woensdag 6 april 2016

De Farce Majeur van het EU-Referendum

........en hoe u allemaal bij Den Neus werd genomen.....
 
 

door Mathilde van Vliet
 

 

Knarsetandend en zijn bolle ogen trachtend zo neutraal te laten draaien, wist Alexander Pechtold voor Nieuwsuur uit te brengen dat het “Nee-kamp” gefeliciteerd moest worden.

Ondertussen doen de meen striem media van NOS er alles aan om de kijker alsnog ervan te overtuigen dat er – hoewel er een uitslag van 64% NEE is – gewoon straks een JA wordt uitgebracht aan Oekraïne, want ‘er zijn 27 landen al voor’. Dus wat heeft dit burgertRUTTEelijke Polderlandje daar aan de Noordzee daar nu verder over te zeggen?Het associatieverdrag met Oekraïne gaat gewoon door. Want zo stelt Brussel. En Brussel is de baas over Europa.
We worden straks overspoeld door honderdduizenden uitermate arme lieden uit Oekraïne die met hun Trabantjes uit de jaren 70 massaal hier naartoe zullen toeren. Los nog van  medenemen van de criminaliteit en de corruptie die daar net zo gewoon is als hier de tulpen en de kaas.

Honderdduizenden "asielzoekers"/ -eisers uit Afrika - o.a. landen als Somalië, ja zelfs Marokko - die per luxe lijnvlucht worden aangeleverd aan Europa.
 "Alle ingrediënten voor een Arabische Lente vormen ook een serieus geweldsprobleem binnen de Europese Unie anno 2016", schreef Arnold Karskens eerder dit jaar voor NRC Handelsblad.
Nog eens een miljoen of meer staan klaar op de kust van Afrika om de oversteek per luxe cruiseschip of gewoon per vliegtuig naar het Rijk Europa te maken.
Wie het betaalt?
Waarschijnlijk Brussel.
En och ja, er kwamen ook nog eens 31 Syriërs aan in een bescheiden chartervliegtuig.
Eenendertig!!!!
Ik sla steil achterover van dat aantal. Wat een vloedgolf.......
Maar die krijgen hier gewoon een huis. En terecht, want dat zijn waarschijnlijk echt vluchtelingen, die vluchtten voor geweld en oorlog in Syrië.
 
Die honderdduizenden die nog moeten komen krijgen straks geen huis; die dwingen ons onze huizen gewoon te verlaten.

En de politici?
Ach, die doen nog eens een plas in hun piesemopsantee en wassen hun billen in onschuld in hun bidetjes, lonkend naar hun rekeningen in Panama. Wat daar ligt hun toekomst. Argentinië. Panama. Maagdeneilanden, noem het maar op. 
De Linkse Gutmensch lacht zich een kriek om dat stomme volk dat gebruik ging maken van hun “democratisch recht” om aan een referendum mee te doen, terwijl die referendumwet liever gisteren dan vandaag nog geschrapt werd.

"Paupers zijn het, allemaal!"

De goedmens deed een rondedans. Morgen doen alsof er allemaal niets is gebeurd.
Op naar de zolang door linksch gekoesterde Untergang! 

 
Zijn bolle oogjes schieten nog eens venijnig in het rond.
 
Het NEE kamp heeft gewonnen", sprak hij wijs..........................

…………….

 

Maar………………………we moeten nog maar afwachten of de uitslag geldig is” 

Grote grijns van de ene global eyeball naar de ander bol. 

 

 
 
Dit hele referendum was een grootse farce, een Farce Majeur, van gigantisch formaat!
 
 
 

 
 

 

Aan de initiatiefnemers van deze geweldige verkiezingsronde lag het echter niet. Ook niet aan de 64% NEE-stemmers. Dat belooft wat voor de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar!
 

GeenPeil, NEE-stemmers, alle lof voor jullie!!!!!! 

 
Amsterdam, 6 april 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten