maandag 7 november 2016

Burgemeester van der Laan Verbiedt Kristallnachtherdenking


De burgemeester geeft wel groen licht aan anti-Israël Hamas-aanhangers om in de Joodse Uilenbergersjoel de Kristallnacht te “herdenken”.
Lees: hun vuile antisemitische politieke propaganda te spuien.
 


door Mathilde van Vliet


Burgemeester van der Laan verbiedt dus Joden, (in)directe nabestaanden van de Shoa en vele andere geïnteresseerden bij het Joods Verzetsmonument gedenkwaardig de Kristallnacht te herdenken.
Tijdens de herdenking van de Kristallnacht.
Maar het Knessetlid HaneenZoabi had wel de mogelijkheid om vorig jaar in alle vrijheid tijdens de Kristallnachtherdenking de meest vreselijke zaken te verkondigen over Israël en Joden en haar smerige politieke boodschappen te verkondigen.
Tijdens de herdenking Kristallnacht.

Dit jaar had de Facebookgroep Time To Stand Up For Israel een vreedzame bijeenkomst gepland bij het Joods Verzetsmonument

 
Jarenlang is de Kristallnachtherdenking gekaapt geweest door lieden van het Palestina Komitee, Hamas-aanhangers, slippendragers van Anja Meulenbelt, Internationale Socialisten en Het Platform Stop Racisme en Uitsluiting.
Vorig jaar werden zelfs politieke en antisemitische leuzen geuit door de Arabisch-Israëlische politica
Haneen Zoabi op een "herdenking" voor duizenden onschuldige Joden die de dood werden ingejaagd. Dit jaar zou het anders zijn.   

De Palestijnse vlag hangt er duidelijk bij in Amsterdam. Het lijkt een herhaling van ’40-’45: Joden en pro-Israël aanhangers worden monddood gemaakt, niet geduld en zelfs geweerd van het Joods Verzetsmonument om de Kristallnacht te herdenken.
 



De pro-Palestijnse ja-knikkers van antisemiet Anja Meulenbelt met haar Palestina Komitee adepten mogen gewoon hun haat verspreiden in een Joodse synagoge.

Vreemd, niet?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Omgekeerde wereld. Mokum is terug bij WOII.
 
 
Amsterdam,7 november 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten