zondag 6 augustus 2017

Mw/ Dhr/ Mej/ Meisje/ Jongen X: Sekseloze Volgzame Massa


 

 
Ofwel: de maakbare samenleving
 


door Mathilde van Vliet

bron NRC

Over het sekseloos registeren van manloze/ vrouwloze/ geslachtloze individuen in het reis,- en ID document. 

De maakbaarheid van de samenleving of de maakbare samenleving duidt op de mate waarin de samenleving door overheidsingrijpen fundamenteel dient te worden veranderd naar de eigen ideologie.
Politiek leeft dit idee vooral in het socialisme, liberalisme, sociaaldemocratie, communisme, stalinisme, maoïsme, fascisme en nationaalsocialisme.

Lees ik het nou goed: "geslachtsregistratie moet verdwijnen?"
Jawel, het COC stelt namelijk: “Er moet een einde komen aan de geslachtsregistratie in het paspoort en identiteitskaart. Het COC, dat opkomt voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie (LHBTI’s), doet deze oproep vandaag in NRC, op de dag van Pride Amsterdam.”
Het argument: “Geslachtsregistratie leidt voor veel mensen tot problemen, terwijl het onnodig en achterhaald is.”

LHBTI’s. Intersekse-conditie.....het duizelt me geheel. Is dit ABN? Nederlands?
LHBTQWERTYIKEA.....Aaaah! Nieuwste kast van Ikea. Dat woord begrijp ik.
In het kader van de Gay Pride snap ik dat: in de kast. Uit de kast. Got it. Even wennen die nieuwe termen, maar je moet even goed lezen en dan snap je dat het om intercontinentaal vervoer gaat tussen verschillende kasten Ikea.
Vermoed ik.
Of bijzettafeltjes.



