woensdag 24 mei 2017

Dringende Berichten Aan De islamitische Wereld

De voormalige Amerikaanse President Barack Obama die zijn eerste belangrijke presidentiële toespraak gaf in Caïro, in 2009, en zijn eregasten op de eerste rijen waren de leiders van de Moslimbroederschap. De minder-radicale islamitische militaire vorm van regeringen in het Midden-Oosten waren er buiten gelaten en dus verzwakt. (Afbeeldingsbron: Witte Huis)


Er wordt een gevaarlijke boodschap verzonden naar de islamitische wereld door het westen: Er is niets wat de gematigde moslims of anderen hoeven te vrezen van het radicale islamitische terrorisme! Kijk naar onze westerse regeringen! We brengen vluchtelingen binnen die niet kunnen worden gescreend, zelfs niet als ze ISIS infiltranten zijn. In feite zijn wij in het westen zo goedaardig dat wij zelfs veel organisaties aanmoedigen om legaal in het westen te werken onder de banier van de Moslimbroederschap - -zelfs organisaties die sympathiseren met de terroristische groepering Hamas, en die zich hebben verbonden om ons omver te werpen!


door


 
 
24 Mei 2017
Bron
Oorspronkelijk Engels Item: Urgent Messages to the Muslim World
Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster
 
De eerste reactie van de VS na 9/11 had moeten zijn de visa te stoppen voor mensen uit alle landen met een islamitische meerderheid, met uitzondering van hen die van het allergrootste belang zijn. Maar de handen van onze politici waren gebonden - niet door angst voor een terugslag vanuit de islamitische landen, die waarschijnlijk wel een VS-boycot verwachtten, maar door de angst voor een terugslag vanuit de westelijke media en de westerse progressieven.
Het besluit om moslims, vluchtelingen en anderen na 9/11 in de VS toe te laten was verkeerd, en dit heeft de islam en de islamitische hervormers geen plezier gedaan. Hier het waarom:
De chaos en het bloedvergieten in de islamitische wereld, zelfs in de meest gematigde islamitische landen, zoals Turkije, is tussen moslims die een islamitische sharia-wetgeving willen afdwingen, volledig en voor iedereen met een theocratische regering, en voor degenen die minder sharia willen door het installeren van een militaire dictatuur. Het westen begrijpt niet dat de enige vorm van regering die kan ontstaan, een totalitaire islamitische theocratie is, of een militaire, er is geen andere. Wie kan zich voorstellen dat een militaire junta kan worden beschouwd als de enige redder uit de islamitische tirannie, die vereist dat iedereen volledig voor 100% zal leven volgens de wetten van de sharia?
 
Toen de voormalige Amerikaanse President Barack Obama de Moslimbroederschap eerde bij zijn eerste grote toespraak als President, wie zaten als zijn eregasten op de eerste rijen? De leiders van de Moslimbroederschap. De minder-radicale islamitische militaire vorm van regeringen in het Midden-Oosten waren er buiten gelaten en dus verzwakt. De Egyptische President Hosni Mubarak, die een duistere relatie had met de Moslimbroederschap, begreep het bericht. Hij was niet aanwezig. Met Obama's stap kwam het machtsevenwicht tussen de twee strijdlustige machten voor de controle over de regering direct ten gunste van de Moslimbroederschap. Die was officieel en voor het eerst sinds haar oprichting in 1928 en kreeg de controle over de Egyptische regering na de chaos van 2011 in de "Arabische lente". Een jaar later moesten 22 miljoen Egyptenaren een bloedige contrarevolutie ondergaan om het soort regering terug te brengen dat de Egyptenaren altijd al favoriet achtten boven een islamitische theocratie.
 
 
Nu wordt er een ander gevaarlijk bericht verzonden naar de gewone burgers in de islamitische wereld door het liberale westen: er is niets dat we van de gematigde moslims of iemand anders moeten vrezen door een mogelijke infiltratie van de radicale islam! Kijk naar ons, wij westerse regeringen! We brengen de vluchtelingen binnen die niet kunnen worden gescreend, zelfs niet als ze ISIS-infiltranten zijn. Hoewel de Moslimbroederschap illegaal is en beschouwd wordt als een terroristische organisatie in verschillende moslimlanden, doen wij in het Westen dat helemaal niet. In feite, zijn wij in het westen zo goedhartig en gastvrij dat wij veel organisaties aanmoedigen om legaal te werken in het westen onder de banier van de Moslimbroederschap - zelfs organisaties die sympathie voelen voor de terroristische groepering Hamas, die zich eraan verbonden hebben om ons omver te werpen! Zie hoe moedig en zelfverzekerd wij zijn en vrij van "islamofobie"!
 
Door het omarmen van de Moslimbroederschap en die niet als gevaarlijk te zien voor de vrije samenlevingen, en door het inbrengen van vluchtelingen uit de door terreur aangetaste gebieden van het Midden-Oosten, geven wij een signaal af aan de gematigde moslims in het Midden-Oosten: Burgers in het westen zijn zelfs niet eens bezorgd over het behoeden voor hun vrije systeem om te worden veroverd door de sharia-liefhebbers, dus misschien is het dromen over het kalifaat uiteindelijk nog niet zo slecht.
Het westen verzendt door het opnemen van alle Syrische vluchtelingen niet alleen de bovenstaande "onbedoelde" boodschap; het is ook bezig Syrië leeg te maken van elke vorm van weerstand naar het Kalifaat (ISIS). Het westerse mededogen zal door het opnemen van de vluchtelingen die ontsnappen aan ISIS, er in eindigen dat alleen de radicalen zonder nog enige tegenstand zullen heersen in Syrië en Irak.
 
De Amerikaanse buitenlandse politiek die de opname heeft aanbevolen van niet doorgelichte moslim-vluchtelingen, bepleit ook mededogen, maar dit is in feite een grove nalatigheid en roekeloos gedrag tegenover de Amerikaanse burgers, de westerse vrijheden en democratie.
Er zijn onbedoelde gevolgen verbonden aan het redden van alle moslim-vluchtelingen:
  • Wij vertellen islamitische hervormers ten onrechte, met name in het Midden-Oosten, dat er niets te vrezen is van de ISIS-infiltratie.
  • Door niet de Moslimbroederschap tot een terreurorganisatie te verklaren, legitimeren we hen wederom en versterken hen.
  • Door het niet tonen van de juiste boze reactie op het islamitische terrorisme, wordt het Westen niet gezien als genadig, maar als zeer zwak.
Door de islam en de vluchtelingen op te nemen zonder een goede doorlichting, doet het Westen de islam of de moslims geen plezier, hoe dan ook. Voor deze hervormers is het een afsluiten van elke hoop op een hervorming.
 
Krachtige liefde is hard nodig bij het omgaan met de islamitische wereld.
Wij hier moeten zeggen: Nee, wij kunnen uw jihadistische aspiraties niet aanvaarden. Wij kunnen niet aanvaarden dat u uw manier van leven opdringt aan de wereld; uw manier van leven is voor ons onaanvaardbaar. Voordat u uw vluchtelingen stuurt, moet u uw jihadistische "wij tegen hen" cultuur beëindigen. De beschaafde wereld vindt uw streven naar een islamitische kalifaat niet langer aanvaardbaar.
 
Als het westen de moed heeft om dat te doen, misschien dat dan op een dag de geschiedenis de hervorming van de islamitische wereld deels zal toeschrijven aan de kracht en veroordeling van het Westen tegenover tirannie en menselijk lijden.

Nonie Darwish, geboren en getogen in Egypte, is de auteur van het nieuwe best-selling boek "Geheel anders; Waarom ik Bijbelse waarden koos boven islamitische waarden".
 
Bron: The Gatestone Institute

_________________________________________________________________________________

Naschrift:

De banden vanuit Nederland met Moslimbroederschap zijn al eerder aangetoond. Via de bestaande democratie wringen Turken van Denk zich naar het centrum van de macht. Met name deze politieke partij onderhoudt nauwe banden met Moslimbroederschap, AKP van Erdogan, Palestina Komitee, Hamas, Grijze Wolven en andere radicale groeperingen die dus via deze lieden wel degelijk poten aan de grond van onze democratie kunnen krijgen.
 

Waakzaamheid is niet meer geboden: het is de plicht van politici en van levensbelang voor de Nederlandse burgers om te voorkómen
dat Denk – en een partij als Nida in de Rotterdamse gemeenteraad -
invloed krijgt op beleid!
 

Amsterdam, 24 mei 2017


Geen opmerkingen:

Een reactie posten