donderdag 10 november 2016

The Night Of The Don....

 
 
 
And the day after..........




Resultaat voor Kamp Clinton: geld te over in kas om leuke dingetjes te gaan doen….


 


door Mathilde van Vliet
 
 

De nacht was fantastisch, maar vooral de reacties vanuit het linkse kamp gisteren waren niet alleen lachwekkend maar eigenlijk ook verhelderend: men duldt niet dat het plebs zich politiek uitspreekt. 

Enfin, The Day After breken er in de USA weer rellen uit tegen Trump door verongelijkte linkschmenschen, “angstige zwarten” en “ongeruste jankmoslims”,  want ze zijn allemaal “bang” voor Trump. Zo heet dat dan.

Die “angst” valt allemaal maar te bezien.  

Je kunt het ook anders lezen; er is geld genoeg in kas van die Clinton Foundation om al die fulltime antivisten ruim te voorzien van een aardig zakcentje. Naast hun welfare (bijstand) waar ze ook al niet hun bed voor uit hoeven te komen. Voorwaarde: zolang ze de boel maar flink ophitsen, alles op stelten zetten, onrust veroorzaken en de maatschappij ontwrichten. Tegen betaling door oma en opa Clinton zelf uiteraard en vriendjes zoals geldschieter George Soros. En ook dankzij o.a. stomkoppen in Nederland die zich lenen om loten voor de Postcodeloterij te kopen. Geld dat vervolgens rechtstreeks in de zakken van de Clintons komt. Als het niet zo ernstig was, zou ik er hartelijk om lachen. Maar het gaat om miljarden!!!!
En deze 'activisten' zijn goed georganiseerde bendes die dik betaald de straten/ staten van de VS onveilig maken. 
Er zijn gelukkig vele moslims en immigranten die VOOR Trump stemden.
In vergelijking met het smerige gajes dat weer maanden voor onrust gaat zorgen, waaronder weer de BlackLivesMatter-club, de favoriet van Silly Sylvana!
 

Enfin, ik beperk me maar even tot het fantastische bericht van geenstijl, wat weergeeft wat velen dachten/ denken:
 

 
Budweisers, White Russians, sarsaparilla's en een specie-emmer butter cheddar popcorns. We gaan er even goed voor zitten. Vanavond epic huilie NPO-televee bij Nieuwsuur en PauwNL over de Zeperd van de Eeuw. Maandenlang hebben Hillary's Henchmen hoog op hun laaglandse moreelponies mogen galopperen over de Prairies des Fatoens, alles en iedereen afknallend die ook maar iets te zeiken had over Soros, Postcodeloterij, Emails, Qatar, KSA, Libië en satanische kookavondjes. Tot het Deugende Duo vannacht in een fenomenale shoot-out het loodje legde tegen die malle outlaw The Donald en zijn roestige Colt .357 Pussygrabber. Twan The NTR Man en Jeroen Poo on the Shoe hebben zich gewond teruggetrokken in hun public saloons om hun wonden te laten verzorgen door usual studio suspects. TrololoTV op NPO2 & aansluitend op NPO1. Enjoy.
 
Pritt Stift | | Link |


 __________________________________________________________________________

Happy After Election Day
 

Nu maar hopen dat Donald Trump de inauguratie overleeft en geen tweede JFK wordt, die ook door de overheid werd afgeknald. Met deze geweldsexplosies de dag na de democratische verkiezingen……. 
  
 
 
 
 
 
 
Amsterdam, 10 november 2016 

 

 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten