donderdag 22 november 2018

Sylvana Simons: Fail? Of te Veel?







door Mathilde van Vliet


“Het leek wel een psychiatrisch experiment, waarin blijkbaar moest worden aangetoond wat er met een mens kan gebeuren als narcistische persoonlijkheidsstoornissen en een aangepraat messiascomplex niet adequaat worden behandeld.”

We kennen Sylvana Simons allemaal met haar mislukte avontuur met eerst de Turkenpartij Denk  toen Artikel36 en uiteindelijk het project BIJ1, dat vergeven is van antisemieten, Hamasaanhangers en radicaal linkse activisten.


De uitzending van 2Doc begint met het fenomenale fragment uit DWDD waar de discussie met Martin Šimek wordt gevoerd over zijn opmerking betreffende “zwartjes”. De verongelijkte Simons duikt er bovenop dat dit niet kan, terwijl Šimek het volste recht heeft dit zo te beweren en vooral de argumentatie erachter te onderbouwen.


Dan volgt het “Revolutie!”-roepende gezelschap van BIJ1 waarin de grote dikke neppsychiater Cailin Kuit goed in beeld is. Niet heel moeilijk qua beeldvulling, maar ze is present. Verder zien we fulltime antisemiet Anja Meulenbelt (88), een meneer in een jurk en de meesteres der activisten: antizionistische” activiste So RoustayarSodaba Roustayar, ook wel So Rayatsour genoemd als artiestennaam op social media. Het hele links-extreem roepende amateurtoneelclubje eensgezind bij elkaar.



Vervolgens het tenenkrommende fragment over haar “beleving” bij DWDD.
Het is zo verschrikkelijk, het is zo erg. Gut oh, gut, wat zijn we weer gekwetst.
Natuurlijk komen er reacties uit het hele land. Niet altijd even netjes, maar de essentie is echter dat men zo fel op deze juffrouw Simons reageert. Waarom? Omdat Simons al zo lang bezig is met haar zuigende, uitdagende en beledigende gedrag/ wangedrag om vooral de aandacht op zichzelf te vestigen.

Zoals Jan Dijkgraaf het al perfect wist uit te drukken: "Jíj bent allemaal theater.
Een paaldanseres die met gebruikmaking van een bruin velletje van businessmodel naar businessmodel fladdert over de rug van goedgelovige sukkels."






Racisme
Het gaat haar helemaal niet om racisme!
Het gaat om Simons. Om juffrouw Simons.Juffrouw Sylvana Simons die volle zalen denkt te trekken met haar activisme en haar “verongelijkte strijd” tegen Zwarte Piet.
Oma Meulenbelt doet een flink Palestijnse duit in het zakje, want ‘we begrijpen elkaar zooooooo goed.’
Anna Steijn (artiestennaam Anousha Nzume) die zo empathisch vraagt ‘hoe het gaat’ en Sylvana wentelt zich in zoveel aandacht alsof ze zich in een pantoffeltje waant bij het knapperende houtvuur van haar ex Roland Kahn.
Heerlijk was dat. 
Voor haar.....


Sylvana probeert te debatteren, maar zoals ze als vloggertje wel gewend was: teksten instuderen gaat dan nog wel, maar de rest………...
In De Rode Hoed vond Marjan Sax haar ook erg ‘goed’. U weet wel, die mevrouw Sax die als SDM-bestuurder tonnen uitgedeeld heeft aan organisaties waar ze zelf betrokken bij was.
Erg goed.
Bij psychiater Kanarie op de sofa (dus niet die gerolstoelde neppsychiater Cailin Kuit) lacht de gebrilde man met juffrouw Simons mee.
Adoratie. Verkering met de eenzaamheid.....” zegt de bril dromerig.
Pardon? Wat zijn dat voor termen? Staat dat in de DSM 5?
Links opgeleid? En even afgeleid?
In godsnaam, ga ermee werken”.
En juffrouw Simons tippelt na de Kanarie-sessie weer via haar naar de zwarte markt, haar stemvolk.

Glamour
Simons is absoluut niet op zoek naar ‘glamour’, welnee. Juffrouw Sylvana doet het voor ‘de burger’.
Welke burger wordt niet echt duidelijk. 
Niet de hamburger. Ook niet de Habsburger.Of de kroket.
De slachtofferrol wellicht?



Ach, de zwarte burger, daar doet ze het voor!
Want die ‘lijden zo onder het racisme’, net als zijzelf. Elke dag. Steeds-Maar-Weer! 
Zij vindt het “fascinerend dat mensen zo gefascineerd zijn.”
Door haar.
Ook de zoveelste dooddoener van een typische narcist.

Dus juffrouw Simons heeft “iedere dag last van racisme” en neemt er geen genoegen mee dat een D66 man in discussie met haar wil uitleggen hoe het werkelijk zit, volgens hem.
Schreeuwend met behoorlijk stemverheffing verzet juffrouw Simons zich tegen de schijnbaar wijze argumenten van de man in de discussie.
Betreffende de Zwarte Pieten discussie blijft Simons bijna hysterisch volhouden dat “Zwarte Piet racisme is.” 
ZIJ zegt het. DUS is het zo. Want ZIJ is zwart. En hij niet.
Ze staat niet open voor argumenten. ZIJ heeft gelijk.
ZIJ is hier de narcist. Zover is duidelijk.

Eenzaamheid voert hier de boventoon. Eenzaam thuis. Eenzaam in het leven. Projecteren naar de buitenwereld. “Het is jullie schuld dat ik me zo voel!”
“Verkering met de eenzaamheid”, aldus de Kanarie. Onthoud dat toch!
De rest erom heen is schijn. Opvulling. Mensen die op haar eenzame strijd willen meeliften.



Ze wordt de hemel geprezen bij een Surinaamse radiozender in de Bijlmer die ook alleen zwarten aanspreekt. Vandaar die ene zetel - met de hakken over de sloot overigens.
Over de nep psychiater Kuit ‘fascineert’ het Simons dat geenstijl erachter kwam dat Cailin Kuit totaal geen psychiater was. Het was een leugen. Een grote, grove leugen waar juffrouw Simons niet op wilde ingaan, maar die aantoonbaar fout was! 
“BIJ1 werd in een kwaad daglicht gesteld door geenstijl!”
Het kwade daglicht veroorzaakte juffrouw Simons overigens zelf want Simons verspreidde de leugen dat Kuit psychiater zou zijn. “Het stond wel leuk op haar CV…………..en zo…”.
Psychiatrisch cliënte was beter op z’n plaats geweest.
Hamas aanhanger Jazie Veldhuyzen merkt terecht op dat het wellicht niet zo verstandig was geweest om e.e.a. te zeggen.

Met media omgaan lukt Simons kennelijk niet geheel goed. Maar op een niet afgemaakte middelbare school wordt zoiets ook niet onderwezen. Had ze nou nog maar wat jaartjes bijgeleerd. Dan had ze nu minder teleurstellingen gehad.
De Kanarie legt  e.e.a. uit in de volgende psychiatrische sessie: “Dat is niet het winnende pad.”
Het is zo oneerlijk! Zij zijn groot en ikke is klein!”
Simons is wanhopig.
Het is Calimero die haar influistert toch niet zo raar te doen.
Tevergeefs.
De rustige Kanarie geeft wijs antwoord, zoals een psychiater (een echte) heeft geleerd.

Een vrouw die haar vader gelooft dat zij als “zwarte vrouw altijd anders behandeld zou worden”.
Wat niet zo is, want voor de periode “Ergerlijke Irritante Sylvana Simons” had niemand het over racisme of zwarten. En kende niemand gelukkig juffrouw Simons.
Tijdens en na deze “Ergerlijke Irritante Sylvana Simons” en haar racistische kompanen van KOZP en Grauwe Eeuw - die door het continue op de spits drijven van haar eigen verongelijktheid – is racisme weer een thema binnen Nederland.
Apartheid is het doel. De weg ernaar toe is: Revolutie!
Revolutie naar het model van Simon’s voorbeeld Saul Alinsky “Rules for Revolution”. En Hillary Clinton. En Barack Hussein Obama. En vele andere communisten:



"Racisme bedenken en overbelichten, 
vervolgens de tegenstander van racisme betichten 
en zo de mensen die boos worden van je leugens op je laten stemmen."

 In het geval van Sylvana Simons en haar beroepsactivisten van BlackLivesMatter, Kick Out Zwarte Piet etc.



Van Kwaad tot zeteltje
Dan volgt op vrij schokkende wijze het uitkafferen van een journalist van AT5 door Simons dat uitblinkt in minachting en respectloosheid jegens de journalist.
ZIJ bepaalt de regels.
Juffrouw Simons wenst de aandacht en ZIJ bepaalt de regels. Horen jullie dat AT5? Waag het niet om de ziekelijke monoloog van Demon Simons te onderbreken.
De cursus communicatie heeft Simons kennelijk nooit afgemaakt, zelfs niet via de LOI. Niveau lag toch wat te hoog.
Vervolgens moeten we de narcist zien bij de tandarts. Moet dat nu?
Alsjeblieft, kan dat eruit?


Racistische wolken



Het “klimaatracisme” wordt door Simons geïntroduceerd, bedacht door deze zwarte juffrouw die meent zelfs boven de wolken te staan. Grote massa’s drijvend water die wit – en soms gitzwart in de lucht hangen – gapen Simons bewonderend en vol lof aan…….

Vervolgens ziet de kijker dat Sylvana Simons niet in debat wenst te gaan met Forum voor Democratie. Het woord 'democratie' spreekt deze juffrouw niet aan?
De enige die daar wel wat verstandigs over zegt is Palestina-adept Jazie Veldhuyzen, de rebel van Hamas.
Juffrouw Simons weet namelijk al dat zij opzettelijk aan het eind van het debat waren geplaatst. 
"Dat is vast racisme!"
Ze citeert dr. Phil in steenkolenengels, met wie ze ook een goede band lijkt te hebben, al weet de hele Phil niet eens waar Nederland überhaupt ligt, laat staan dat hij……………ehh. Laat maar.



Helemaal bont maakt Simons het als ze een agressieve poging doet om een jonge, onschuldige voorbijganger in het mediagebouw - ene Jasper – verbaal kalt te stellen.En die lukt.
Simons vat namelijk het “Wooooh!” - wat Jasper enthousiast uitte bij het zien van Simons in die ruimte - op als racisme. Deze narcistische persoonlijkheid ziet namelijk in alles racisme. Zelfs in een dode kamerplant zal ze nog iets van racisme of restanten van slavernijverleden vinden.
De arme ziel Jasper moet zich ten overstaan van actievoerder Veldhuyzen en Simons over vermeende agressie en vooral racisme v-e-r-a-n-t-w-o-o-r-d-e-n. U hoort het goed: VERANTWOORDEN!!! 
Want BIJ1 is namelijk zelf nogal thuis in racisme, antisemitisme en intimidatie. 


Befehl ist Befehll!

Simons neemt na haar verbale diarree richting Jasper afscheid van de arme blanke jongen, die zich letterlijk liet afblaffen door God zelf. Of daaraan verwant.
Wat een walgvogel. Of ‘Miss Evil Demon’.

De Kanarie met de diva reageert als Simons uitjankt naar aanleiding van Jasper bij de bril op de stoel met kopje thee: “Wat ontzettend vervelend."
Nou he?
Medicatie wellicht?
Nee, meneer de Kanarie, geen koorddanser dit keer. 
Borderline. Narcist. Persoonlijkheidsstoornis.
Minstens.
Ken uw literatuur!

Juffrouw Simons is erg “gefascineerd” probeert ze met overspannen stemmetje duidelijk te maken bij het volgend debatprogramma.
Fail.
Again.
Met een soort bijenkorf of mierenlokdoos op d’r hoofd wordt Simons gevolgd bij een of ander optreden van een zangeres die meer steunt, kreunt, hijgt en schreeuwt dan dat men dit zingen mag noemen.
Simons is in katzwijm.
De bijtjes in de bijenkorf/ mieren in de lokdoos vliegen/ kruipen van genot tegen de bovenkant van de korf/ doos op, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Uitslag
Met Engels doordrenkt waart juffrouw Simons als een ware superstar door zwart Amsterdams. 
So Roustayar/ So Rayatsour jut de bol flink op, staat manisch met het lesbische vingertje te zwaaien als de uitslagen van de verkiezingen binnendruppelen. De nummer 10 ziet zichzelf al op zo’n zeteltje zitten. Helaas, het zal anders lopen.

De neppsychiater ontbreekt op het feestje. Die is zich waarschijnlijk aan het bedrinken, vol eten of volgt een sessie bij de Kanarie.….
Anja Meulenbelt (88) beweegt de dikke, vadsige billen op de Afrikaanse muziek waarop iedereen een beetje staat mee te deinen, zodra bekend wordt dat Simons 1 zeteltje heeft in Amsterdam.

Thuis bekt Simons haar zoon af aan de telefoon:“Gefeliciteerd met je moeder!” Omdat zoonlief haar niet spontaan zelf feliciteert.
Als beloning “mag” hij voor haar koken die avond.
Dat zal zijn dag goedmaken…

Uiteindelijk de inhuldiging als raadslid. Gevlekt als een tijgertje schrijdt Simons zich naar de Stopera alwaar zij wordt geïnstalleerd.


Het gehele document is doordrenkt van eigengeilerij, afgewisseld met tranentrekkende interpretaties hoe zij “racisme” beleeft.
Een voorloper is zij zeker niet. Wel een verschrikkelijke aandachtstrekker op een uitermate narcistische en buitengewoon ongezonde wijze.
Ze verdrinkt in het idee dat zij en haar maffe klaplopers van BIJ1 een ‘emancipatiepartij’ is. BIJ1 is veel, maar met zoveel Hamas aanhangers en Jodenhaters kun je het clubje alles noemen, behalve een emancipatiepartij.
Dat Anja Meulenbelt (88) pretendeert een ‘feministe te zijn, wat zij ook nooit was, niet is en nooit zal worden voor haar dood, zo zal deze juffrouw Simons nooit in de buurt komen van wat men emancipatie noemt.
  
Interessant is of Sylvana Simons nu al al in Amsterdam woont als zijnde gemeenteraadslid, nadat burgemeester Femke Halsema zich daar zichtbaar boos over had gemaakt en Simons zelfs een berisping gaf? Of houdt ze nog steeds vol op een vervallen woonboot te wonen, terwijl zij daar niet woont? 

  

De 2Doc begon met de vraag: Diva of Demon?

Het antwoord is wat uitgebreider en niet in 1 woord/ diagnose samen te vatten.
Om maar met de wijze analyse van de immer gewaardeerde columnist Jan Dijkgraaf te eindigen, want is namelijk de enige  juiste insteek:

“Eerst hadden we op NPO 2 een documentaire over een vlogster met kledingkastissues die zichzelf de dochter van Nelson Mandela en Rosa Parks waant. Het leek wel een psychiatrisch experiment, waarin blijkbaar moest worden aangetoond wat er met een mens kan gebeuren als narcistische persoonlijkheidsstoornissen en een aangepraat messiascomplex niet adequaat worden behandeld.”




Op naar de volgende mislukking bij 2Doc.


Bindend advies op 23 november door Rene Derksen'Koop een hond!' | VERONICA INSIDE




Amsterdam, 22 november 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten