donderdag 17 november 2016

De Aanstaande Moordaanslag Op Trump


bron
 
Anti Trump Movement can’t wait for this assassination

 


 
door Mathilde van VlietGeorge Soros
Hij was al verantwoordelijk voor de financiële ineenstorting in Indonesië, Thailand, Maleisië, Japan en Rusland. Tevens liet hij The Bank of England ineenstorten in 1992.
Hij zat achter de val van regeringen in Oostbloklanden, samen met zijn organisatie Open Society Fund, waarbinnen Mabel Wisse Smit ook zeer actief is.
 

Zijn grootste doel anno 2016: Amerika ontwrichten door onder andere de devaluatie van de dollar in gang te zetten en regisseren van talloze rellen in heel Amerika. Aan geld immers geen gebrek.
 
Zijn machtige marxistische en antikapitalistische netwerk steunde Obama en democraten, waar onder andere de Clinton Foundation valt. Het lukte hem niet via Clinton de macht te grijpen, omdat Clinton jammerlijk verloor van Trump. 

 
 
 
 
 
 
De miljardeninvesteringen van Soros in o.a. BlackLivesMatter en bewegingen daaraan verwant zorgen voor ontwrichting van de Amerikaanse maatschappij die overwaait naar Europa, waar zwarten geregisseerd en betaald in opstand komen middels hun acties tegen Zwarte Piet en racisme in het algemeen. Zwarten die zich verenigen met antisemitische organisaties zoals Palestina Komitee, waar de twee Grijze Wolven van Denk zich ook uitstekend thuis voelen: het Pad van Marx naar Allah.
 
Reeds geplaveid in de jaren negentig, nu keiharde realiteit. Communisme en socialisme hand in hand met islamisme. Politieke partijen als SP, GL, PvdA profiteren van de onrust, immers hun marxistische wortels en antikapitalistische denkbeelden passen precies binnen het doel van Soros: One Global Society zonder grenzen en zonder individuele regelingen met slechts één Poortwachter (lees: president). 
 

 
Dat er een tweede JFK in de maak is, moge duidelijk zijn.
 

Trump zal letterlijk worden uitgeschakeld door Soros’ uitgebreide netwerken wat zo wijdverspreid is. Op 20 januari 2017 vindt de inauguratie plaats van Trump plaats. Om te voorkómen dat er nu opnieuw verkiezingen zouden moeten worden uitgeschreven, wacht men de officiële benoeming van Trump af, opdat dan Mike Pence automatisch zijn opvolger wordt na de assassinatie van Trump na 20 januari 2017.
 

 

 

Deze uitzending van Fox geeft verduidelijking

 

 

Amsterdam, 17 november 2016


Naschrift: het account van Twitteraar @yellabud - diede foto van de doodgeschoten Trump plaatste - is gedeactiveerd. Goed nieuws.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten