vrijdag 11 november 2016

Wat Trump Zei En Onze Media Verzwegen



Bron:

Feiten raken vaak verloren in het publieke debat en worden weggepoetst in de morele offensieven van de gevestigde media.






Bron: Opiniez

Gisteren publiceerden wij de originele tekst van het Contract with the American Voter, waarin het 100 Dagen-plan van Donald Trump is vermeld.

Waarom? Omdat feiten er toe doen. Opinievorming staat en valt met gebruik van juiste en inhoudelijk betrouwbare bronnen. Feiten raken vaak verloren in het publieke debat en worden weggepoetst in de morele offensieven van de gevestigde media.


Vandaag brengen wij daarom de speech die Donald Trump op 29 oktober 2016 in Gettysburg (Pennsylvania) hield bij de presentatie van zijn 100 Dagen-plan. Juist in Gettysburg, waar President Lincoln tijdens de Amerikaanse burgeroorlog in 1863 zijn historische speech The Gettysburg Address hield. Waar hij temidden van de bloedige oorlog pleitte voor een herstelde natie en government of the people, by the people, for the people. Een slogan die door Trump omarmd is als het kernthema van zijn presidentschap.

Luister en kijk naar een beheerst en weloverwogen, maar toch bevlogen sprekende Trump. Over de verdeelde VS, de stagnerende economie en werkgelegenheid, slepende oorlogen en conflicten, manipulerende media en de verandering die alleen van buitenaf en niet vanuit het verziekte politieke systeem kan komen. Een speech die onterecht nauwelijks aandacht kreeg van onze media.

 
 
 
Bron: Opiniez

____________________________________________________________________________


Gerelateerd: dit is ook een interessante link



Geen opmerkingen:

Een reactie posten