudende verhalen over grensoverschrijdend gedrag. Uiteindelijk draaft de hele hashtag beweging door.
15 november: minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) denkt onthullende feiten te hebben over zogenaamd “nepnieuws”.
Ze kan echter niet met voorbeelden van feiten “nepnieuws” komen.
18 november: Heldin Jenny Douwes en haar kompanen  lukt het de dik gesubsidieerde club van Vadertje Soros - Zwarte Piet haters en racistische roeptoeters van #AnnaSteijn #SimionBlom #Antifa #JerryAfriyie #kozp #SunnyBergman #StopBlackface #QuinsyGario #SylvanaSimons #BlackLivesMatter #GeorginaVerbaan e.v.a. - tegen te houden in Friesland! De slachtofferrol bevalt de club blankenhaters erg goed. Niemand die er intrapt.
De ware heldenrol ging uiteraard naar de Friese Jenny Douwes en haar kompanen. Hulde!
21 november: De 93-jarige Mugabe dient zijn ontslag in na wekenlange onrust in Zimbabwe.
25 november: Grote rellen in Brussel die uiteindelijk drie dagen duren na protesten tegen handel in slaven in Libië. Vele winkels worden beschadigd, agenten massaal aangevallen.
26 november: Het vrouwen hockeyelftal wint net als in 2013 de Hockey World League.
Overleden: Hans Vermeulen (70) zanger, Charles Manson (83) massamoordenaar,
David Cassidy (67) tieneridool



December:
7 december: Een bij terrorisme verdachte moslimse Syriër zonder verblijfsstatus valt Joods koosjer restaurant Hacarmel aan waarbij de motieven overduidelijk antisemitisch en anti-Israël waren. De overheid reageert lauw. De man wordt slechts aangeklaagd voor “vernieling”.
10 december: De transgenderwaanzin viert hoogtij: De Nederlandse Spoorwegen veranderen de manier waarop reizigers aangesproken worden van "dames en heren" naar het genderneutrale "beste reizigers". LET OP: De bestaande poll is nog steeds actief!
 
11 december, New York: poging aanslag moslim met een pijpbom een busstation op te blazen mislukt, geen doden, slechts vier lichtgewonden.
11 december: Joke Smit-prijs toegekend aan Gloria Wekker. Deze vrouw heeft de boel aantoonbaar genept en opgelicht en kan zich geen “wetenschapper” noemen.
18 december: Alexander Pechtold (D66) valt lelijk door de mand met zijn “gegeven” vastgoed te Scheveningen. “De positie van een Kamerlid of Minister die zegt: ‘Ik maak zelf wel uit met wie ik praat,’ is in 2017 zelfs in polderland Nederland niet houdbaar”. [bron]
19 december: Pia Dijkstra (D66) maakt haast met het voltooien van “voltooide levens”. Wie bepaalt eigenlijk of het leven Voltooid of Klaar is? Pia Dijkstra en de farmaceutische industrie? En dan uiteraard degene van D66 die deze deal voor elkaar heeft gekregen met de nodige financiële compensatie.
Rutte en "vriend" Erdogan
De luxe vakanties moeten ook betaald worden.....
29 december: Onze regering Rutte die na ingrijpen van Trump in Jeruzalem zag kans de banden met dictator Erdogan aan te halen. “De VVD-Realpolitik had op de achtergrond Jeruzalem verkocht aanmensenrechtenschender Erdogan door in de Algemene Vergadering van de VN met het islamitische blok mee te stemmen tegen Trump.”[bron]
Echter, een dictator die ons land een "nazi-overblijfsel" en "fascisten" noemt, daarmee valt niet te onderhandelen.
30 december: In het kader van de mislukte integratie worden er nu “veilige” zones Berlijn opgericht tijdens de komende Nieuwjaarsnacht voor vrouwen om te voorkómen dat verwilderde Arabische en Afrikaanse vreemdelingen hen de kleren van het lijf rukken, ze onder spugen (want vrouw) of gewoon en groupe verkrachten. Je vraagt je toch werkelijk af waar die zogenaamde vrijgevochten feministes zijn van tegenwoordig. Ooh wacht, die zijn witte mannen aan het afzeiken met een roze kutmuts, wereldwijd. In het kader van de #metoo. Fuck them!
Overleden december: Johnny Hallyday (74) rockartiest, Joost Karhof (48) journalist en presentator

 







Rest me u allen een mooi, gezond, liefdevol, wijs en vooral veilig 2018 toe te wensen.
 



 


Amsterdam, 31 december 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten