vrijdag 11 augustus 2017

Geen 'Genderneutraliteit' in het Regeerakkoord!


 
Teken de petitie aan Mark Rutte en roep hem op om 'genderneutraliteit' niet op te nemen in het regeerakkoord

 
Bron: CitizenGO
 
Rutte: Geen 'genderneutraliteit' in het regeerakkoord!
 
De onderhandelingen rond de kabinetsformatie zijn inmiddels weer begonnen, na een vakantiestop van twee weken. Tijd om aan de alarmbel te trekken.

Vorige week kwam namelijk naar buiten dat de VVD-onderhandelaars onder aanvoering van Mark Rutte zich bij de formatie zullen
inzetten voor het verder doordrijven van de genderneutrale terreur.
Net als Alexander Pechtold, heeft Rutte het ‘COC Regenboog Stembusakkoord 2017’ ondertekend. Dit akkoord wil niet alleen een expliciet verbod op discriminatie van alle soorten LHBTI-mensen in zowel de grondwet als de Algemene wet gelijke behandeling opnemen, maar ook dat de geslachtsvermelding geschrapt wordt uit onze paspoorten en andere documenten, dat lessen ‘LHBTI-acceptatie’ verplichte kost worden voor MBO-leerlingen.... en dat we het over de hele wereld verspreiden van die ‘LHBTI-acceptatie’ gaan bekostigen middels subsidies aan LHBTI-clubs.

En nog veel meer. Let wel, discriminatie ‘op welke grond dan ook’ is al verboden volgens de grondwet. De inzet is dus om middels een symbolische overwinning momentum te creëren voor nog meer genderneutrale maatregelen.

En dat is een reëel gevaar, aangezien zelfs de ChristenUnie heeft aangegeven artikel 1 van de grondwet te willen veranderen en aangezien het CDA dit ook ondersteunt.

Zijn de genderneutrale Wc's, het uitbannen van ‘dames en heren’ nog niet genoeg...?
Deze oorlog tegen de normaliteit moet stoppen. Het is waanzin om de geslachtsvermelding uit paspoorten te schrappen, alsof het niet van belang is bij het identificeren van mensen of iemand een man of een vrouw is. Dat dit de betrouwbaarheid van Nederlandse paspoorten internationaal schaadt, wordt blijkbaar van ondergeschikt belang geacht. Belangrijker is dat een hele kleine minderheid, mensen die zich man nóch vrouw voelen, niet eventueel gekrenkte gevoelens op zou lopen.

Althans, dat is het excuus. Want hoeveel van deze mensen hebben er werkelijk behoefte aan dat ‘dames en heren’ wordt afgeschaft? Daar zijn totaal geen gegevens over bekend, maar we kunnen ervan uitgaan dat het een minderheid van de minderheid betreft.

De petitie hier is niet tegen deze minderheid gericht. Wij verzetten ons tegen het doordrijven van een ideologische agenda, die draait om de absolute gelijkmaking van alle mensen en het opheffen van alle fundamentele grenzen en verschillen, over de ruggen van degenen voor wie men zegt op te komen.

Wie is er nu werkelijk gediend met, bijvoorbeeld, genderneutrale Wc's? Dit betekent dat vrouwen verplicht mannen dezelfde WC-ruimte moeten delen. Willen vrouwen dit? Normaal gezien niet, maar nu moeten ze wel, omdat ze anders een beschermde groep, hoe klein ook, discrimineren. Wat het COC betreft wordt dat een misdaad.

Dit gendergedram, zoals het wel is genoemd, begint in rap tempo totalitaire vormen aan te nemen. In Engeland is kreeg de winkelketen Marks & Spencer het zwaar te verduren, omdat ze op de deur van de dames-WC een moeder met kind hadden afgebeeld.
Dit zou ‘vooroordeelbevestigend’ zijn, en dus moeten ze de afbeelding aanpassen.
Google heeft pas een medewerker, James Damore, ontslagen omdat hij zich kritisch uitliet over de politieke correcte ‘monocultuur’ op het gebied van ‘diversiteit’ bij het bedrijf. Dat kostte hem zijn baan. Maar hij vecht terug.

Dat moeten wij ook doen. Verzetten heeft zin. Maar alleen als we massaal in verzet komen en bezwaar aantekenen tegen deze gang van zaken, kunnen we het tij nog keren. Het gaat erom kenbaar te maken dat een opgelegde ‘genderneutraliteit’ niet de wens van burgers en consumenten is. Als we dit voor iedereen duidelijk maken, moeten politici en beleidsmakers het wel ernstig nemen.

Teken daarom de petitie aan Mark Rutte, en roep hem op om genderneutraliteit geen onderdeel te laten uitmaken van het regeerakkoord!

De oorlog tegen man en vrouw moet stoppen. Zonder man en vrouw is er voor onze samenleving geen toekomst.
 



 
Bron: CitizenGO
 
Teken de petitie tegen deze #genderwaanzin!
+
 
En ook deze petitie: (#NS): Zeg 'NEE'' tegen #genderwaanzin #NS en gemeente #Amsterdam! #genderneutraal
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten