zondag 3 februari 2019

De Gekwetsten Van Facebook





Of wel: waarom artikelen van Telegraaf, OpinieZ, HP/De Tijd 
en andere media worden gecensureerd/ verwijderd
→  BREAK ←  schrijven over een onterechte blokkade op Facebook is ook VERBOTEN!



door Mathilde van Vliet 



Geachte mevrouw Tineke Meijerman,

As zijnde "Communications Manager Facebook" heeft u een grote verantwoordelijk. U bent zo’n beetje het baasje op het grote medium.
Als ik uw CV bekijk heeft u het nergens langer dan drie jaar en acht maanden volgehouden. Waarom is dat?

Bij Facebook zit u nu drie jaar en zeven maanden.
Een heus koninginnetje dat neerkijkt op het plebs dat van alles neerschrijft op uw sociale medium.
U ziet er uiteraard streng op toe dat er geen antisemitische, haatdragende teksten worden toegelaten door het team van 'Communications Managers' op Facebook.
Ooooh wacht, dat is niet correct. Er worden juist vele ronduit schadelijke, schofferende, antisemitische artikelen en verwijzingen naar Jodenhaat geplaatst, welke mogen blijven bestaan. Sterker: het medium is vergeven met dergelijk teksten, vooral bij Arabische, Turkse en Marokkaanse Facebookleden en aanverwante groepen. En uiteraard vanuit de extreem linkse hoek waaronder GroenLinks, D66, SP, PvdA en SP. Dat wordt door u niet gezien als Jodenhaat maar kennelijk als “vrijheid van meningsuiting."
Ook worden blanken veracht, er wordt opgeroepen tot haat tegen de mens met een niet linkse mening, in uw kringen ook wel ‘extreem rechts’ genoemd.
‘Rechts-extremisten’ worden gebanned door de ivoren toren van het uiterst bevooroordeelde Linkschen Facebook-team. Berichten van Forum voor Democratie en PVV worden dan weliswaar gedoogd, maar liever bent u ze kwijt. Want het past niet in uw eigen groene linkse straatje.
Ook heeft er totaal geen probleem mee dat Facebookleden met naam, toenaam, adres en gegevens van werkgever worden geplaatst op openbare fora van Facebook. Dat riekt erg  naar het terroristische verleden van uw partij GroenLinks ten tijde van RaRa die haat, dood en verderf niet schuwden. Waarschijnlijk bent u te jong om dat meegemaakt te hebben. Uw ouders zullen ervan genoten hebben. 



Enige tijd geleden kreeg ik kort na elkaar een 'waarschuwing’ van uw buitengewoon kundige 'Communications manager Facebook-team' vanwege twee artikelen; van OpinieZ en De Telegraaf.
Ik begrijp dat u sommige artikels wat confronterend vindt en in strijd met uw eigen gedachtegoed.

U bent niet dom. U deed VWO in zeven jaar, u rondde diverse studies af. Heeft u er ook geleerd om onderscheid te maken tussen werkelijk haatdragende, antisemitische teksten en columns/ artikelen van gerenommeerde media? Of kreeg u alleen propaganda voorgeschoteld van Khmer, Stasi en Mao?






U bent een kenner op gebied van communicatie, zoals uw CV vermeldt.
Kent u die uitdrukking "Don't shoot the messenger" ofwel: blokkeer niet diegenen die een artikel plaatsen, maar ga de confrontatie aan met diverse media die dergelijke artikelen plaatsen.Of durft u dat wellicht niet? Bent u bang dat u een tik op uw lieftallige linkse snuitje krijgt? 
Of mag het gewoon niet van uw baasje Karin Ollongren die er toeziet dat D66 bepaalt wat er op internet wordt geplaatst en wat niet? 



Vandaag ging er wel liefst een blokkade van 30 (DERTIG) dagen op vanwege dit artikel, van onze zeer wel gewaardeerde Arthur van Amerongen die al jaren schrijft voor o.a. HP/De Tijd en De Volkskrant.






Misschien loont het de moeite om op Facebook artikelen OBJECTIEF te (laten) beoordelen door uw buitengewoon intellectuele personeel in plaats van het door uw eigen linkse groene bril te bekijken?
Ik begrijp dat sommige berichten moeilijk te aanvaarden voor u zijn, wanneer u zelf een beperkte geest heeft vanwege het linkse gedachtegoed.
Maar probeer het eens. Misschien leert u er nog wat van. 







Gelukkig kan ik constateren dat een gelukkig en goed mens bent omdat u weer een goede deugactie hebt kunnen doen voor Vluchtelingenwerk. U weet wel, die grote geldklopperij onder de Nederlandse bevolking. 
Kent u die uitdrukking: Vluchtelingenwerk is net zo’n industriële oplichterij als Postcodeloterij, Giro 555OxfamInterkerkelijke Organisaties, Artsen Zonder Grenzen en al die overige NGO's: miljarden blijven aan de strijkstok hangen, geld wordt uitgegeven aan wapens en corrupte regimes.
Wist u dat de Postcode Loterij is opgezet door o.a. Vluchtelingenwerk en een van de grootste financiers is van de #asielindustrie?


Maar u bent een Gütmensch, een waar Linksch goed deugend mens.Fijn!



Bij Facebook zit u nu drie jaar en zeven maanden. Misschien kan de vlag voor Nederland uit eind maart wanneer u de grens van drie jaar en acht maanden heeft bereikt? Want veel langer hield u het niet uit bij andere werkgevers






Op naar uw volgende mislukte droom. Leef uw linkse droom!


Honderdduizenden Nederlanders gingen u reeds voor..............

Vooruit, u kunt het!



BREAK: ook over een volkomen idiote blokkade bij Facebook schrijven is VERBOTEN. 

Mensen: verlaat @Facebook!




Amsterdam, 3 februari 2019


Geen opmerkingen:

Een reactie posten