woensdag 22 februari 2017

Het "Verbindend" Liegen Van Denk: Farid Azarkan


 
Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden
[bron foto] 

 

....het gevaar sijpelt binnen...

 


 


door Mathilde van Vliet

 

In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden
vastgespijkerd.
Boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht.
Is verder niet van belang. 
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan. 
Vorige keer moest Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan” stilzitten om geschoren te worden, wat niet lukte. Want z'n platte hoofd bleef bewegen.
Meneer achtte zich namelijk zo belangrijk.  
 
Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, meneer 2 van Denk is ook een fraaie leugenaar.
Azarkan heeft al heel wat geschiedenis geschreven op zijn Marokkaanse naam.
Het woord zegt het al: de Marokkaan Azarkan is geboren in het Rifgebergte van Marokko, maar groeide op in Nederland en is daarom ook dan Nederlander. Voor 50%.
En 50% Marokkaans. Want zijn andere paspoort is nog altijd Marokkaans.
In zijn denkbeelden is hij 5% Nederlands – omdat hij de taal goed spreekt - en 95% Marokkaans, omdat hij het land van herkomst dient.
Zijn voorliefde voor de islam is te begrijpen wanneer je blijvend onderdaan bent van koning Mohammed VI die de scepter zwaait over Marokko, het land waar hij tot zijn 8e jaar als berber opgroeide in het conservatieve en streng islamitische Beni Bouayach.
 

Discriminatie
Farid Azarkan lijkt zich voornamelijk druk te maken over discriminatie jegens Marokkanen in Nederland. Zoals dat dan gaat bij bepaalde groepen die altijd is aangepraat dat het nooit aan hen zelf ligt, maar altijd aan "het siesteem" en "de racistiese overheid".  Kennelijk vindt Azarkan discriminatie van Nederlanders inclusief hun Nederlandse geschiedenis allemaal prima. Zo uitte hij de wens om Nederlandse straatnamen te wijzigen.
De Piet Heintunnel mag van DENK niet meer zo heten, want Piet Hein was een “terrorist”, vertelde Azarkan bij Pauw. En woont u in de Michiel de Ruyterstraat? Als het aan DENK ligt, is ook die naam verleden tijd. Zowel Piet Hein als Michiel de Ruyter zijn nationale helden die Nederland hebben verdedigd tegen buitenlandse vijanden. Maar voor DENK zijn deze helden niets anders dan racisten en moeten hun namen worden uitgebannen.
Want discriminerend.
Goh.
Ik zou juist zeggen dat dit totale discriminatie is jegens alle Nederlanders en hun Nederlandse geschiedenis, waar de heer Azarkan geen onderdeel van uitmaakt. Zijn wortels liggen in Marokko. Niet hier.
Of zou Farid Azarkan de straatnamen gewijzigd willen zien in:
Laantje van Hamas, Osama Bin Ladenplantsoen, Kalifaatstraat, Amin Abou Rashed Avenue, ISIS tunnel, Moslimbroederschapplein, Al-Qaida steegje, Al Shabaab park, Talibanlaan, etc.  
Dennis Honing van geenstijl pakt het treffend samen: “Het is niet het probleem van witte autochtone Nederlanders dat Farid Azarkan 11 eeuwen aan Marokkaanse slavernij en veroveringen verdoezelt, om hier in Nederland in een gehuurde cabriolet op zijn tenen te gaan staan, en op die manier zijn hoofd te kunnen stoten aan het plafond van de Coentunnel.
Ook hier zien we een afkomst uit een loser-cultuur, die in tegenstelling tot de Nederlandse cultuur geen brug heeft weten te slaan tussen het historische economische succes en het moderne economisch succes. Het is niet het probleem van de witte autochtone Nederlander dat de Kuzu's en Özturken in dit land alleen maar weten wat integratie is als het op Koerden in Turkije aan komt. De Turkse cultuur is niet weg te zetten als loser-cultuur. Maar dat maakt DENK juist tot wat het is. Twee gehaaide vijfde colonne-soldaten die meer draagvlak vergaren door met een Sylvana en een Azarkan de rancuneuze telgen te ronselen uit die loser-culturen.”

Advocaat Theo Hiddema maakt overigens gehakt van het gejank en gehuil van Azarkan:
“Artikel 137d, dat aanzetten tot haat en discriminatie in Nederland strafbaar stelt, noemt Hiddema voorts een ‘zelfbevredigend artikel’, bedoeld voor zij die hun identiteit ontlenen aan het racismedebat.”
Ook advocaat Gerard Spong verfoeit de anti discriminatie plannen van Denk. Toch niet de eerste de beste.
Met zijn geklaag over dat moslims de nieuwe Joden zijnwordt Farid keihard terecht gewezen door o.a. Annabel Nanninga die stelt: “Voordat mensen zich tot ‘de nieuwe joden’ gaan uitroepen, doen zij er goed aan om er eerst eens voor te zorgen dat de ‘oude’ joden niets te vrezen hebben van hun geloof en geloofsgenoten. Tot die (zelf)kritiek mogelijk is zonder dat het mensen de kop kost, is die hele vergelijking, in goed Jiddisj, een gotspe.”
Concluderend: moslims zijn dus NIET de nieuwe Joden.
 

Verbanden
Het kan geen toeval zijn dat juist de haatimam Tarik Ibn Ali Chadlioui  toegang krijgt tot de Essalam moskee in Gouda. Detail: het PWA-terrein in Gouda is in beheer van het Rijksvastgoedbedrijf. Plaatsvervangend directeur Transacties en Ontwikkeling aldaar is Farid Azarkan. Kennen we die naam?
De verbindende figuur Tarik Ibn Ali Chadlioui wordt uitgebreid beschreven hier, hier, hier en hier.
Voor nog meer info, zie deze website.
 
Radicale moslims
Typerend mooi terugkijkmoment op geenstijl tussen Farid Azarkan en journalist Arnold Karskens.
Over de vraag of moslims afstand moeten nemen van die moslims die uit naam van het moslimgeloof (niet) moslims de keel doorsnijden met hun moslimmessen.
JA. zegt Karskens.
NEEN zegt Azarkan.
Opvallend de agressie van de twee tafelgenoten, de Marokkaan Farid Azarkan/Turk Özcan Akyol jegens Karskens. Beiden hebben geen greintje respect voor de gesprekspartner, er is geen enkel fatsoen te bespeuren, beiden blijven de tafel overschreeuwen. Het is zo typerend voor dit type mannen die waarschijnlijk denken: hoe harder we schreeuwen, hoe overtuigender. Niets is minder waar. De zap reflex wordt slechts aangewakkerd door dergelijke lieden met een bijzonder hoge irritatiefactor. 
Farid levert met zijn beproefde Badr Hari spreektechniek het bewijs waarom Marokkanen zoveel weerstand oproepen in onze maatschappij. Doof voor oppositionele deelnemers aan het multicultidramadebat mept deze Klaagmarokkaan iedere tegenstander omver. Op een volume zoals dat in het Rifgebergte kennelijk gewoon is, krijst Farid elk argument krachtig terug in de dichtgeknepen kelen van zijn opponenten.” Bron
 
En zo is het. Beter kon ik het niet verwoorden.


Leugens


Het whatsappbericht - zie hierboven - nader beschouwd. Citaat gebruikt van een reaguurder op TPO
 
Onze voorouders hebben Nederland mee opgebouwd”, zeggen de huidig aanwezige moslims in Nederland.
Onjuist: deze tijdelijke gastarbeiders werden ingezet bij bedrijven die bijna failliet gingen en na ongeveer twee jaar waren die bedrijven failliet.
Natuurlijk zijn er mensen bij geweest die langer hebben gewerkt, maar toen ze door hadden dat ze werden afgekeurd
bij de keuring omdat bedrijven er vanaf wilden, gingen er bosjes de  WAO in, die toen nog 80% van het laatst verdiende loon was. Noem dat maar “opbouwen.”
Dat deze mensen de uitkeringen hebben misbruikt is voor 100 % zeker. Maar nog erger waren de producten die zij hebben voortgebracht: meer dan 55% van hun kinderen of meer zijn in aanraking gekomen met de criminaliteit en nog spreekt links Nederland over een verrijking.
Voor velen van deze linkse mensen is het een verrijking, daar zij er een uitermate dik belegde dikke boterham er mee binnen halen, maar Henk & Ingrid mogen langer doorwerken om dit alles te betalen.
Om van Nederland weer een mooi land te maken moeten we net zo doen als wat er pas in Saoedi-Arabië is gedaan met de vreemdelingen: allemaal het land uit jagen. Terug van waar je
bent gekomen, gewoon er uit. - einde citaat
 
Je zou toch zeggen: ze hebben toch twee paspoorten. En aangezien vadertje Erdogan ook niet zo moeilijk doet Gülenturkjes het leven zuur te maken door ze hun Turkse paspoort af te nemen, ligt het voor de hand dat het slechts een formaliteit wordt dat het Nederlandse paspoort afgepakt kan worden bij die Marokkaanse/ Turkse lieden die menen dat Nederland in een soort islamitische staat gewijzigd kan worden.
Dat gaat dus niet gebeuren. Nooit.

 
Israël
Met betrekking tot de zin dat "Israëlische Joden in bezet Palestijns gebied meer geld zouden krijgen":
Sweet dreams: de 'Palestijnse' identiteit is nep. Het Palestijnse volk bestaat niet. 
Het gaat om de PLO, een zogenaamd seculiere tak van de Moslim Broederschap, de in Egypte in 1928 opgerichte terreurbeweging die ten doel had - en heeft - het in 1923 door Atatürk ongeldig verklaarde kalifaat opnieuw te vestigen, overal ter wereld. En dús om te beginnen in het land der Joden. In navolging van hun profeet beschouwen moslims de moord op Joden als een goddelijke opdracht en een deugd, een goeie daad in de ogen van Allah.
Wie helder kan nadenken én zichzelf respecteert begrijpt dat het volk der Joden door de eeuwen heen en ook nu de rol speelt en de taak vervult van de kanarie in de kolenmijn. Zie het oude Perzië, Rome, Griekenland en Nazi-Duitsland - zij zijn niet meer. Zo iemand begrijpt dat het gevaar nu dreigt voor de hele Nederlandse samenleving en haar cultuur.

Tot slot
Farid Azarkan, meneer nummer 2 van Denk. Op de lijst staan in totaal slechts 4 Marokkanen. Da’s niet veel. Het is dus een Turkse partij met 4 Marokkanen.  
Maar meneer Azarkan, wat zegt u nu????
Ja.
Ik heb niet zoveel met Turken” zei de Marokkaanse multicultikoning Farid Azarkan in 2011 in een interview met Moussi el Kandoussi. Dat is opmerkelijk want deze beroepsmarokkaan is vorig jaar wel toegetreden tot de gelederen van de Lange Arm van Ankara (Erdogan's AKP) c.q. Grijze Wolven, afdeling DENK.
Dat belooft een absoluut fijne samenwerking met de overige zeven Turken – en maar 4 Marokkanen - van de achttien leden totaal op lijst Denk.Denk brengt de "verbinding"
 

Amsterdam, 22 februari 2017


Geen opmerkingen:

Een reactie posten