dinsdag 14 maart 2017

Erdo-Turken: Ga Naar Turkije En Blijf Daar


 

 
Nederland wordt slechts misbruikt voor de uitkeringen, kinderbijslagen en allerhande subsidies.
 Om vervolgens een dictator van Turkije in het zadel te houden.Door Mathilde van Vliet
 
 

Waarom aanhangers van Erdogan hier nog zijn, ook al zijn ze hier geboren: Nederland wordt slechts misbruikt voor de uitkeringen, kinderbijslagen en allerhande subsidies. Om vervolgens een dictator van Turkije in het zadel te houden. Voor de rest hebben deze radicale Turken niets met Nederland.

 
Kijk onderstaand filmpje: relatief jong meisje en reeds helemaal gepreoccupeerd. Totaal verziekt.
 'Merendeel Nederlanders is nazi en fascist'

Ik zou willen zeggen: "Ga maar meisje, ga maar. Liever gisteren dan vandaag. Aan jou hebben we hier niets, want jij wil je echt niet inlaten met Nederlanders.
Jij voelt je geen Nederlander, Nederlandser zijn in jouw ogen maar "nazi's". Je moest je ogen uit je kop schamen.Ga!
Alsjeblieft.
Gisteren."
 

 
Het wordt steeds duidelijker hoe een groot deel Erdo-Turken over ons land denken. Het is geen minderheid meer. Het is een grote meerderheid, want de kleine anti-Erdogan groep wordt door de overgrote groep geïntimeerd, onder druk gezet en bedreigd met de dood. Dat wordt steeds meer duidelijk door verhalen van Turken die anti Erdogan zijn en hun stem durven te verheffen in media over deze fascistische aanhang.
Zoals columniste Fidan Ekiz krachtig verwoordde in haar column: “Nederland heeft jarenlang de deur opengelaten voor ultranationalistische, religieuze en reactionaire clubs als Milli Görüs en de Grijze Wolven. Alle middelen werden beschikbaar gesteld, zodat deze Turkse organisaties tot diep in de Turkse gemeenschap in Nederland konden doordringen. Het resultaat stond dit weekend in Rotterdam - zwaaiend met Turkse vlaggen, teksten scanderend - kapot te maken wat mijn ouders en generaties na hen hebben opgebouwd in Nederland.”

Ook zij wordt ernstig bedreigd. 

Nourdin el Ouali
+ Aydin Peksert (NIDA) @ Rotterdam
Het werd vooral duidelijk afgelopen zaterdag. De overgrote aanhang van Erdogan scandeerden leuzen als “Hamas, Hamas, Joden aan het gas.” Agenten werden voor Joden uitgemaakt. De algemene groet was het teken van Grijze Wolven en Moslimbroederschap, naast het gebruikelijk Hakbar.
Ze werden en worden continue aangezet door HUN grote leider in Ankara. Via de radicalen van NIDA en Denk - Tunahan Kuzu,  Farid Azarkan, Selçuk Öztürk, Mourad Taimounti, Aysegül Kiliç, Ali Tsouli - worden ze verder opgehitst vooral te stemmen op Denk. 
Niet voor Nederland.
Niet voor de samenleving van dit land.
Laat staan voor de democratie Nederland.
Nee, om de macht van Erdogan hier te doen gelden.
“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”
Nou, die leus gaan we maar eens veranderen.
 

Dubbele paspoorten
Als door een wesp gestoken reageerde Pechtold gisteravond bij Pauw en Jinek op de opmerking om de dubbele paspoorten af te schaffen.
Huh?
Wat heeft Pechtold te verbergen? Waarom heeft hij daar belang bij?
Het zal ongetwijfeld zijn lidmaatschap Bilderberg zijn, waar geld en macht mee gemoeid zijn. Ook al staat het Associatieverdrag met Turkije (1963) vast en geldt de Resolutie van Straatsburg (1975); dit kán zo niet langer.
Nederland moet met alle Europese landen besluiten dat het associatieverdrag wordt opgezegd en dat dus Marokkanen en Turken hier slechts nog maar 1 paspoort hebben: het Nederlandse. Ze mogen een Turks/ Marokkaanse ID hebben om bijvoorbeeld zaken als onroerend goed in land van herkomst te regelen. That’s it.
1. Geen stemrecht in land van herkomst en ook nog eens in Nederland.
2. Ze zijn al helemaal geen onderdaan van Turkije/ Marokko. Ze zijn Nederlands staatsburger.
Niet meer beiden. Want de machtige tentakels van Marokko en Turkije zijn hier al veel te ver doordrongen in dit land en andere Europese landen.

Er zijn meerdere nationaliteiten met twee paspoorten, maar die hoor of zie je niet. Die maken geen misbruik van hun dubbele nationaliteit en die vegen al helemaal niet hun kont af met het Nederlandse paspoort.
Het gaat juist om die specifieke landen als Turkije en Marokko. Omdat deze landen de islam als gemene deler hebben. Zij willen de islam verankeren in Europa en het liefst wereldwijd. Wereldmacht middels de oemma.
De islamisering gaat nu in sneltreinvaart. Enerzijds de Turken die middels dit soort massale coups van zaterdag jl. steden trachten te bezetten. Morgen komen de Marokkanen met medeneming van economische raddraaiers - in sneeuwvlokjestaal "vluchtelingen" - uit Afrikaanse landen met maar 1 doel: Europa ontwrichten.
Nederland is kwetsbaar, dat bleek wel zaterdag. Meerdere van dit soort brandhaarden tegelijkertijd in het land zullen niet meer beheerst kunnen worden. Kijk wat de gevolgen zijn als er niet (meer) wordt ingegrepen: de voorsteden van Parijs.


Vertrek
Deze radicale Turken kunnen echt maar één ding goed doen: vertrekken naar land van herkomst. Zonder uitkering of wat dan ook voor financiën. Het enige dat Nederland goed voor ze heeft gedaan is ze ruim van geldelijke middelen voorzien (soepsidies, outkering, kienderbijslag), want ons geld stinkt kennelijk niet.
 
Voor de rest vegen ze hun reet af met dit land en ik – als rechtgeaarde Nederlandse – accepteer niet langer dat dit volk een loopje met ons neemt, ons verschopt, over onze regels heen walst, ons belachelijk maakt, de islam hier laat gelden en ons wegzet als nazi’s. Het is genoeg geweest. Ook al zijn ze hier geboren: ze hebben hier niets meer te zoeken zolang ze dit soort opvattingen hebben en HUN leider, HUN land dienen.
Dan gaan ze ook maar terug naar HUN land als het daar zoveel beter is.

 

En wat betreft die slogan van Heil Erdogan. Die wordt aangepast:
 Democratie is de trein die wij nemen. Wil je niet op die trein aanwezig zijn, dan schoppen we je eraf.
Minaretten en moskeeën bepalen niet het Nederlandse landschap.
Radicale Turkse Erdo-soldaten hebben hier geen plaats
en verlaten Nederland.”
 

Zo gaan we dat dus doen.
 
 
 
Amsterdam, 14 maart 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten