woensdag 26 oktober 2016

Het Aapje Van Johan Derksen


 
Met Of Zonder Gouden Ring: Het Is En Blijft Een Lelijk Ding

 

Vrij naar het spreekwoord: “al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.” (=wie zich mooi aankleedt wordt daarmee zelf nog niet mooi.)



 

door Mathilde van Vliet

Nederland krijgt maar geen genoeg van de discussie Zwarte Piet en Sinterklaas. Niet alleen in december worden we besmet met de zwarte teneur en terreur omtrent ons nationale feest; het godganse jaar door komen de anti Zwarte Pieten onder leiding van onze denkbeeldige toekomstige minister president Silly Sylvana en haar maatjes van BlackLivesMatter plus de tierelantijntjespartij van Recep Erdogan, Denk, inclusief de ganse Internationale Antivistenbende in de media om hun gifpunten ten aanzien van de in hun donkere ogen discriminatie ter sprake te brengen. Zelfs de nationale Dodenherdenkingsdag 5 mei is niet veilig, want de gekleurde medelanders – in ieder geval de achterban van Prins Gario, aanstaande minister president Silly Sylvana en hun Koninklijke lakeien – zouden het liefst 4 en 5 mei afschaffen, want het gaat niet om hen en dus hebben ze er niks mee te maken.
Vorig jaar verstoorden relmakers de Dodenherdenking op De Dam. Een stel aanhangers van anti Zwarte Pietenbeweging dachten een statement te maken voor “hun leed” tijdens Dodenherdenking die in de verste verte iets te maken heeft met het Lijden van de Negroïde Medemensch.
 
In de hoop dat ze een kinderfeest blijvend verzieken.
Tout Linksch Nederland lijkt zich achter de brulaapjes te begeven.Dat ze er bijna in geslaagd zijn om een Nederlands feest te gronde te richten mag zo zijn; of ze er definitief een succes van maken dat Sint en Piet niet in de oorspronkelijke hoedanigheid mogen optreden is nog maar de vraag.  

Als apen hoger klimmen willen, ziet men al snel hun blote billen
Gelukkig is ons dit beeld bespaard gebleven tot nu toe. Dat kan ook haast niet anders met twee sultans uit de tentakelpartij van Erdogan. Zijne Hoogheid Erdogan's Denk Grijze Weerwolven zouden vanuit het islamitische recht niet toestaan als Silly Sultana in den bloote reedt politiek zou gaan bedrijven.
 
 



 
Wat ze wel kan doen is jammeren op tv.
Klagen in de media.
Over Zwarte Piet. En hoe discriminerend Zwarte Piet wel niet is.
Klaag.
Klaag.
Klaag.
Wie klaagt, die draagt.
 
Tout niet-Linksch Nederland valt over de zwartkijker Sylvana met haar eeuwige geloei.

 




Wil je een aap, dan krijg je een aap
Ik wil niet persoonlijk worden, ik zou niet durven. Maar dit is een leuk spreekwoord over apen die je ook op mensen kunt toepassen. Namelijk, de betekenis van dit spreekwoord is letterlijk: wie de verkeerde vraag stelt, krijgt niet het antwoord dat hij verwachtte.
Ik verzin het echt niet.
 
bron
Grappig hè, er staat zelfs een Turks en een Surinaams vlaggetje op de site. Dit is geen toeval. Dit is het lot.

 
Maar we zijn er langzamerhand uit. Silly Sylvana denkt dat ze de zaak Zwarte Piet gaat winnen, Nederland denkt er anders over. Ouders met kleine kinderen willen traditioneel Sinterklaas vieren en gaan dat ook vieren.
 
 
 
 
 
Wij hebben in ieder geval al onze vrienden en kennissen opgetrommeld om vooral dit jaar als Zwarte Piet verkleed te gaan en veel kinderen blij te maken. Heel veel.

Boek vooral nu 


 

De aap uit de mouw
En Silly? Ik verwijs even naar de column Sylvain Ephimenco van 25 oktober 2016:


(…) de Schoorsteen Piet van RTL is hoogst discriminerend voor zwarte mensen die, anders dan de rol van Zwarte Piet, de rol van Schoorsteen Piet nooit zullen mogen spelen. Je kunt een roetveeg op een zwart gezicht nooit en te nimmer met het blote oog opmerken. Dan zullen kinderen zwarte Schoorsteen Pieten met de door elites gehate 'Black Faces' verwarren en in koor brullen: Zwarte Piet, Zwarte Piet!”
Heerlijke man.


DenkTurk Kuzu ook apetrots!
 
 
Bye Bye! 
Misschien doen collega Surinamers Silly wel een leuk aanbod om dit jaar en de daarop volgende vele jaren Sinterklaas te komen vieren in Suriname. Daar begrijpen ze namelijk wel wat feesten is en dat tradities in ere gehouden moeten worden, zonder te vervallen in jankverhalen over slavernij.
En als Sylvana Simons toch aan het reizen is, zoek Denk-baas Erdogan in Turkije eens op en vraag hem hoe het nu zit met de Turkse, islamitische wrede slavernij van vele onschuldige zwarte medemensen. Want die twee trekpoppen van Denk zullen dat waarschijnlijk niet doen.

En als ze toch in Turkije is, vraag Erdogan meteen even naar de Armeense genocide.
"San?! Fowru agen?"
- Nee! Yooh! Man, dat gaat geen nieuwe Recep Roti Kip wezen, dat is moord man!
Pure moord. Ik ga je zeggen.
Op mensen!
 

Ik wens Sylvana Simons vast een fijn Sinterklaasfeest toe met Zwarte Piet in Suriname. Laat ze een poepie ruiken daar.

Misschien dat mensen zo vriendelijk zijn een enkeltje Paramaribo voor haar te kopen naar haar Surinaamse roots.
Daar weten ze namelijk wel raad met haar!


Sinterklaas+Zwarte Piet in Suriname
 
 
 
 
 
Amsterdam, 26 oktober 2016

1 opmerking:

  1. Gerelateerd:

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/oerwoudgeluiden_in_de_polder.html

    Over het aapje van Kuzu hoorden we niemand

    Zie daar. De tomeloze hypocrisie van fatsoensfappend Nederland. De Coolsingel, Malieveld, Museumplein en Dam bleven leeg toen Tunahan Kuzu 'apetrots' was op Sylvana Simons. Maar als een boze blanke man als Johan Derksen EXACT hetzelfde zegt, klimmen de stukjesbakkers als hersenloze gorilla's in de Grote Deugboom, om woedend te roffelen op hun morele inborst. Wat een land, en wat een mensen primaten.

    geenstijl.nl

    BeantwoordenVerwijderen