dinsdag 1 augustus 2017

Klavertje Kletskoek en de Gifmengers van GroenLinks






Het griezelige van de zondagse peilingen is het groeiend aantal zetels voor GroenLinks, een partij die in een fatsoenlijk politiek-landschap allang onder de groene zoden zou rusten.

Bron


door Uri van As
Bron
Opiniez, 17 mei 2016

Dat Jesse Klaver met zijn utopische partijpraatjes en zijn bakfiets vol Piketty-paaltjes een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op gratisgeld-genieters, zeurende zendingsmeisjes en weeïge wereldverbeteraars wekt geen verbazing. De omvang van het electorale potentieel tart het gezonde verstand.


Agressief activisme

RaRa Duyvendak
GroenLinks omvat een gemêleerd gezelschap eigentijdse malloten. Van gewelddadig voetvolk tot deftig articulerende beroepsbedriegers. Van schuimbekkende BDS-pamflettisten tot kromdenkende Correspondent-scribenten. Van islam-apologeten tot niet-aflatende schuldaanpraters. GroenLinks bestaat uit zure lucht, agressief activisme en postmoderne stompzinnigheid.

Geen partij kent zoveel oplichters, beunhazen en fantasten. Rolstoel Varma, meer meer Rabbae, terreurtoerist Pormes, RaRa Duyvendak, wraakgodin Mariko, Mercedesmoeder Halsema en wachtgeldwentelaar Dibi. Voorbeelden uit een weerzinwekkend leger Groene moraalridders. Ook lokaal wordt het blazoen bezoedeld door declaratiedrift, vriendjespolitiek en belangenverstrengeling. Wie GroenLinks in zijn bestuur toelaat, moet geld, humeur en documenten zorgvuldig bewaken.
Groene activisten zijn doorgedrongen tot in alle burelen. Dat door toedoen van een loslippige GroenLinks-wethouder het politieonderzoek naar Volkert van der Graaf uitlekte, werd nauwelijks nieuwswaardig geacht en bestraft met een boete van 500 euro. Weldenkend Nederland stopt zijn energie liever in heksenjachten op politici met een voorkeur voor glashelder taalgebruik.

Buikspreekpop
Op 23 april 2016 werd onder gejuich en gejubel van de media de nieuwe partijprins Klaver door oud-revolutionair Rosenmöller op het smoezelige schild gehesen. De vmbo’er draagt als een getraind aapje, gloedvol nietszeggende teksten voor; zwakke imitaties van Obama-scenaristen Favreau en
Rhodes. Met het naar de Canadees Trudeau gestijlde nieuwe Klavertjevier hoopt GroenLinks alle zweefmeisjes definitief naar het Groene stemhokje te lokken. Klavertje Kletskoek lijkt de ideale buikspreekpop om de Groene smeerboel aan de vrouw/man te brengen.


Israëlhaat

Bram van Ojik
Onder de Groene bestuursfaçade kolkt een onwelriekend moeras vol links-extremisme. Alle
antizionistische en Israëlhatende groeperingen in Nederland vinden onderdak bij de Midden-Oosten-werkgroep van GroenLinks. Tijdens de kroning van Klavertje Kletskoek werd een motie aangenomen om het associatieverdrag met Israël te beëindigen, Joodse producten te labelen en een Palestijnse terreurstaat te erkennen. Want het GroenLinkse motorblok vereist dagelijks smering met een gifgroen mengsel van JodenIsraëlhaat en terreurapologie.
GroenLinks maakte zich bij monde van @GroenLiesbeth sterk voor vervroegde vrijlating van Pim Fortuyn’s moordenaar. Medeverantwoordelijk voor het klimaat waarin de moord plaatsvond was partijleider Rosenmöller; die kort daarna aftrad met de leugen dat hij ernstig werd bedreigd.


Rara terreur
Drammer
Rosenmöller is het schoolvoorbeeld van een snel geagiteerde, humorloze drammer. Een oud-maoïst die zich nooit heeft verontschuldigd voor zijn links-radicale verleden. Rosenmöller was een vooraanstaand bestuurslid van de Groep Marxisten-Leninisten (GML). Revolutionairen die Nederland gewapenderhand wilden omvormen tot een heilstaat zoals die van Stalin, Mao en Pol Pot. Rosenmöller liet zich uitgebreid voorlichten in het totalitaire Albanië.

In Cambodja was er volgens Rosenmöller c.s. sprake van een Groene Plattelandsidylle. De genocide werd afgedaan als een sprookje en Pol Pot bejubeld als super-socialist. Terwijl gruwelbeelden in huiskamers verschenen bedankte het regime de Nederlandse vrienden per brief voor hun militant solidarity and support. Dat mensen met een dergelijk verleden ongehinderd topposities kunnen bekleden, maakt duidelijk dat ons bestuur tot in de haarvaten is vergiftigd door linkse ideologie.
De Groene Khmer (dixit Hans Jansen) is niet gewoon links maar gevaarlijk links. Het is een partij vol gifmengers en bedrieglijk addergebroed. Een beetje politicus ontmaskert de Groene bende en laat Klavertje Kletskoek alle hoeken van de tv-studio zien. De verkiezingsdebatten kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

 Uri van As voor Opiniez, 17 mei 2016


Geen opmerkingen:

Een reactie posten