donderdag 30 maart 2017

De Oplichterij Van Giro 555




Wees niet trots op uw donatie. Schaamte past beter


door Mathilde van Vliet

De grote geldklopperij onder de Nederlandse bevolking: het is allemaal oplichterij: Postcodeloterij, Giro 555, Oxfam, Interkerkelijke Organisaties, Artsen Zonder Grenzen en al die overige NGO's: miljarden blijven aan de strijkstok hangen, geld wordt uitgegeven aan wapens en corrupte regimes.
@WNLVandaag
Dikke volgevreten deugmensen verblijven in deze Derde Wereldlanden in luxe 5 sterrenhotels, op kosten uiteraard van de betalende burger, die zichzelf rijk prijst met z’n Postcodeloterijlot.
De “ruimschoots op maat” dicht geplamuurde Gütmenschen zamelen geld in voor Afrika en Azië, terwijl in Nederland ruim enkele miljoenen mensen onder de armoedegrens leven.
En ouderen wegrotten in verpleegdumpen.
Overigens heeft de Nederlandse staat als startkapitaal 6 miljoen euro gedoneerd.
Daar hebben ze gisteren nog is 30 miljoen van ONS geld extra bij gedaan, zodat het lijkt alsof heel Nederland deugt. De vraag kan gesteld worden aan al die zogenaamde deugstichtingen: Leg eens uit waarom Israël van een woestijn een vruchtbaar land maakte en de door deze stichtingen geholpen landen niet?
Deugmensen. Het begint een akelig woord te worden. 

In het half april uit te geven boek van onderzoeksjournalist Peter Siebelt – Modus Operandi, de pro-Palestijnse lobby en de kruistocht van de kerken” geeft de auteur in hoofdstuk 10 uitleg over Pax Christi en Buitenlandse Zaken en de wijze waarop BuZa ons belazert.  
Geef vooral gul aan 555.
Bedenkt u alleen dat “inzamelacties
de moderne aflaat zijn voor
decennialang politiek falen en wegkijken in Afrika.”
Trap er dus niet in
















SchaamlapGiro555
(door Arnold Karskens, 29 maart 2017)


"In Nederland rammelt de collectebus voor Giro555. Geeft u voor Nigeria waar 40 procent van alle oliemiljarden verdwijnt door corruptie? Of voor Zuid-Soedan waar een half miljard euro Nederlandse ontwikkelingshulp bij een burgeroorlog in rook is opgegaan? Inzamelacties zijn de moderne aflaat voor decennialang politiek falen en wegkijken in Afrika. Vandaag pinken regeringen, hulporganisaties en BN’ers een traan weg. Boven de onschuldige doden van morgen."





Wees niet trots op uw donatie. Schaamte past beter.





Amsterdam, 30 maart 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten