zondag 12 maart 2017

Nederlanderhaat Aangezet Door Erdogan



Tüdeldüüküü Erdogan!!
 

 

Recep Erdogan zet aan tot haat jegens Nederlanders en Joden.
“Hamas, Hamas Joden aan het gas!”
 
 



 
 
door Mathilde van Vliet 
 
 
 
Nederlandse politici door Erdogan uitgemaakt voor "nazi’s en fascisten"

 

Geluiden uit dictatoriale land waar mensenrechten dagelijks worden aangetast, rechters uit hun ambt worden gezet, leerkrachten worden ontslagen en journalisten gevangen worden gezet. Het is al langer bekend dat journalisten gevangen, veroordeeld en zelfs neergeschoten worden.
Op 10 mei 2016 is weer een Syrische journalist doodgeschoten omdat deze artikelen schreef die anti-ISIS zouden zijn.
 
 
Laat Erdogan juist ISIS financieren en dat dit de reden is dat mensen verdwijnen, gevangen worden gezet of zelfs op mysterieuze wijze “overlijden” zodra ze daarover publiceren......

 
De banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap werden o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd. Maar ook zeer recent schreef journalist Carel Brendel uitgebreid over de organisatie en hoe ver deze reikt op Europees grondgebied.  
De verbanden tussen moslimbroederschap en Turkse terreurorganisaties worden in dit artikel geanalyseerd.
Grijze Wolven-teken en
 Moslimbroeders/Rabia-teken
Er zijn teveel aantoonbare gevaarlijke connecties met o.a. Hamas, Moslimbroederschap, Erdogan e.v.a. terroristische organisaties die de bestaande democratie van dit land kunnen ondermijnen. Via dit systeem trachten met name de Denk figuren Kuzu, Öztürk, Azarkan, Taimounti, Kiliç en Karaman de verborgen agenda van Erdogan en eerder genoemde organisaties er doorheen te krijgen.
Nadat bekend werd door breed onderzoek in Nederland dat negentig procent van Turkse jongeren op de een of andere manier zou sympathiseren met de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) en de heren Öztürk en Kuzu dat wel best vonden, werden ze na koortsachtig overleg uit de Partij van de Arbeid gezet.
Hetzelfde zal ongetwijfeld gelden voor Marokkanen.
Negentig procent: potentiële kiezers voor Denk, verheerlijkers van geweld. 
 

Denk
Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan” strijdt al jaren voor Palestina. Samen met de Rotterdamse moslimpartij NIDA, Youth for Palestine, het Palestina Komitee Rotterdam en Een Ander Joods Geluid “strijdt” hij voor zogenaamde ongelijkheid en is fel gekant tegen Israël. De banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap werden o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd. Journalist Carel Brendel schreef uitgebreid over de organisatie en hoe ver deze reikt op Europees grondgebied.  De verbanden tussen moslimbroederschap en Turkse terreurorganisaties worden in dit artikel geanalyseerd.  
Denk-lid Aysegül KiliçIsraëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht” is een radicale Turkse die banden heeft met de AK-partij van Erdogan en Milli Görüş. Het hoofddoekje wappert internationaal en digitaal. Wie het AK-hoofddoekje past, trekke hem aan.....
Kiliç is een graag geziene gast bij de Turkse fundamentalistische beweging Milli Görüş, zeg maar de Turkse variant van de Moslimbroeders.
Carel Brendel schrijft over de verbanden moslimbroederschap en Milli Görüş het volgende:
"Onder leiding van Erdogan en de AKP groeide Turkije de afgelopen jaren uit tot een nauwe bondgenoot van de Moslim Broederschap. De eerste door Hamas georganiseerde Gaza-vloot met de Mavi Marmara als vlaggenschip kon uitvaren dankzij de ruimhartige steun (pdf) van Turkse, met de Moslimbroeders gelieerde organisaties. Internationale organisaties van de Moslimbroeders, zoals de International Union of Muslim Scholars (de geleerdenclub rond Yusuf al-Qaradawi) en de Federation of Islamic Organisations in Europe (de Europese Moslimbroeders) houden hun bijeenkomsten tegenwoordig in Istanbul of Ankara." 
Voor aanhangers van Denk en Erdogan geldt: “Maak slechts gebruik van de Nederlandse wegen op weg naar het doel, want het einddoel, dat is wat telt.” 

 
Ophitsing Erdogan
De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) bevestigt dat campagnevoeren in het buitenland verboden is volgens de Turkse wet. Volgens de vertegenwoordiger van de oppositiepartij CHP in de kiescommissie, Mehmet Hadimi Yakupoglu, heeft de regerende AK-partij de wet van 2008 zelf ingevoerd.”
bron De Telegraaf
Desalniettemin werd een minister Familiezaken zonder internationale betrekkingen - Fatma Betül Sayan Kaya - erop uitgestuurd om puur als provocatie te dienen in dit land, omdat Erdogan er zeker van was dat dit een lont in het kruitvat betekende. Hij kan vervolgens weer in de aanvalsrol schieten en het slachtoffer spelen, zoals een bekend fenomeen bij moslims: “Nederland is fout. Nederland moet excuses aanbieden.”
 

Massa’s Turken worden opgehitst tegen Nederland.
De Turken van Nederland zijn gisteren massaal via media en social media opgejut de straat op te gaan en richting Rotterdam centrum te trekken. Ook zijn uit België Turken naar Nederland gekomen voor de gezamenlijke veldslag in Rotterdam.
ME voert charges uit
 © Victor Schildkamp
Meerdere steden in dit land – Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven - zijn afgelopen nacht ook afgebroken en geplunderd. Het is wachten tot die hysterische Turkse volkswoede zich gaat richten op alles dat Nederlands is.

Kwestie van tijd.  
De lijfspreuk van Erdogan wordt meer en meer gebruikt om het hogere doel te bereiken, namelijk totale islamisering van Europa door Turkije. Massa’s Turken nemen er gehoor aan.
“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen.
Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”
 

Day after
De dag na de veldslag in Rotterdam, waar de bevolking in angst zat daar hun stad volledig was afgesloten vanwege 1500 volkomen door het lint gedraaide Erdogan-turken die met Grijze Wolven en Hitlergroeten scanderen “”Hamas Hamas, Joden aan het gas” naast de gebruikelijke Hakbar-uitingen. Volslagen verwilderde Turken - met haat verwrongen gezichten en bloeddoorlopen ogen, hysterisch, totaal verblind door diepgeworteld haat tegen Nederland, ingegeven door Hun Leider van Hun Land: Erdogan, dictator van Turkije - maakten alles kapot wat ze maar voor handen kregen. Met stenen, lantarenpalen, verkeersborden, stoeptegels, terrasstoelen, straategels wierpen ze zich als guerrilla’s op tegen ME en politie.
Vergelijkingen met de georganiseerde terreur op het Tahirplein kwamen boven bij het zien van de beelden van de veldslag.
Zijn dit Nederlanders met een Turkse achtergrond?
Of zijn dit Turken met toevallig een Nederlands paspoort? Omdat ze hier geboren zijn een dus automatisch een Nederland paspoort krijgen. Maar ook een Turks paspoort. Want dat is zo bij wet geregeld sinds het Associatieverdrag met Turkije (1963) en de oliecrisis van 1973 in het Resolutie van Straatsburg (1975).
Opstand neergeslagen door troepen Erdogan
Het zijn allemaal pro Erdogan-turken die totaal geen inzicht hebben wat het voor hen betekent als ze straks op vakantie gaan in Turkije naar hun tweede huis. Dat er sterk gecensureerd internet is, geen rechtsspraak, geen gelijkheid man/vrouw.
Voor de niet-Erdoganturken/ gematigde moslims aan de westkust wordt dit een ramp! De Turken aan de westkust zijn net zo westers als wij en die voelen een terugval in de toeristische sector wel degelijk. Die mensen zijn de dupe. Moderne Turken die niets moeten hebben van Erdogan/ islam. Die Turken hoor je niet. Die werken hard en die houden zich verre van deze walgelijke dictator. In tegenstelling tot dat stomme plathoofdenvolk dat hier de boel loopt uit te vreten en te slopen in de hoop dat HUN dictator van HUN land het referendum wint.

Tot slot
In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens deze 11 bronnen deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas. Burgemeester Aboutaleb geeft toestemming voor deze uiterst gevaarlijke radicale terreurorganisatie.
Ook hier zal de invloed van Erdogan een grote rol meespelen met Denk voorop als voorman van Erdogan.
Teken dus de petitie om dit gevaar af te wenden, want rellen als afgelopen nacht zullen zich herhalen.
Kuzu is en blijft een Erdogan-diender die zich slechts en alleen inspant voor zijn geboorteland Turkije om zo de verborgen agenda van Erdogan hier binnen te laten.






Türkse demöcratie



 
Amsterdam, 12 maart 2017
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten