donderdag 3 november 2016

Ouderen: Zeikcontract / Allochtonen Anoniem Arbeidscontract - Nederland Anno 2016

Pipi machen! Jetzt!”


 


 

 door Mathilde van Vliet

Het moge duidelijk zijn waar onze overheid de prioriteiten legt. Ouderen kunnen verrekken en krijgen in de massaal gefuseerde verpleegfabrieken een zogenaamd “plascontract”. Oftewel: er wordt 3x daags op vaste tijden geplast.


“Nu piesen! Nu!”
Zo niet, dan barst je maar in je eigen gezeik en versterf je gewoon.
 
Want dat is het gevolg van vele incontinente ouderen; ze kúnnen vaak hun plas/ ontlasting niet meer ophouden door ouderdom of andere lichamelijke gebreken.
Maar daar heeft onze overheid niks mee te maken. De oudere is een last. Een financiële zorg. En kost teveel.
Dus, ze maken haast met het ruimen van deze groep. Niet goedschiks (laatstewilpil) dan kwaadschiks. Laat ze maar verrekken, wegrotten en lijden in de gefuseerde en uitgeklede verpleegfabrieken, waar op gezette tijden ‘zorg’ wordt gegeven.
 
 
 

Boven, in de luxe lederen bureaustoel achter een glaasje Chablis Grand Cru, bekijkt de goedbetaalde directeur nog eens zijn welverdiende jaarinkomen van ruim Є200.000, terwijl beneden het verpleegpersoneel zwoegt om alle bewoners van eten te voorzien. "Graag niet teveel, want anders moeten ze weer poepen. Wat het drinken betreft: ook graag beperken tot maximaal een halve liter per dag, anders moeten ze piesen en die luiers kosten ook geld. Medicatie: geef ze die Drion pil, dan zijn we van het gezeik af. Misschien lukt het als zetpil wat beter als je toch die ene keer die luier moet ombinden. Maar schiet alsjeblieft op, want ik moet zo golfen…..gezeik ook altijd……”.
Meneer de directeur verheugt zich al op een ministerspost van het D66 Pechtoldkabinet 2017, terwijl hij zijn schoenen uitgooit op het dure hoogpolige, fijn geknoopte tapijt.

 
voor de heren en dames "inwoners met een migratieachtergrond" - voorheen allochtonen -  gaan de poorten open: anoniem solliciteren! Men gaat niet meer af op naam. Afkomst. Religie. Maar ook niet op diploma’s. Werkervaring. Leeftijd. Motivatie.
Zolang het maar niet-westers en/ of zwart is zonder enige ervaring of papiertje: dat contract zál er komen, want allochtoon inwoner met een migratieachtergrond.  

Dat schept ook weer mogelijkheden: allochtonen inwoners met een migratieachtergrond aan het werk, de inwoners zonder migratieachtergrond – voorheen autochtonen  – met de VUT en zorgen voor de ouderen.
 
 

Kom op oma,laat het wegwerpbroekje maar even zakken, dan krijgt u voor het weekend een schone. Och wacht, ook nog een fijn pilletje van ome Pechtold. Uw leven is toch voorbij.
Hart en longen gooien we weg, maar de overheid heeft vast nog wel wat aan uw oorlelletje, huid, oogjesonderdelen of botjes hoor!
 
Mocht u de wantoestanden meer dan zat zijn, lees dan dit manifest van Hugo Borst en teken de petitie! Namens de ouderen in dit land: Dank!
 
Nou, veurt nou, piesen of sterven!”



Amsterdam,3 november 2016
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten