zaterdag 4 maart 2017

Silly Sylvana: Zwart Is Beter Dan Blank

 

Apartheid bij Artikel 1
 

“Iedereen is gelijk, alleen is zwart beter dan wit”
Door Mathilde van Vliet

Naar aanleiding van het filmpje waarbij Powned werd geweigerd door hare hooghartige, harige Silly Sylvana, is het toch wel opvallend wie daar dan weer allemaal rond paraderen.
Iedereen is gelijk, alleen is zwart beter dan wit”, is af te lezen aan de minachtende houding van dat ex-denkertje.

Silly Sylvana zelf heeft een brede CV die altijd van pas kan komen in het centrum van de macht. Ga er maar aan staan: danseres. VJ bij TMF. Toen bij campingzender SBS en daar presenteerde ze – houd uw zetel vast - Sexquiz on the Beach.
Dansen kan ze ook en tussendoor kefte ze de godganse dag als tafeldame bij DWDD à Є1500 per uitzending over ons Sinterklaasfeest waarbij vooral de arme Zwarte Piet het ernstig moet ontgelden. Is namelijk “racisme”.

Maar weet deze zwarte Surinaamse juffrouw dan helemaal niet dat juist Arabieren zich schuldig maken aan slavenhandel met juist die arme, donkere Afrikanen en dat de ganse wereld zich hier muisstil over houdt? Zo ook zij en haar Sunny vriendjes? Ach nee, geen school afgemaakt. De bek vol van racisme en slavernij. Iets met een klok en klepel. Waar ging het toch mis? Bij de geboorte of bij de eerste celdeling na de conceptie reeds?
Schrijfster bij Playboy, inhoudelijker kan het niet worden. Dat heb je zeker nodig als je straks minister president wordt.
 

Maar kijk nu, dat is een mooie ambassadeur voor Artikel 685 van Simons en Meulenbelt:
Rapper Emms (Emerson Akachar) die 5 mei ‘Ambassadeur van Vrijheid’ was, maar deed mee aan een antisemitisch spreekkoor.
Antisemitisch, krijsend "Hamas, Joden aan het gas". Ach ja, Marokkaanse roots.....
En zwart!
Dat is kat in het halalbakkie voor Silly & Meulenbelt, want Meulenbelt (81) is de tot leven gewekte mummie van het Palestina Komitee, die zoals u weet bijzonder anti-Israël en zeer antisemitisch is, Hamas en Hezbollah verheerlijkt. Meulenbelt is in 1880 v.C.. zelfs getrouwd geweest met zo'n islamiet, Khaled Abu Zaid, die haar slechts gebruikte voor eigen vermaak omdat de moslimman reeds gehuwd was.


T.a.v. het filmpje: Meulenbelt zag er rot uit, alsof ze net vrij was gelaten uit de instelling, uit bed kwam met een flinke kater, of wellicht net terug van de dagelijkse AA bijeenkomst.
Het publiek was ook niet om over naar huis te schrijven. Silly Sylvana heeft duidelijk een hekel aan blanken. Maar haar witte huissoldaatjes mogen even ingezet worden voor folderen van campagnemateriaal. Ze krijgen vast een bananentros als dank, om ze daarna weg te gooien in de gescheiden afvalbak. Toch maar blank. Leve de apartheid.

Interessant was wel dat Anne-Ruth Wertheim
en echtgenoot voorbij kwamen. Waar kennen we deze ook weer van: Ah! Het Palestina Komitee, de thuishaven van tante Meulenbelt en consorten. Kortom: Silly Sylvana creëert racisme, Jodenhaat en apartheid. Daar past dit soort, ene rapper Emms dan ook perfect tussen.
Waar Silly dus haar haat jegens blank niet onder stoelen of banken steekt, daar maakt ze zich kennelijk hard voor Palestina, anders ga je niet in zee met zo’n Meulenbelt. Ze komt uit de fascistische partij Denk die een bloedhekel heeft aan Joden. Maar nu blijkt dus dat Silly niet anders is dan zij: een antisemitische, zwarte racist!
Overigens heeft Meulenbelt binnenkort weer een Hamasfeestje. In Rotterdam dit keer, in congrescentrum De Doelen.
Pro-Israël aanhangers zullen in grote getalen aanwezig zijn om te verhinderen dat er nog meer antisemitische stront wordt uitgestort binnen Nederland.
Voor meer info omtrent deze demonstratie: klik
Om uw onvrede te laten horen tegen deze Hamasbijeenkomst, teken de petitie. Hartelijk dank!


 
Terug naar Silly Sylvana: het was niks. Het is niks. En het zal nooit wat worden. Ze kan tegen geen enkele kritiek en probeert met die waanzinnige "hippe" bril intellectueel over te komen. Jammer, had voor Specsavers gekozen, dan had ze zelf gezien dat het niks was.
“Na drie jaar HAVO volgt Sylvana de professionele balletacademie van Lucia Marthas en de kappersschool, maar behaalt geen diploma. Ze werkt niet lang als kapster, omdat het dansen haar meer trekt." Sylvana is de dansende zwarte Pim Pom Pet. Het blijft een ongeschoold kapstertje dat hier en daar wat danste en nu om zich heen schopt.
 Maar ook voor de ongeschoolde functie van toiletjuffrouw is een zeteltje nodig.
Misschien in het Parlement. Kan ze in ieder geval nog naar het gezeik luisteren c.q. opdweilen van haar ex-Denkers Pöppi en Kökku, als die na 15 maart überhaupt nog in de Tweede Kamer verschijnen.

 Amsterdam, 4 maart 2017

2 opmerkingen:

 1. Oud nieuws, maar toch....http://www.meditatione-ignis.org/het-ultieme-interview-met-politica-en-activiste-sylvana-simons/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig! Zo is zij ook een keer geïnterviewd voor de functie in het Torentje.
   "De afspraak was in Het Torentje, zo werd mij verzekerd. Een wit gebouw lag in de luwte van de schaduwen van de bomen met hun lange uitlopers. Ik dacht toch dat die locatie elders was, maar mijn navigatie geeft aan dat ik hier moet zijn.

   Bij de deur word ik vriendelijk verzocht mijn tas af te geven en ik word gefouilleerd.

   Logisch denk ik nog, wie Het Torentje bestijgt dient dubbel gecheckt te worden op wapens en andere ongein. Een hoog geplaatste politicus moet natuurlijk goed beveiligd worden."
   Lees verder:

   http://mathildedoethetnuook.blogspot.nl/2016/06/denk-goes-cuckoo.html

   :)

   Verwijderen