Volgens mij word je als jongetje of meisje geboren. Meer smaken zijn er namelijk niet.
De waanzin van Amsterdam moet vooral binnen een afgekaderde zone blijven: zwangeren niet meer aanspreken als “zwangere”, want dat zou kwetsend zijn voor niet-zwangeren.
Maar je kunt onmogelijk spreken over iemand met een buik die lijkt op een ascitesbuik, wat dan weer geen buik met levercirrose is. Want dat zou bijzonder kwetsend zijn voor leverpatiënten of mensen met obesitas.
Beste mensen” in de NS, want anders kwetsend voor transgender.
Maar in het geval van de NS zouden we beter kunnen spreken van “Geachte vertraagde”.
Verdere uitleg overbodig.
~~~
 “We moeten laten zien dat dit niet de wens van burgers en consumenten is”, zegt Michiel Hemminga, campagnedirecteur van CitizenGO NL. “Er is volstrekt geen duidelijkheid over hoeveel mensen zich daadwerkelijk beledigd voelen door ‘dames en heren’. Daar gaat dit ook niet over. Het is het doordrijven van een ideologische agenda, die draait om de absolute gelijkmaking van alle mensen, over de ruggen van degenen voor wie men zegt op te komen.”
Modern Education - this is scary
 

In dit filmpje zie je hoe normale mensen volledig worden gemanipuleerd volgens de socialistische leer. Zelf nadenken is er niet meer bij. Racisme, transgenderwaanzin voeren de boventoon, kritiek wordt direct afgestraft, waarbij de werkelijkheid niet meer bestaat en kwaliteit echt niet meer telt.
Geacteerd, maar toch.....
Interessant om te constateren dat 's werelds grootste geldschieter, multimiljardair George Soros ook in deze marxistische propaganda betreffende transgenderwaanzin de touwtjes in handen heeft, zoals hij ook wereldwijd de verantwoordelijkheid heeft in brandhaarden die al vele slachtoffers eisten. Recent in Hamburg nog.
Overigens heeft een Google medewerker de noodklok geluid over de ‘gender-diversity’ mythe, gelukkig. De memo schijnt viraal te gaan.
Om met de wijze woorden van Arthur van Amerongen te spreken: “Een poot blijft een poot en een pot blijft een pot. En een transgender is een bouwdoos."
Je zal toch een dwerg, albino of reus zijn: waar val je dan onder?
 


 
 Totaal regime
Wat in 1984 werd voorspeld door George Orwell is reeds lang werkelijkheid .
Parijs
Het begint er alleszins op te lijken dat de machtshebbers in Brussel, de multimiljardaire geldschieters en de VN het gehele volk zo monddood trachten te maken. 
Zorg voor massale instroom van volkeren uit Afrika en Midden-Oosten en zie erop toe dat zwart met wit vermengt.
Witte genocide”, kopt deze website, maar de realiteit wordt zichtbaarder wanneer we beelden zien in Italië, Duitsland, Zweden en Frankrijk, waar steden worden overspoeld met zwarte, goed doorvoede en rijk uitziende Afrikanen.
 
Milaan
Zoals oorlogsjournalist Arnold Karskens al zo lang zegt: “We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten”. Met georganiseerde moderne grote schepen van NGO’s worden immigranten zelfs dagelijks opgehaald van de kusten van Afrika: iedereen kan en mag mee, hoe meer zielen, hoe meer…….ontwrichting. Jubelt de Gutmensch die letterlijk rijk wordt van deze populaire veerdiensten.

Met scheepsladingen tegelijk
De rijkdom komt met grote zekerheid uit de zakken van George Soros die pleit om elke so called “vluchteling” te spekken met 15.000 euro per persoon.
Laat de islam vrijelijk Europa beheersen, opdat de mohammedanen met middeleeuws regime het straks hier voor het zeggen hebben. Creëer een Eurabië. Ook daar heeft de politiek meer dan een dikke vinger in de pap.

 
Bron
Merkt u niet hoe wij dagelijks worden gemasseerd via media en TV om vooral geen kritiek te uiten op zwarten, moslims of slavernij? Waag het niet kritisch te staan ten aanzien van die "zielige vluchtelingen."
Ons calvinistische schuldgevoel wordt dagelijks gekieteld om ons vooral nog schuldiger te gaan voelen over zaken waar wij geen enkele zeggenschap over hebben en waar deze huidige generaties part noch deel aan hebben.
De kunst van het herhalen: op een gegeven moment gelooft het horige volk wat ons zo vaak wordt opgedrongen. De geschiedenis wordt sluipenderwijs aangepast aan de eisen van de bestaande machtshebbers.
Kritiek op allochtonen en vluchtelingen? Je bent een racist, een xenofoob. En een islamofoob als je je kritisch uitlaat over moslimmieten. Vooral het modewoord islamfobie wint bij de Gütmensch aan terrein. Terwijl het hier niet om angst gaat voor de islam; we uiten terecht onze kritiek en zorgen!
Verboten! 
Resolutie 1743-12: "Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden."
Dan doelen onze "objectieve" doch uiterst gekleurde media op heren politici als wijlen Pim Fortuyn, Geert Wilders, Thierry Baudet en Donald Trump e.v.a.
 


Maak mensen geslachtloos, opdat er straks een gemengde gekleurde massa ontstaat zonder sekse, zonder roots en eigen cultuur, zonder identiteit, zonder iets.
 
Maak daarbij iedereen afhankelijk van de staat. Robotiseer alles: van zakenmarkt, fabrieken, horeca tot aan ziekenhuizen en er zijn straks geen werknemers meer nodig. Geef iedereen een gelijk salaris, maak vakopleidingen overbodig, want er is toch niets meer te verhapstukken, immers: robots doen al het werk. De uitdaging tot zelfontwikkeling verdwijnt langzaamaan, want we krijgen maandelijks ons vaste geldbedrag. Dus waarom nog werken?
 
Anonimiseer iedereen. Meng de bevolking en 'iedereen is gelijk'. Er is geen verschil meer tussen zwart/bruin/wit/geel meer: iedereen is beige. En gehoorzaam. De perfecte maakbare en controleerbare wereld is gecreëerd, waarin iedereen manipuleerbaar is, niet langer gemotiveerd om ergens voor te leven of een uitdaging in een studie te zoeken. Beroepen worden overbodig gemaakt, afgezien van enkelen die de IT mogen beheersen om de robots te programmeren.

Wat rest is een monddood, suffe massa die per dag zijn/ haar/ het 's leven leeft, zonder zich bewust te zijn van heden, verleden en toekomst. Terwijl Puppetmasters als een George Soros en de regenten van Europa de massa manipuleren, voorliegen. Zij trekken aan de geldtouwtjes en richten zich daarbij op een volgende toekomst.
Welke toekomst? Die van hen?
Principes van animalisme waarbij een ieder 'gelijk' is, maar de machthebbers zijn net iets meer.

Dit culturele marxisme is destructief en valt onder psychologische oorlogsvoering.
En dat past in de algemene toekomst die o.a. een Soros en consorten met ons voor heeft: de massa de mond gesnoerd. Geslachtsloos. Zwart en wit vermengd. Geen eigen identiteit meer. Geheel in de lijn Coudenhove-Kalergi plan.

Om maar met in de beeldspraak van George Orwell te blijven: “De varkens leggen steeds meer controles aan hen op terwijl ze voor zichzelf voorrechten opeisen. Uiteindelijk is alles dat van de ‘Principes van Animalisme’ overblijft de regel dat “alle dieren gelijk zijn, maar sommige meer gelijk zijn dan andere.”
Geheid dat die die controle en voorrechten van varkens weer rotzooi zal geven met de moslimse bevolking.
 

Ondanks dat het nog niet zover is, blijf ik mij vrouw voelen en me als zodanig identificeren, in alle landen waar ik naartoe reis. Geen enkel land zal toestaan dat wij daar als geslachtsloos willen binnenkomen. 
Zolang het DNA bestaat en ik kan aantonen dat ik een vrouw ben en zodanig als vrouw ben geboren, wens ik als zodanig aangesproken te worden en niet als een anoniem, sekseloos kruisje.  
Drammen, daar is men goed in binnen de socialistische, communistische maoïstische, islamitische kringen goed in.

 
 
 
Maar er zijn grenzen. Stoppen met die waanzin.
En sluiten die grenzen!



Geen anoniem, sekseloos kruisje!!
 
 
 
Amsterdam, 6 augustus 2017

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten