maandag 24 oktober 2016

Erotiek In De Cockpit: “Sexrel Transavia Als Soap: To Be Continued!”

 

 

Wat een spanning. Tijdens het vliegen even een wip maken. Wie fantaseert er niet over?


 
door Mathilde van Vliet
 
Erotiek in de lucht. Met je lief, samen knus in een hokje de liefde bedrijven.....
 
Totdat je je op een te nauw toiletje wringt met je handtas en schoenen onhandig in de knoop, omdat je nu eenmaal één keer per vlucht of meerdere malen gebruik moet maken van het watercloset. Altijd aanpassen, het is er te nauw, het is er vies. Het stinkt en het is bepaald geen comfortabele wijze van jezelf ontlasten van overtollig blaasvocht. Of erger. 

Je zou er toch eigenlijk niet aan moeten denken om “het” te doen in zo’n nauw stinkend, volgezeken hokje, dat letterlijk aan alle kanten rammelt? Je stoot eens tegen de rand, hup, het babyverschoonplankje lazert om. Je knalt met je schouder tegen de achterwand, verdomd, het zaakje trekt al door terwijl je nog niet eens bent begonnen met je eenmalige boodschap.
Je moet van goede huize komen om samen met je al dan niet wettige partner andere bewegingen te maken dan waar het plas cq stinkhokje oorspronkelijk voor bedoeld is.
 

De cockpit biedt ruimte.
Maar daar kom je als passagier natuurlijk niet meer sinds 9/11. Het was vroeger wel leuk hoor, even meekijken met de piloot tijdens de vlucht. Wat een apparatuur, wat een souplesse.
En wat een ruimte!
Die ruime is natuurlijk niet alleen voor de apparatuur. Daar kunnen wel 3 piloten zitten: de gezagvoerder, de tweede piloot en zo nodig een boordwerktuigkundige. Of een extra bemanningslid.
Maar als die derde persoon er niet is, blijft er ruimte over.
Voor wat?
Nou.
Voor “het”.
Sommige leden van het cabinepersoneel weten er wel raad mee. Want reken maar dat er behoorlijk wat erotiek voorkomt in zo’n vliegmachine.

En waarom niet?

Waar mannen en vrouwen werken, daar is ruimte voor seksuele aantrekkingskracht. Over en weer wordt het spel van het flirten gespeeld. Of dat nu in de horeca is, bij de politie, op kantoor of in de ziekenhuizen: waar mannen en vrouwen werken, daar wordt vroeg of gewipt. Grof. Maar de waarheid.
Net zoals er uitzinnig wordt geflirt op social media. Getrouwde mannen die naarstig op zoek zijn naar een leuk buitenduifje. Single vrouwen komen aan hun trekken met een so called tussenpaus om die slappe overspelige ex af te troeven.
En dat is helemaal niet erg. Zolang iedereen het maar voor zichzelf houdt en niet slordig dagboekjes laat rondslingeren. Dat is vragen om problemen. 

De soap van Transavia is pas net begonnen.
Lief en ik kijken elkaar nog eens diep in de ogen aan op weg in een vlucht naar Londen.
“Schatje, will you excuse me”, terwijl ik me met een vette knipoog begeef naar het te krappe plashokje op 8km hoogte.
Wetend dat de vlucht maar drie kwartier is, besluiten we alleen een snelle plasstop te maken om vervolgens uitgebreid Londen te verkennen en nog net de vette koppen van de krant te lezen Sexrel nog niet voorbij.”
Erotiek in de cockpit: we moeten nog eventjes wachten tot de hele soap is uitgemeten in de krant. Dat wordt smullen de komende weken, terwijl we loom wegzakken in de kussens van het zachte hotelbed.
 
 

 
Sexrel Transavia als soap: to be continued!

 
Amsterdam, 24 oktober 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten