woensdag 5 december 2018

Dit Land Is Op Weg Naar Totaal Faillissement



door Mathilde van Vliet


Dat dit land ziek is, wordt met de dag duidelijker. Maar dat het in sneltreinvaart zo hard wordt afgebroken, zoals in 2018, is eigenlijk met geen pen te beschrijven.
Een poging.


Het ging al niet goed met de economie. Burgers wordt voorgehouden dat we er met z’n allen op vooruit gaan; niets is minder waar.De economie draait slecht, de huizenmarkt stort in, huurprijzen stijgen de pan uit. Niemand die de huizenmarkt pas betreedt maakt nog kans op een fatsoenlijk betaalbare woning.

De gezondheidszorg rommelt. Enkele maanden geleden vielen meerdere
ziekenhuizen om als dominostenen, door mismanagement door o.a. de overheid, waardoor faillissement onafwendbaar was.
Tevens werd bekend dat er meerdere ziekenhuizen in financieel weer verkeerden. Maandag 3 december jl. kondigde het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht (Zuid Holland) aan het hoogstwaarschijnlijk ook niet te gaan redden. Met mooie woorden wordt dan gespeeld en gedraaid en beweert men dat er “geen ontslagenen” gaan vallen.
Althans, niet in de ivoren torentjes van hetzelfde ziekenhuis. Het grondpersoneel mag bloeden, maar dat deert niet.
De realiteit haalt ons vanzelf in: binnen enkele maanden is ook dit ziekenhuis kapot, voorspel ik.

Het referendum is in sneltreinvaart afgeschaft, de orgaandonatiewet moest er direct komen, terwijl daar nog voldoende twijfel over bestaat. Bekijk dit aangrijpende getuigenverslag betreffende orgaandonatie in de Eerste Kamer. Er wordt door een vrouw verteld hoe zij de gehele orgaanprocedure heeft ervaren toen haar man hersendood was verklaard. 
De Sleepwet is er doorheen getrokken, het MarrakeshPact is door 136 landverraders (150 Kamerzetels minus de 2 zetels van Forum voor Democratie en de 20 zetels van de PVV) gisteren er doorheen geduwd, zonder dat daar enige volksraadpleging over is gepleegd.
Dat is de reden waarom dat referendum er doorheen werd gejaagd, want minster Karin Hildur Ollongren van D66 wist allang dat dit MarrakeshVerdrag eraan kwam. En van democratie/volksraadpleging wil D66 niks weten.


Viering van Sinterklaas en Zwarte Piet worden met hulp van de overheid in keihard rap tempo onmogelijk gemaakt. Terroristen van #KOZP met aanvoerders als een Ghanese oplichter Jerry Afriyie en Sylvana Simons krijgen alle steun en mogen hun jankverhalen in media ophangen.

Terwijl de Ghanees Afriyie zelf afstamt van de #Ashanti stam, maakt hij er nu zijn levenstaak van om (hangend in de bijstand) om onze Nederlandse traditie volledig kapot te maken.


Die Ashanti Stam bestond uit leden van dé slavenhandelaren in Ghana. Al eeuwen voor de Europeanen voet aan land zetten, hadden zij al zwarte slaven. Afriyie is een directe nazaat van de Ashanti-koningin Nana Akua Afriyie, die regeerde van 1740-1768, toen deze Ghanese dynastie ongekend rijk werd van de miljoenen slaven die ze afleverden aan de kust voor transport naar Amerika.

Als deze Afriyie nou werkelijk tegen onrecht en onderdrukking zou strijden, zoals de slavernij in zijn  land van herkomst, dan zou ik respect voor hem hebben. Maar hij dealt, zwelgt en handelt in zelfmedelijden, net als die Sylvana Simons en vele andere zwartkijkers en daar kan ik dus weinig anders mee dan minachten. Er is door deze hufter al zoveel verziekt, dat we dus allen volstaan met zijn achtergrond, waar al veel over te vinden is. Over hoe gewelddadig hij is, dat hij daardoor die ene baan kwijtraakte. Dat hij niet zelf “gedichten” schrijft maar anderen plagieert.
En dat het dus eigenlijk een uitermate egoïstische, narcistische Afrikaan is die het tot zijn levenstaak heeft gemaakt om Zwarte Piet in Nederland te bestrijden. Met dat getormenteerde hoofd.
Die Simons zal het nog even proberen (verslaafd aan aandacht), maar die wordt al door het hele land uitgekotst.


Wat deze groeperingen met hun jankverhalen over hun vermeende slavernij wél hebben bereikt is dat een kinderfeest, een Nederlandse traditie door deze zwarten ronduit zijn verziekt.
Kindertjes op De Antoniusschool in het Gelderse Alverna werden vandaag naar huis gestuurd omdat ze verkleed
gingen als Sint en Piet.
Op Sinterklaasdag.  


Het volgende feest dat er aan gaat is Kerstmis, want dat is natuurlijk
weer een “pijn punt” voor onze gewelddadige moslims die ook in dit land wonen sinds enkele decennia. Kennelijk maken moslims en negers hier steeds meer de dienst uit?
De Linkschen Deugmensch wiebelt al met de ongewassen lange tenen met
de gedachte aan zulke aantallen Afrikanen die dankzij het MarrakeshPact met miljoenen tegelijk naar deze communistische heilstaat vliegen. Businessclass, want met bootjes de oversteek doen zal niet meer gaan gebeuren. Dat is onmenselijk. 


Dankzij die 136 landverraders in de Tweede Kamer (door U gekozen) komen er vanaf half december nog meer van deze zwarten en moslims uit Afrika rechtstreeks naar Nederland om ons land definitief de afgrond in te storten.


Rutte 3 en communistische knechten: bedankt!

En veel plezier straks met de nieuwe baan in Brussel die zeker toch wel tonnen per jaar zal schuiven.




Als u nog genoeg inkomen heeft en u mooie cadeautjes heeft kunnen kopen voor de kindertjes, wens ik u een zeer fijne Pakjesavond toe. Het zou wel eens de laatste Sinterklaasavond kunnen zijn.



Amsterdam, 5 december 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten